עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא לשלב קרוספיט וSS נניח? זה גם כן אפשרות.. לא באותה אינטנסיביות אבל אפשר
מה כולם מתלהבים מקרוספיט .
כל תוכנית כח של ספורטאים יותר טובה מממנה .
המטרה של מי שעוסק בקרוספיט זה בעצם כל המטרות( או 10 מטרות ליתר דיוק ) .
והספורטאי מנצח אותו בכולן .
איפה האתר שמתאר את התוכנית היותר טובה הזאת בפירוט אדיר עם מלא סירטוני הדגמה, מלא מידע על טכניקה, אימון יומי, קהילה גדולה של אנשים מאוד תומכים, תמיכה ממאמנים מעולים בתחומי המומחיות שלהם (ריפ, ברגנר וכו'), ושמכוונת לאנשים שלא עובדים על ספורט ספציפי ולא צריכים לעבוד בשבילו או מסביבו (תודה coldfire) ?
המטרה של מי שעוסק בקרוספיט זה בעצם כל המטרות( או 10 מטרות ליתר דיוק ) .
והספורטאי מנצח אותו בכולן .
אתה מגזים כאן. אתה חושב שאצן מרתון ינצח באימון שנדרש בו הרבה כוח? אתה חושב שפאוורליפטר ממוצע ינצח באימון כמו fran?
להיות ספורטאי דורש ממך התמקצעות במשהו ספציפי מבחינה מטבולית ולכן לא יכול להיות שתהיה מוכן לכל האימונים של קרוספיט באותה המידה.
זה עובד בכל תחום בחיים דרך אגב, אחרת לא היו לנו עורכי דין, מהנדסים, פיזיקאים, סופרים וכו'.
זה לא נכון עובדתית. בתחרויות crossfit התחרו גם ספורטאים מקצועיים.
לדוגמה john welbourne שהוא שחקן NFL מקצועי הגיע מקום 96.
תן למייקל פלפס להתחרות מול העשיריה הראשונה בקרוספיט בריצה ודדליפט. אני מבטיח לך שאין לו סיכוי.
שחקן פוטבול (לא ליינמן ) ינצח מתאמן של קרוספיט בכמעט כל הדברים אם לא כולם .
אני מבטיח לך שלא.
שחקן פוטבול (לא ליינמן ) ינצח מתאמן של קרוספיט בכמעט כל הדברים אם לא כולם .
ויכוח טיפשי. שחקן פוטבול מקצועי שמתאמן כל חייו סביר מאוד שינצח כמעט כל מתאמן קרוספיט (כולם עושים את זה בשביל הכיף או בתור מאמנים). הנקודה היא שלכל סוג פעילות שאתה עושה הגוף מגיב - אדפטציה. יש אדפטציות שונות וחלקן מתנגשות האחת בשניה. אם אתה מתאמן לספורט ספציפי - אתה בוחר איזה אדפטציות אתה צריך ומזניח את האחרות בכוונה כי הם נוגדות את אלה שאתה צריך. אם אתה לא מתאמן בשביל ספורט ספציפי המטרה שלך יכולה להיות איזון בין כל האדפטציות (קרוספיט). ובמבחן של כל מרכיבי הכושר הקרוספיטר ינצח את הספורטאי (בהנחה ששניהם השקיעו את אותו זמן באימון והגנטיקה שווה - אל תשווה לי שחקן NFL ל- weekend warrior).
אני מסכים שפוטבול דורש כושר כללי מאוד גבוה ויכול להיות שהאימונים דומים לאימוני קרוספיט. יופי. איפה בדיוק התוכנית הזאת רשומה בפירוט כדי שאני אראה אם היא מתאימה לי יותר מקרוספיט?
זה תלוי בבן אדם מן הסתם, אבל יש המון אימונים. כנס לרשימת האימונים של קרוספיט ואני בטוח שתוכל לסמן אותם לבד (אפילו תנסה אותם על עצמך).
מה בדיוק מייחד שחקן פוטבול? הוא לא שונה בהרבה מאצנים למרחקים קצרים. אתה לא הולך להגיד שהם מותאמים לכל המשימות בעולם, נכון?
ממה שאני מכיר (קראתי אבל לא המון) ws4sb היא תוכנית טובה. אם תשאל אותי אז אם מה שהמתאמן מנסה להשיג הוא כושר כללי (GPP) אז קרוספיט יותר טובה. כנראה שנצטרך להסכים שלא להסכים.