הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט

mxrash9

משתמש מתחיל
257
40
נק' מוניטין:
57
257
40
מה דעתכם על זה?
חדר כושר התחיל להיות משעמם ובא לי איזה כיוון והמליצו לי על קרוספיט ונפתח אצלנו מכון קרוספיט
איך זה בכללי?בעד נגד
שווה לא שווה?

לא יודע להגיד לך בוודאות, לאוזן שלי זה נשמע כמו כמה חזרות אתה עושה בזמן קצוב. אבל אני לא באמת יודע.
כבר עייף מידי לבדוק אבל נראלי פעם חיפשתי הבדל בין agility לspeed וזה מה שהגעתי אליו
דיוק אני מניח שזה טכניקה?
שונא סוגי ספורט כמו חצי מהאולימפיאדה כי יש שופטי טכניקה, אוהב מאוד שחור ולבן כמו נחשב ולא נחשב אבל שוב כנראה העדפה אישית לא יודע למה ככה
אני רק חייב להוסיף משהו לסיכום שלך. לדעתי מה שבאמת יש בקרוספיט שאין בענפים אחרים הספורט זה האווירה, וזה לדעתי שווה מאוד למי שמתחבר אליה.
אני חושב שיש הרבה סוגי ספורט עם אווירה מעולה, בעיקר ספורט קבוצתי
זה כנראה ספורט שהוא ברובו (כי יש להם מקצים קבוצתיים), בודדים, אבל סוג של ביחד כזה, אתן להם את זה כמותג

סהכ כן נראלי הגענו להבנה אחד של השני וההבדי דעה הקטנים זה כבר טעמים אישיים, למדתי הרבה בדרך 😃

• פותח/ת השרשור
כבר עייף מידי לבדוק אבל נראלי פעם חיפשתי הבדל בין agility לspeed וזה מה שהגעתי אליו

שונא סוגי ספורט כמו חצי מהאולימפיאדה כי יש שופטי טכניקה, אוהב מאוד שחור ולבן כמו נחשב ולא נחשב אבל שוב כנראה העדפה אישית לא יודע למה ככה

אני חושב שיש הרבה סוגי ספורט עם אווירה מעולה, בעיקר ספורט קבוצתי
זה כנראה ספורט שהוא ברובו (כי יש להם מקצים קבוצתיים), בודדים, אבל סוג של ביחד כזה, אתן להם את זה כמותג

סהכ כן נראלי הגענו להבנה אחד של השני וההבדי דעה הקטנים זה כבר טעמים אישיים, למדתי הרבה בדרך 😃
אז לחיטוב קרוספיט מתאים.או לא?
מה המטרות שלך?
לחטב תעצמי קורונה עשתה אותי דובון

• פותח/ת השרשור
כן ולא

אישית כי יש לי המון ציוד בבית פחות. אבל אני אוהב את הגיוון בסביבות האימונים וכיף לי ללכת לעשות אימון פה ושם בחוץ

חוץ מזה שאני גם רוצה ללמוד הנפות אולימפיות ויש לי שם גם מטרות שאני רוצה לפגוע בהם וזה מאפשר לי ציוד ומקום לעבוד בצורה בטוחה על זה.

וזה ממש כיף.

מעבר לזה, אנשים באמת צריכים להרשם ולנסות קרוספיט בעצמם לפני שהם אומרים שאין עבודת כוח או היפרטרופיה בקרוספיט, או בכלל מטילים ביקורת על סמך סרטוני gym fails מבוקסים

מבנה האימונים שם מאוד דומה לconjugate, כאילו שניהם מכוונים לאותו הכיוון (GPP גבוה, ופיתוח תכונות כוח)

אם אתה מתלבט בין חדר כושר לקרוספיט

תנסה, זה לא השטן שעושים ממנו. לא כל היום kipping pullups והנפות בסופרסטים
טוב התחלתי קרוספיט דבר
לא מבין איך אתם מודדים התקדמות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית