הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט

mxrash9

משתמש מתחיל
257
40
נק' מוניטין:
57
257
40
מה דעתכם על זה?
חדר כושר התחיל להיות משעמם ובא לי איזה כיוון והמליצו לי על קרוספיט ונפתח אצלנו מכון קרוספיט
איך זה בכללי?בעד נגד
שווה לא שווה?

אני לא אוהב,משלבים אירובי ו אנאירובי לא בשבילי!
עובדים עם משקלים נמוכים ותרגילים של וייטלפטינג,לא יודע כמה זה בונה שריר הקרוספיט.
בנוסף לכל זה,זה יענו שיעורים קבועים ואי אפשר לבוא מתי שרוצים,זה יקר יותר גם.
אבל כל אחד ומה שהוא אוהב יש לי חבר שממש מבסוט.

• פותח/ת השרשור
אני לא אוהב,משלבים אירובי ו אנאירובי לא בשבילי!
עובדים עם משקלים נמוכים ותרגילים של וייטלפטינג,לא יודע כמה זה בונה שריר הקרוספיט.
בנוסף לכל זה,זה יענו שיעורים קבועים ואי אפשר לבוא מתי שרוצים,זה יקר יותר גם.
אבל כל אחד ומה שהוא אוהב יש לי חבר שממש מבסוט.
לי מה שראיתי יש להם במערכת הרבה open gym
שזה חדר כושר חופשי ואתה עושה מה שבא לך
פשוט עדיין לא כל כך הבנתי תהבדלים בין זה לחדר כושר

לי מה שראיתי יש להם במערכת הרבה open gym
שזה חדר כושר חופשי ואתה עושה מה שבא לך
פשוט עדיין לא כל כך הבנתי תהבדלים בין זה לחדר כושר
אני לא הייתי באימון עצמו,אבל ממה שחבר סיפר לי הם עושים סופר סטים בלי הפסקה,נגיד מתח ומשם קופצים לדדליפט ואז סקוואט ואז בנץ פרס,שכיבות סמיכה.
אני לא יודע איך אפשר לתת ככה מאה אחוז כדי לבנות שריר בצורה אופטימלית,הם עובדים עם משקלים נמוכים.

יש ביקורת שWOD זה לא אימונים אלה כושר
אין תכנון לשפר את המטרות בצורה הכי יעילה, בסוף רצים יותר כי רצים, ומרימים יותר כי טכניקה משתפרת ומתחזקים אבל אני בטוח שגם אלופי הקרוספיט מתכננים אימונים ולא עושים WODs אקראיים

כך או כך, בטוח גיוון ואין לך כזה הרבה להפסיד תנסה ותראה

בגדול הכל תלוי במטרות שלך

למטרת שריפת קלוריות - אחלה דבר
למטרת פיתוח מסת שריר - פחות

טוב גם למי שצריך דחיפה באימונים מכיוון שזה נעשה בקבוצות גדולות ונכנסים לקצב מהר לעומת חדר כושר שאתה לרוב עם עצמך.

נראים בחורים חזקים ויפים
בהחלט, בגלל שהם לא קרוספיטרים.
הם וויטליפטרים ומתאמני כוח, שהחליטו לעשות שטויות, ועם קצת זמן ותרגול, כל מתאמן כוח יכול להוביל בקרוספיט.

אימוני כוח זה דרך יעילה יותר לכושר כללי, במיוחד אם עושים קצת כושר אירובי על הצד.
איך קוראים לתרגיל הזה?שהוא מרים מהרצפה למעל הראש.
הם עושים את מלא בקרוספיט,זה נראה לי מסוכן לעשות את זה בלי טכניקה נכונה ובלי ידע כמו אלה בקרוספיט..
קלין וג'רק.
וסנאצ'.

קרוספיט זה מסוכן.

• פותח/ת השרשור
מה המטרות שלך?
בהחלט, בגלל שהם לא קרוספיטרים.
הם וויטליפטרים ומתאמני כוח, שהחליטו לעשות שטויות, ועם קצת זמן ותרגול, כל מתאמן כוח יכול להוביל בקרוספיט.
זה למה הם מלמדים טכניקה לפני

אימוני כוח זה דרך יעילה יותר לכושר כללי, במיוחד אם עושים קצת כושר אירובי על הצד.

קלין וג'רק.
וסנאצ'.

קרוספיט זה מסוכן.

למה? קרוספיט לדעתי זאת הדרך הכי יעילה לכושר כללי, אימוני כוח זה מתמקד בדבר אחד, קרוספיט זה אשכרה כל הכושר בצורה כללית.
קרוספיט זה מסוכן
לדעתי בגלל המאמנים, לא בגלל הרעיון המקורי שלו. אני מאמין שאם אתה לדוגמא היית מאמן קרוספיט המתאמנים שלך לא היו נפצעים כמו מה שקורה היום. הבעיה זה כשהמאמנים קופצים מעל הפופיק ומנסים להשתפר בהכל ביחד בצורה אינטנסיבית במקום בתקופות ספציפיות חזקות או תקופות כלליות רגועות, ובנוסף רוב האימונים בענף הם קבוצתיים ככה שהמתאמן הפרטי לא מקבל יחס אישי וניהול עומסים מותאם אליו.

זו דעתי לפחות:)
לפתוח האשכול - תבחר ענף ספורט שאתה אוהב, אין פה באמת שווה או לא שווה. מה שמושך אותך ואתה מרגיש אליו תשוקה, תתאמן בו.

למה? קרוספיט לדעתי זאת הדרך הכי יעילה לכושר כללי, אימוני כוח זה מתמקד בדבר אחד, קרוספיט זה אשכרה כל הכושר בצורה כללית.

לדעתי בגלל המאמנים, לא בגלל הרעיון המקורי שלו. אני מאמין שאם אתה לדוגמא היית מאמן קרוספיט המתאמנים שלך לא היו נפצעים כמו מה שקורה היום. הבעיה זה כשהמאמנים קופצים מעל הפופיק ומנסים להשתפר בהכל ביחד בצורה אינטנסיבית במקום בתקופות ספציפיות חזקות או תקופות כלליות רגועות, ובנוסף רוב האימונים בענף הם קבוצתיים ככה שהמתאמן הפרטי לא מקבל יחס אישי וניהול עומסים מותאם אליו.

לפתוח האשכול - תבחר ענף ספורט שאתה אוהב, אין פה באמת שווה או לא שווה. מה שמושך אותך ואתה מרגיש אליו תשוקה, תתאמן בו.
זה נכון, וזה הביקורת שלי על קרוספיט, שלא ראיתי מספיק מאמנים מוצלחים בתחום.
אבל תאורתית המושג יכול לעבוד.

הקונספט של להשתפר במקביל באירובי כוח עוצמה ותרגילים טכניים הוא לא אידאלי, אלה אדפטציות שחלקן בקונפליקט, כך גם מוסבר לעומק בpractical programming for strength training

כמו כן, כושר כללי אינו מושג מוגדר היטב
באיזה רמה תרצה שהכוח יהיה ? באיזה רמה האירובי ? לפי מה תבנה תחרויות ?

כמות התרגילים בשימוש בקרוספיט גדולה מאוד וחלקם מאוד controversial כמו המתח המקפץ, הרמות אולימפיות אחרי ריצה/אירובי וכו׳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית