עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לי מה שראיתי יש להם במערכת הרבה open gymאני לא אוהב,משלבים אירובי ו אנאירובי לא בשבילי!
עובדים עם משקלים נמוכים ותרגילים של וייטלפטינג,לא יודע כמה זה בונה שריר הקרוספיט.
בנוסף לכל זה,זה יענו שיעורים קבועים ואי אפשר לבוא מתי שרוצים,זה יקר יותר גם.
אבל כל אחד ומה שהוא אוהב יש לי חבר שממש מבסוט.
אני לא הייתי באימון עצמו,אבל ממה שחבר סיפר לי הם עושים סופר סטים בלי הפסקה,נגיד מתח ומשם קופצים לדדליפט ואז סקוואט ואז בנץ פרס,שכיבות סמיכה.לי מה שראיתי יש להם במערכת הרבה open gym
שזה חדר כושר חופשי ואתה עושה מה שבא לך
פשוט עדיין לא כל כך הבנתי תהבדלים בין זה לחדר כושר
צחקתי לעצמיהולך לחוג
נראים בחורים חזקים ויפים
איך קוראים לתרגיל הזה?שהוא מרים מהרצפה למעל הראש.
בהחלט, בגלל שהם לא קרוספיטרים.נראים בחורים חזקים ויפים
קלין וג'רק.איך קוראים לתרגיל הזה?שהוא מרים מהרצפה למעל הראש.
הם עושים את מלא בקרוספיט,זה נראה לי מסוכן לעשות את זה בלי טכניקה נכונה ובלי ידע כמו אלה בקרוספיט..
מה המטרות שלך?
בהחלט, בגלל שהם לא קרוספיטרים.
הם וויטליפטרים ומתאמני כוח, שהחליטו לעשות שטויות, ועם קצת זמן ותרגול, כל מתאמן כוח יכול להוביל בקרוספיט.
זה למה הם מלמדים טכניקה לפני
אימוני כוח זה דרך יעילה יותר לכושר כללי, במיוחד אם עושים קצת כושר אירובי על הצד.
קלין וג'רק.
וסנאצ'.
קרוספיט זה מסוכן.
למה? קרוספיט לדעתי זאת הדרך הכי יעילה לכושר כללי, אימוני כוח זה מתמקד בדבר אחד, קרוספיט זה אשכרה כל הכושר בצורה כללית.אימוני כוח זה דרך יעילה יותר לכושר כללי, במיוחד אם עושים קצת כושר אירובי על הצד.
לדעתי בגלל המאמנים, לא בגלל הרעיון המקורי שלו. אני מאמין שאם אתה לדוגמא היית מאמן קרוספיט המתאמנים שלך לא היו נפצעים כמו מה שקורה היום. הבעיה זה כשהמאמנים קופצים מעל הפופיק ומנסים להשתפר בהכל ביחד בצורה אינטנסיבית במקום בתקופות ספציפיות חזקות או תקופות כלליות רגועות, ובנוסף רוב האימונים בענף הם קבוצתיים ככה שהמתאמן הפרטי לא מקבל יחס אישי וניהול עומסים מותאם אליו.קרוספיט זה מסוכן
זה נכון, וזה הביקורת שלי על קרוספיט, שלא ראיתי מספיק מאמנים מוצלחים בתחום.למה? קרוספיט לדעתי זאת הדרך הכי יעילה לכושר כללי, אימוני כוח זה מתמקד בדבר אחד, קרוספיט זה אשכרה כל הכושר בצורה כללית.
לדעתי בגלל המאמנים, לא בגלל הרעיון המקורי שלו. אני מאמין שאם אתה לדוגמא היית מאמן קרוספיט המתאמנים שלך לא היו נפצעים כמו מה שקורה היום. הבעיה זה כשהמאמנים קופצים מעל הפופיק ומנסים להשתפר בהכל ביחד בצורה אינטנסיבית במקום בתקופות ספציפיות חזקות או תקופות כלליות רגועות, ובנוסף רוב האימונים בענף הם קבוצתיים ככה שהמתאמן הפרטי לא מקבל יחס אישי וניהול עומסים מותאם אליו.
זו דעתי לפחות:)
לפתוח האשכול - תבחר ענף ספורט שאתה אוהב, אין פה באמת שווה או לא שווה. מה שמושך אותך ואתה מרגיש אליו תשוקה, תתאמן בו.
למה? קרוספיט לדעתי זאת הדרך הכי יעילה לכושר כללי, אימוני כוח זה מתמקד בדבר אחד, קרוספיט זה אשכרה כל הכושר בצורה כללית.
לדעתי בגלל המאמנים, לא בגלל הרעיון המקורי שלו. אני מאמין שאם אתה לדוגמא היית מאמן קרוספיט המתאמנים שלך לא היו נפצעים כמו מה שקורה היום. הבעיה זה כשהמאמנים קופצים מעל הפופיק ומנסים להשתפר בהכל ביחד בצורה אינטנסיבית במקום בתקופות ספציפיות חזקות או תקופות כלליות רגועות, ובנוסף רוב האימונים בענף הם קבוצתיים ככה שהמתאמן הפרטי לא מקבל יחס אישי וניהול עומסים מותאם אליו.
זו דעתי לפחות:)
לפתוח האשכול - תבחר ענף ספורט שאתה אוהב, אין פה באמת שווה או לא שווה. מה שמושך אותך ואתה מרגיש אליו תשוקה, תתאמן בו.