נק' מוניטין:
98
- 32
- 12
תכין לי, אני רעב :hoel
את מונה ההודעות שלך תעלה באשכולות עדכניים יותר, תודה.
כמה אירוני שאתה עם 2000 הודעות ואני עם 20
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה אומר אני עם תרסיס שמן בלבד , ביצה ורוטב טריאקי מכין לך חזה עוף פצצה אז אל סתם תכתוב דברים , אם לא מצאת אל מה להגיב והחלטת להגיב על נושאים לפני 9 חודש אל תגיב בכלל וסגור את האינטרנט.
תאמת שניסיתי להכין כמו שאמרת , כי אני כבר הרבה זמן מנסה לשנות תחזה עוף שאני מכין אותו רק עם פלפל מלח ופלפל אדום ,מה אתה אומר אני עם תרסיס שמן בלבד , ביצה ורוטב טריאקי מכין לך חזה עוף פצצה אז אל סתם תכתוב דברים , אם לא מצאת אל מה להגיב והחלטת להגיב על נושאים לפני 9 חודש אל תגיב בכלל וסגור את האינטרנט.
באסה , אם היה לי כוח להתכווח על הבוקר מצבי היה טוב , אני באמת לא צריך את החוות דעת . כל מי שהיה אצלי במושב וטעם אמר שזה בן זונה אז אם לך לא טעים, תנסה אחר.תאמת שניסיתי להכין כמו שאמרת , כי אני כבר הרבה זמן מנסה לשנות תחזה עוף שאני מכין אותו רק עם פלפל מלח ופלפל אדום ,
ובאמת שבחיים לא יצא לי חזה עוף כזה מגעיל ,
למה להתווכח? כל אחד והטעם שלו לי אישית לא יצא טעים 😃באסה , אם היה לי כוח להתכווח על הבוקר מצבי היה טוב , אני באמת לא צריך את החוות דעת . כל מי שהיה אצלי במושב וטעם אמר שזה בן זונה אז אם לך לא טעים, תנסה אחר.
גם נכון , בכל מקרה GH תודה "חמודון" אני ינסה את שלך גם .למה להתווכח? כל אחד והטעם שלו לי אישית לא יצא טעים 😃
מה הקשר י'מטריל?!!?העיקר הפוטבול1.
טר!ל!ל!ל1.מה הקשר י'מטריל?!!?
גם נכון , בכל מקרה GH תודה "חמודון" אני ינסה את שלך גם .