הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מתכונים לחזה עוף

מה אתה אומר אני עם תרסיס שמן בלבד , ביצה ורוטב טריאקי מכין לך חזה עוף פצצה אז אל סתם תכתוב דברים , אם לא מצאת אל מה להגיב והחלטת להגיב על נושאים לפני 9 חודש אל תגיב בכלל וסגור את האינטרנט.

תכין לי, אני רעב :hoel

את מונה ההודעות שלך תעלה באשכולות עדכניים יותר, תודה.

חבר'ה מה עפתם על הבחור?
תהיו יותר סבלניים לאחרים, טיפ לחיים.

מה אתה אומר אני עם תרסיס שמן בלבד , ביצה ורוטב טריאקי מכין לך חזה עוף פצצה אז אל סתם תכתוב דברים , אם לא מצאת אל מה להגיב והחלטת להגיב על נושאים לפני 9 חודש אל תגיב בכלל וסגור את האינטרנט.
תאמת שניסיתי להכין כמו שאמרת , כי אני כבר הרבה זמן מנסה לשנות תחזה עוף שאני מכין אותו רק עם פלפל מלח ופלפל אדום ,
ובאמת שבחיים לא יצא לי חזה עוף כזה מגעיל ,

תאמת שניסיתי להכין כמו שאמרת , כי אני כבר הרבה זמן מנסה לשנות תחזה עוף שאני מכין אותו רק עם פלפל מלח ופלפל אדום ,
ובאמת שבחיים לא יצא לי חזה עוף כזה מגעיל ,
באסה , אם היה לי כוח להתכווח על הבוקר מצבי היה טוב , אני באמת לא צריך את החוות דעת . כל מי שהיה אצלי במושב וטעם אמר שזה בן זונה אז אם לך לא טעים, תנסה אחר.

חמודים לוקחים רוטב בלסאמי סוייה וצילי מתוק ושמן מערבבים הכל מוסיפים תחזה עוף מערבבים ולמחבת
בן זונה של חזה עוף

באסה , אם היה לי כוח להתכווח על הבוקר מצבי היה טוב , אני באמת לא צריך את החוות דעת . כל מי שהיה אצלי במושב וטעם אמר שזה בן זונה אז אם לך לא טעים, תנסה אחר.
למה להתווכח? כל אחד והטעם שלו לי אישית לא יצא טעים 😃

העיקר הפוטבול1.

מה הקשר י'מטריל?!!?
טר!ל!ל!ל1.
מה אתם רבים ומתווכחים על חזה ע1ף מסכן, כל אחד יעשה אותו איך שהוא רוצה.
זה לא משנה ממש, ברוב המקרים, הוא יבש facepalm
איי איי איי חיטוב..

נתח טוב על מחבת פסים, עם פפריקה וצ'ילי יוצא אש

גם נכון , בכל מקרה GH תודה "חמודון" אני ינסה את שלך גם .

טוב מותק רק אל תשכח להוסיף גם תבלינים מלח,פלפל,אבקת עוף ויוצא לך מטורף אפשר לותר גם על הרוטב בלסמי יש כאלה שלא אוהבים אני אוהב

Back
למעלה תחתית