הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מישהו פה סופר קלוריות?!

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
אהלן!

חשבתי על זה ושאלתי את עצמי... אתם באמת סופרים כמה קלוריות אתם מכניסים?
כל חתיכת עוגה אתה שוקלים?
כל כוס קולה אתם מעלים לחשבון הקלוריות היומי שלכם?
כל מאכל שאתם מכינים אתם מודדים את השמן ששמתם?

או שאתם משערים פחות או יותר...?😃

לא חייבים לשקול כדי לעשות חישוב זריז (אולי לא מדויק ב100% אבל מספיק טוב), אני משער שכל מי שבחיטוב סופר באופן כזה או אחר (גם תפריט זה נחשב לספור).

סופר כל קלוריה שבמקרה לא תברח לי אחת אמהאזן קלורי השלילי שלי לא יהיה 499 במקום 500

לא יודע עדיין איך זה במסה, אבל בחיטוב אין גרגיר חומוס שאני לא מחשב בתפריט.. ככה כולם צריכים אם אתה שואל אותי 😃

אני חושב שזה תלוי מאד בגנטיקה ובמטרות של הבן אדם.
בכל אופן בן אדם שהיה שמן בעבר צריך מאד להקפיד בנושא הקלוריות.
בחיטוב מאד הקפדתי על הקלוריות .
במסה פעם אחרונה שלא הקפדתי על הקלוריות זה נגמר ב12 קילו יותר תוך חודש ומשהו:(

בקרה קלורית כל הזמן- מסה וחיטוב.
ארוחות שחיטות מתוכננות מראש (פעם בשבוע שבועיים בעיקר במסה).

השאלה מקולקלת.
זה דיי דבילי "לנחש" ו"לבדוק את עצמך" - כלומר סתם לאכול דברים ולספור את הקלוריות שלהם במשך כל היום.
אם זה מספיק חשוב לך, אתה תשב על התחת במשך 10 דקות, תכין לעצמך תפריט ופשוט תאכל אותו. אתה תצטרך "לספור קלוריות" רק כשאתה מכין את התפריט, ומאז רק לעקוב אחריו. So simple as that.

השאלה מקולקלת.
זה דיי דבילי "לנחש" ו"לבדוק את עצמך" - כלומר סתם לאכול דברים ולספור את הקלוריות שלהם במשך כל היום.
אם זה מספיק חשוב לך, אתה תשב על התחת במשך 10 דקות, תכין לעצמך תפריט ופשוט תאכל אותו. אתה תצטרך "לספור קלוריות" רק כשאתה מכין את התפריט, ומאז רק לעקוב אחריו. So simple as that.
אין בעיה גם להכין תפריט שלדי ולהחליף אותו בדברים שמתאימים לערכים, לא חייבת להיות שגרה אפורה בחיטוב.

לא אוכלים עוגה וכאלה חוץ מאשר בהעמסת פחמימות או בארוחת צ'יט פעם בשבוע ולא סופרים קלוריות בונים תפריט פעם בכמה זמן ואוכלים לפי התפריט

• פותח/ת השרשור
השאלה מקולקלת.

ומה יקרה שחבר יציע לך כוס קולה וזה לא מופיע בתפריט שלך?
ומה יקרה שתלך לאירוע ולא תדע כמה כל דבר?

ומה יקרה שחבר יציע לך כוס קולה וזה לא מופיע בתפריט שלך?
ומה יקרה שתלך לאירוע ולא תדע כמה כל דבר?
אז תקבל את זכות הבחירה אם להכניס משהו מחוץ לתפריט (צ'יט קטן), או לא :🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית