עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כול המטרה של AB היא בגלל שאתה יכול לעשות יותר מ3אימונים בשבוע...שלום
אני בן 14.5 וחצי ואני עושה כרגע חיטוב
בחדר כושר יש לי תוכנית AB 4 פעמים בשבוע
האם זה בסדר לבצע 4 אימונים בשבוע?
או שעלי להוריד את הכמות הזאת ולעבור ל 3 אימונים?
אתה צריך לגדול מה חיטוב ?
אתה תדפוק לך את הגובה
מה זאת אומרת איזה חיטוב?איזה חיטוב אתה יכול לעשות בגיל 14????
זה לא נכון. אל תפחיד אותו סתם
אז להישאר גורילה ? חחחחחחמה לא נכון אם הוא במאזן שלילי הוא לא יכול לגבוה כמו שהוא לא יכול להעלות מסת שריר...
אלה אם הוא מעדיף לעשות דיאטה כמה חודשים=לא לגבוה כמה חודשים הגיל הזה לא חוזר...
לכותב הפוסט אם אתה עושה חיטוב זה אומנם לא אומר שתיתקע בגובה הזה אבל זה יכול לקצץ לך כמה ס''מ.
לפי דעתי זה לא שווה את זה
אז זה די מוזר שבגיל 16 גבהתי מ187 ל192 בעוד שירדתי מ95 ק"ג ל72. אתה יכול להפנות אותי למחקרים בנושא? או שאתה סתם מנחש?מה לא נכון אם הוא במאזן שלילי הוא לא יכול לגבוה כמו שהוא לא יכול להעלות מסת שריר...
לכותב הפוסט אם אתה עושה חיטוב זה אומנם לא אומר שתיתקע בגובה הזה אבל זה יכול לקצץ לך כמה ס''מ.
מה לא נכון אם הוא במאזן שלילי הוא לא יכול לגבוה כמו שהוא לא יכול להעלות מסת שריר...
ולפי דעתי אתה מזיין תשכל ואין לך מושג לפי מה נקבע הגובה
כי גובה נקבע לפי גנטיקה?כן אם אני מזיין את השכל בו תסבר למה אתה צודק ולמה זה לא קשור לאכול ?
תבחר מה זה משנה,מה שיותר נוח לך...אבל זאת בדיוק הבעיה
שאני צריך להוריד את הנפח
אז אני עובר ל FBW או AB 3 פעמים
כן אם אני מזיין את השכל בו תסבר למה אתה צודק ולמה זה לא קשור לאכול ?
גובה מושפע גם מתזונה (הדוגמא הקלאסית היא אסייאנים שנולדו בארה"ב וגבוהים בהרבה מהוריהם, אבל נדמה לי שזה נכון גם לישראל, לפחות עבור בני הגיל שלי: כמעט כולנו היינו גבוהים משמעותית מההורים שלנו). המספרים המקובלים הם שכ 70-80% תורשתי והיתר סביבתי/תזונתי, כשהחלק החשוב בתזונה הוא כמות החלבונים.כי גובה נקבע לפי גנטיקה?