הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לקלינה-פטישים

• פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך

yan

משתמש פעיל
796
62
נק' מוניטין:
228
796
62
שאלה קצת מפגרת אבל צריך את התייחסותו של קלינה לעניין
היה פה את האשכול שקלינה פתח ואמר שיש הבדל באחיזה על הראש שעובד בדו ראשי.
אז בפטישים עובד הראש החיצוני או הפנימי?
סוג של ויכוח עם חבר
תודה מראש גם אם שאר האנשים יכולים לענות זה יהיה נחמד.

שאלה שכל אחד יכול לענות עליה נכון. בתרגיל הנ"ל מועסקים חזק רדיאליס וראדיו בראכיאליס. אני רואה בו תרגיל עזר בלבד לא מועיל במיוחד ולא עושה אותו.
זה מצתלם יפה ביו טיוב,אפשר לקחת די הרבה משקל שזה תורם לאגו,אבל מעבר לזה אין לו שום יתרון על תרגילים אחרים.

• פותח/ת השרשור
שאלה שכל אחד יכול לענות עליה נכון. בתרגיל הנ"ל מועסקים חזק רדיאליס וראדיו בראכיאליס. אני רואה בו תרגיל עזר בלבד לא מועיל במיוחד ולא עושה אותו.
זה מצתלם יפה ביו טיוב,אפשר לקחת די הרבה משקל שזה תורם לאגו,אבל מעבר לזה אין לו שום יתרון על תרגילים אחרים.

תודה רבה על המענה.
אז איזה תרגיל אתה היית עושה לשריר החיצוני של היד?

דייי זה ליצנות להיתעסק בזה... תעבוד כבד תרגילי בסיס סקוואט דדליפט לחיצת חזה פרס חתירות.. עזוב אותך שטויות.. תן פעם בשבוע יד קידמית שתי תרגילים 3 סטים וזהו..

• פותח/ת השרשור
דייי זה ליצנות להיתעסק בזה... תעבוד כבד תרגילי בסיס סקוואט דדליפט לחיצת חזה פרס חתירות.. עזוב אותך שטויות.. תן פעם בשבוע יד קידמית שתי תרגילים 3 סטים וזהו..

חיכיתי לחכמולוג שיבוא וירצה ויטיף אבל זה ויכוח עם חבר אין קשר לאימונים
אבל הי לפחות הקאונטר של התגובות שלך עלה

יש לך סימוכין?😛
כן שטויות מי צריך לעבוד על יד קידמית זה לכוסיות

יש לך סימוכין?😛

כן שטויות מי צריך לעבוד על יד קידמית זה לכוסיות

לעבוד על יד קידמית זה לא לכוסיות אבל השאלה היא איך ולמישהו לא מוזרק בניגוד אלייך שעובד כבד (הדרך הכי טובה לגדול ללא מוזרקים) לעשות יד קידמית יותר מפעם בשבוע זאת הגזמה שתפגע בהתקדמות

ולפותח האשכול לפי הוויכוחים שיש לך עם חברים במכון אתם מדברים קצת יותר מידי על דברים שאתם לא צריכים לחשוב עליהם

לעבוד על יד קידמית זה לא לכוסיות אבל השאלה היא איך ולמישהו לא מוזרק בניגוד אלייך שעובד כבד (הדרך הכי טובה לגדול ללא מוזרקים) לעשות יד קידמית יותר מפעם בשבוע זאת הגזמה שתפגע בהתקדמות

ולפותח האשכול לפי הוויכוחים שיש לך עם חברים במכון אתם מדברים קצת יותר מידי על דברים שאתם לא צריכים לחשוב עליהם
מי שתל לכם את השטוית האלה? חחח זה קורע אותי כל פעם מחדש. חחח

גם אם תעשה 10 סטים של יד פעמיים בשבוע (במסגרת תוכנית כמו ABC לדוגמה) זה לא יפגע לך בהתקדמות מהשלב הבינוני ומעלה. השאלה בשביל מה צריך את זה מעבר לתחושת הסיפוק ההומו אירוטית.

שטויות, אתה חושב שזה יפגע לך בהתאוששות ?
זה שביל סטאר תוקף את תופעת העבודה על הידיים זה שאנשים עושים אימון ידיים שעתיים ואת כל התרגילים האפשריים ובקושי עושים סקוואט ודדליפט

שטויות, אתה חושב שזה יפגע לך בהתאוששות ?
זה שביל סטאר תוקף את תופעת העבודה על הידיים זה שאנשים עושים אימון ידיים שעתיים ואת כל התרגילים האפשריים ובקושי עושים סקוואט ודדליפט

מה אתה אומר שפעם אחת תגדיר מיהו מתאמן מתחיל מיהו מתאמן בינוני ומיהו מתאמן מתקדם בצורה מדוייקת שאי אפשר להסיק ממנה מסקנות שגויות (אני שואל בשבילי אני באמת כבר לא יודע)

• פותח/ת השרשור

עוד חכמולוג, שתף אותי בתובנות שלך ד"ר:
איך החלטת בדיוק שאני עובד על יד קדמית? איך החלטת שאני עושה את זה יותר מפעם בשבוע? ואיך הגעת למסקנה שאני מדבר על זה יותר מדי?

מה אתה אומר שפעם אחת תגדיר מיהו מתאמן מתחיל מיהו מתאמן בינוני ומיהו מתאמן מתקדם בצורה מדוייקת שאי אפשר להסיק ממנה מסקנות שגויות (אני שואל בשבילי אני באמת כבר לא יודע)
מתאמן מתחיל הוא מתאמן שיכול להתקדם מאימון לאימון, מתאמן בינוני בד"כ עובר להתקדמות שבועית.

מתאמן מתחיל הוא מתאמן שיכול להתקדם מאימון לאימון
ולאותו מתאמן עבודה ספציפית על בייספס תהיה התעסקות בתפל כי הוא צריך בסיס של דדליפט/סקוואט/בנצ'/פרס/מתח/מקבילים, אם הוא יוסיף תרגיל או שניים לידיים זה בסדר אבל זה לא יהיה ראשון בסדר העדיפויות שלו

מתאמן בינוני יכול להוסיף משקל משבוע לשבוע והוא כבר מתאמן שיכול להיות שותף בענף ספורט מסויים וצריך להתאים לו את האימונים לאותו ענף, בלי כל קשר המתאמן הבינוני יכול לשלב כבר תרגילים לפושטי/כופפי מרפק, ורצוי שיהיו בשילוב מתח/מקבילים (חוץ מהמשיכות/לחיצות עיקריות של התוכנית)

מתאמן מתחיל- זה אחד שמתעסק בבייספס,חזה עליון,בטן תחתונה .
בחוץ לובש ג'ינס,בחד"כ -כפפות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית