עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה שכל אחד יכול לענות עליה נכון. בתרגיל הנ"ל מועסקים חזק רדיאליס וראדיו בראכיאליס. אני רואה בו תרגיל עזר בלבד לא מועיל במיוחד ולא עושה אותו.
זה מצתלם יפה ביו טיוב,אפשר לקחת די הרבה משקל שזה תורם לאגו,אבל מעבר לזה אין לו שום יתרון על תרגילים אחרים.
דייי זה ליצנות להיתעסק בזה... תעבוד כבד תרגילי בסיס סקוואט דדליפט לחיצת חזה פרס חתירות.. עזוב אותך שטויות.. תן פעם בשבוע יד קידמית שתי תרגילים 3 סטים וזהו..
יש לך סימוכין?😛שאלה שכל אחד יכול לענות עליה נכון. בתרגיל הנ"ל מועסקים חזק רדיאליס וראדיו בראכיאליס. אני רואה בו תרגיל עזר בלבד לא מועיל במיוחד ולא עושה אותו.
זה מצתלם יפה ביו טיוב,אפשר לקחת די הרבה משקל שזה תורם לאגו,אבל מעבר לזה אין לו שום יתרון על תרגילים אחרים.
כן שטויות מי צריך לעבוד על יד קידמית זה לכוסיותדייי זה ליצנות להיתעסק בזה... תעבוד כבד תרגילי בסיס סקוואט דדליפט לחיצת חזה פרס חתירות.. עזוב אותך שטויות.. תן פעם בשבוע יד קידמית שתי תרגילים 3 סטים וזהו..
יש לך סימוכין?😛
כן שטויות מי צריך לעבוד על יד קידמית זה לכוסיות
מי שתל לכם את השטוית האלה? חחח זה קורע אותי כל פעם מחדש. חחחלעבוד על יד קידמית זה לא לכוסיות אבל השאלה היא איך ולמישהו לא מוזרק בניגוד אלייך שעובד כבד (הדרך הכי טובה לגדול ללא מוזרקים) לעשות יד קידמית יותר מפעם בשבוע זאת הגזמה שתפגע בהתקדמות
ולפותח האשכול לפי הוויכוחים שיש לך עם חברים במכון אתם מדברים קצת יותר מידי על דברים שאתם לא צריכים לחשוב עליהם
גם אם תעשה 10 סטים של יד פעמיים בשבוע (במסגרת תוכנית כמו ABC לדוגמה) זה לא יפגע לך בהתקדמות מהשלב הבינוני ומעלה. השאלה בשביל מה צריך את זה מעבר לתחושת הסיפוק ההומו אירוטית.לעבוד על יד קידמית זה לא לכוסיות אבל השאלה היא איך ולמישהו לא מוזרק בניגוד אלייך שעובד כבד (הדרך הכי טובה לגדול ללא מוזרקים) לעשות יד קידמית יותר מפעם בשבוע זאת הגזמה שתפגע בהתקדמות
ולפותח האשכול לפי הוויכוחים שיש לך עם חברים במכון אתם מדברים קצת יותר מידי על דברים שאתם לא צריכים לחשוב עליהם
לעבוד על יד קידמית זה לא לכוסיות אבל השאלה היא איך ולמישהו לא מוזרק בניגוד אלייך שעובד כבד (הדרך הכי טובה לגדול ללא מוזרקים) לעשות יד קידמית יותר מפעם בשבוע זאת הגזמה שתפגע בהתקדמות
שטויות, אתה חושב שזה יפגע לך בהתאוששות ?
זה שביל סטאר תוקף את תופעת העבודה על הידיים זה שאנשים עושים אימון ידיים שעתיים ואת כל התרגילים האפשריים ובקושי עושים סקוואט ודדליפט
לעבוד על יד קידמית זה לא לכוסיות אבל השאלה היא איך ולמישהו לא מוזרק בניגוד אלייך שעובד כבד (הדרך הכי טובה לגדול ללא מוזרקים) לעשות יד קידמית יותר מפעם בשבוע זאת הגזמה שתפגע בהתקדמות
מתאמן מתחיל הוא מתאמן שיכול להתקדם מאימון לאימון, מתאמן בינוני בד"כ עובר להתקדמות שבועית.מה אתה אומר שפעם אחת תגדיר מיהו מתאמן מתחיל מיהו מתאמן בינוני ומיהו מתאמן מתקדם בצורה מדוייקת שאי אפשר להסיק ממנה מסקנות שגויות (אני שואל בשבילי אני באמת כבר לא יודע)
מה אתה אומר שפעם אחת תגדיר מיהו מתאמן מתחיל מיהו מתאמן בינוני ומיהו מתאמן מתקדם בצורה מדוייקת שאי אפשר להסיק ממנה מסקנות שגויות (אני שואל בשבילי אני באמת כבר לא יודע)
מתאמן מתחיל- זה אחד שמתעסק בבייספס,חזה עליון,בטן תחתונה .
בחוץ לובש ג'ינס,בחד"כ -כפפות.
?????????????????????????????
מיתקדמים לא מוצאים ג'ינס 😵