הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור zivttt
  • פורסם בתאריך

zivttt

משתמש מתחיל
73
0
נק' מוניטין:
12
73
0
אמרו לי שזה טוב למתחילים SS ואני מתאמן חודש עם התוכנית A B
כדי לי להתחיל SS? המאמן בחדר כושר שלי אמר שסקאט ודדליפט ו barbell press דופקים את הגב, האם זה נכון?

תודה

אמרו לי שזה טוב למתחילים SS ואני מתאמן חודש עם התוכנית A B
כדי לי להתחיל SS? המאמן בחדר כושר שלי אמר שסקאט ודדליפט ו barbell press דופקים את הגב, האם זה נכון?

תודה

SS מתאימה למתאמן המתחיל.
ואין סיבה שסקוואט ידפוק לך את הגב,יש לך מאמן מפגר.
סקוואט זה תרגיל מעולה אם עושים אותו כמו שצריך ,אפילו המאמנים שלי עושים אותו.
קיצור שום דבר לא ידפוק לך את הגב אם תתאמן כמו שצריך, ותתחיל לקרוא מאמרים על SS לפני שאתה מתחיל .

בהצלחה.

הם לא דופקים את הגב. הם דופקים את הגב כמו שכל תרגיל יכול לדפוק את הגב אם אתה עושה אותו בצורה גרועה ביותר. ההפך, עם עבודה נכונה הם יכולים (הסקוואט והדדליפט) לחזק לך את הגב, ולמנוע סיכויים לכאבים מפעילויות אחרות.

הסדנאות בטן שהוא בטח מעביר במשמרות שלו הרבה יותר מזיקות לגב.

אני אישית התחלתי SS לפני 8 שבועות ואני מבסוט אש חוץ מיזה שצריך לאכול מלא אבל זה גם כיף :hoel

תצטט פעם הבאה שאתה עונה(!)

אם ככה בתור מתאמן מתחיל זה לא באמת משנה מה תעשה לדעתי,זאת התוכנית הכי טובה שיש היום למתחילים השאלה כמה כוח יש לך להשקיע כי זה לא קל כמו שזה נראה (בהמשך לפחות)
תלמד טכניקות ושיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תצטט פעם הבאה שאתה עונה(!)

אם ככה בתור מתאמן מתחיל זה לא באמת משנה מה תעשה לדעתי,זאת התוכנית הכי טובה שיש היום למתחילים השאלה כמה כוח יש לך להשקיע כי זה לא קל כמו שזה נראה (בהמשך לפחות)
תלמד טכניקות ושיהיה בהצלחה

אה ואני בן 15 זה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית