טוב אז ככה אני מתכוון להתחיל את השימוש יוהמיבין בשבוע הבא אבל יש לי בעיה עם התזמונים שלו אז אני צריך עצות ממכם איך לצרוך אותו. (הבעיה היא שאני לומד בבית ספר אז זה קצת מקשה עליי גם לא לאכול בבוקר)
בכל מקרה חשבתי לעשות את זה ככה:
7וחצי: אני שותה חלב
10-11: אני אוכל בבית ספר, 4 ביצים ופסטרמה דלת שומן עם פסטו
ואז אני בא הביתה 14:30-15:30 ואני מתכוון לקחת את היהומיבין השאלה אם זה בסדר? כי אני יודע שצריך לקחת את היהומיבין לפחות 4 שעות לאחר ארוחה וגם ככה הארוחה שבבית ספר היא לא גדולה כל כך.(לוקח יוהמיבין עם 200מ"ג קפאין)
הולך לעשות אימון אירובי חצי שעה לאחר הנטילה ועוד שעה לוקח לי האימון אירובי כולו +-.
זאת אומרת כבר עברה שעה וחצי, זאת אומרת שארוחת צהריים אני אמור לאכול רק עוד שעתיים וחצי?(זה סיוט לאכול כל כך מאוחר את הצהריים)
יש הצעות או משהו? או שזה נראה בסדר?
בכל מקרה חשבתי לעשות את זה ככה:
7וחצי: אני שותה חלב
10-11: אני אוכל בבית ספר, 4 ביצים ופסטרמה דלת שומן עם פסטו
ואז אני בא הביתה 14:30-15:30 ואני מתכוון לקחת את היהומיבין השאלה אם זה בסדר? כי אני יודע שצריך לקחת את היהומיבין לפחות 4 שעות לאחר ארוחה וגם ככה הארוחה שבבית ספר היא לא גדולה כל כך.(לוקח יוהמיבין עם 200מ"ג קפאין)
הולך לעשות אימון אירובי חצי שעה לאחר הנטילה ועוד שעה לוקח לי האימון אירובי כולו +-.
זאת אומרת כבר עברה שעה וחצי, זאת אומרת שארוחת צהריים אני אמור לאכול רק עוד שעתיים וחצי?(זה סיוט לאכול כל כך מאוחר את הצהריים)
יש הצעות או משהו? או שזה נראה בסדר?