הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש ביהומיבין (תלמיד)

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב אז ככה אני מתכוון להתחיל את השימוש יוהמיבין בשבוע הבא אבל יש לי בעיה עם התזמונים שלו אז אני צריך עצות ממכם איך לצרוך אותו. (הבעיה היא שאני לומד בבית ספר אז זה קצת מקשה עליי גם לא לאכול בבוקר)
בכל מקרה חשבתי לעשות את זה ככה:
7וחצי: אני שותה חלב
10-11: אני אוכל בבית ספר, 4 ביצים ופסטרמה דלת שומן עם פסטו
ואז אני בא הביתה 14:30-15:30 ואני מתכוון לקחת את היהומיבין השאלה אם זה בסדר? כי אני יודע שצריך לקחת את היהומיבין לפחות 4 שעות לאחר ארוחה וגם ככה הארוחה שבבית ספר היא לא גדולה כל כך.(לוקח יוהמיבין עם 200מ"ג קפאין)
הולך לעשות אימון אירובי חצי שעה לאחר הנטילה ועוד שעה לוקח לי האימון אירובי כולו +-.
זאת אומרת כבר עברה שעה וחצי, זאת אומרת שארוחת צהריים אני אמור לאכול רק עוד שעתיים וחצי?(זה סיוט לאכול כל כך מאוחר את הצהריים)
יש הצעות או משהו? או שזה נראה בסדר?

• פותח/ת השרשור
כן זה ללא סוכר וזה כולה בבוקר 2 מסטיקים כי אני גם ככה לא אוכל כלום בבוקר ולא נחמד לצאת ככה מהבית..

• פותח/ת השרשור
אני עושה ככה:
ימי אירובי:
אני אוכל ב10 בבית ספר, לוקח יהומיבין בשעה 14:00 (אני עדיין בבית ספר)
בא ההביתה והולך לעשות אינטרוולים ב15:00, ואוכל בשעה 18:00 צהריים

ימי משקולות:
לוקח על הבוקר יוהמיבין על בטן ריקה(7:30) ואוכל אחרי 4 שעות ב 11:45
ואז ב 15:30 הולך לחדר כושר..

נשמע בסדר?

בסדר זה כן , אבל זה נשמע ממש קשה .. בהצלחה שיהיה אני לא יודע אם בימים שאתה מתאמן תיהיה מספיק מפוקס ויהיה לך כח לאימוני משקולות .. אז תתסף בהרבה קפאין

• פותח/ת השרשור
מה אני אמור לעשות בדיוק? זה מה שצריך לעשות בנטילת יהומיבין 4 שעות צום לאחר הנטילה ו4 שעות צום לפני הנטילה.. אין לי משהו אחר לעשות
אני אוכל מספיק חלבון ושומן בתפריט ומספיק קלוריות.
יש דרך אחרת לצרוך את היהומיבין?

• פותח/ת השרשור
המון שעות בלי אוכל לא הדבר הכי אנאבולי שיש...בהצלחה
אני מבין מה אתה אומר אבל מה אני כבר יכול לעשות?
ככה צריך לצרוך את היהומיבין, זה נראה לך משנה אם אני משלים את שאר הערכים במשך היום?

אני לא מבין למה כולם בפורום הזה החליטו שיש להם שומן עיקש והם צריכים לקחת יוהימבין. זה כבר נהייה טרנד מאז המאמר על השומן העיקש, שלכולם פתאום יש שומן עיקש. לא, סביר להניח שאתם בכלל לא צריכים יוהימבין והוא לא יעזור לכם. מה שאתם צריכים זה סבלנות ואת זה לרוב האנשים אין. אם אתם ממשיכים לרדת על בסיס שבועי במשקל ולא נתקעתם במשך 3 שבועות רצופים, אין לכם מה בכלל לחשוב לכיוון הפרוטוקולים. אם אתם עשיתם את כל המניפולציות האפשרויות (להגדיל את הגירעון הקלורי, לשחק עם העמסות, להוסיף/לשנות את האימונים האירובים) ועדיין לא יורדים במשקל, כשאתם באזור ה 10% שומן ורוצים יותר נמוך, אז כן הפרוטוקולים ויוהמבין בשבילכם.
רוב הפורום לא צריך את זה וסתם נוטל את זה והיה יורד יפה מאוד גם בלי זה.

שאלה: יהומבין משפיע על תדירות ההעמסות? אם כן באיזו מידה.?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית