הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עושה 'סדר' לפני חיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
מעוניין לשאול האם יש תוספים נוספים נחוצים לחיטוב מלבד אלה:חלבון,אומגה3,מולטיויטמין וקפאין?
ויהומבין,האם יש טעם לקחת אותו לפני שמגיעים ל 10-12 אחוז שומן?
האם כשלוקחים מולטיויטמין אפשר להפחית בירקות..?

מומלץ לאכול כ-5 ירקות ביום בלי קשר למה שאתה נוטל. אם יש לך אפשרות תאכל ירקות, אם לא, אז... תחליט לבד.
אין צורך ליטול יוהימבין אם ממשיכים לרדת במשקל באחוזי השומן הללו.

מומלץ לאכול כ-5 ירקות ביום בלי קשר למה שאתה נוטל. אם יש לך אפשרות תאכל ירקות, אם לא, אז... תחליט לבד.
אין צורך ליטול יוהימבין אם ממשיכים לרדת במשקל באחוזי השומן הללו.

באמת משה? אתה ממליץ על ירקות גם בנטילת מולטי?
ומה אם אני נוטל עם זה ויטמין סי,די,מגנזיום ואבץ?

אל תשכח שבירקות יש גם סיבים חוץ מויטמינים, וזאת אחת הסיבות שחשוב לאכול ירקות למרות שאתה נוטל מולטי

אל תשכח שבירקות יש גם סיבים חוץ מויטמינים, וזאת אחת הסיבות שחשוב לאכול ירקות למרות שאתה נוטל מולטי
אולי אני טועה אבל אני לא מייחס חשיבות כ"כ גדולה (אם בכלל) לסיבים בתזונה שלי..במיוחד במאסה

ירקות כמו עגבניה מלפפון חסה פלפל ברוקולי נספרים בקלוריות ובפחמימות בערכים של החיטוב (ואני לא מדבר על ירקות כמו תפוח אדמה שברור שניספר ) ?

באמת משה? אתה ממליץ על ירקות גם בנטילת מולטי?
ומה אם אני נוטל עם זה ויטמין סי,די,מגנזיום ואבץ?

בגלל כמה סיבות:
1. כמו שנאמר כאן סיבים תזונתיים. הגיע הזמן שתשים גם לזה לב.
2. הספיגה של הויטמינים ממולטי ויטמין לא טובה כל כך ויכול להיות שבסוף יום עדיין יהיו חסרים לך ויטמינים ומינרלים וכדאי לצרוך ירקות וגם פירות
3. בפירות וירקות יש יותר מסיבים תזונתיים, מינרלים וויטמינים, יש גם אנטיאוקסידנטים וכל מיני שיט שכזה.

בגלל כמה סיבות:
1. כמו שנאמר כאן סיבים תזונתיים. הגיע הזמן שתשים גם לזה לב.
2. הספיגה של הויטמינים ממולטי ויטמין לא טובה כל כך ויכול להיות שבסוף יום עדיין יהיו חסרים לך ויטמינים ומינרלים וכדאי לצרוך ירקות וגם פירות
3. בפירות וירקות יש יותר מסיבים תזונתיים, מינרלים וויטמינים, יש גם אנטיאוקסידנטים וכל מיני שיט שכזה.
הבנתי תודה
,למה חשוב כ"כ סיבים? יש על זה מאמר בפורטל שאפשר לקרוא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית