הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ופסח

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
ישלי בעיה אני כרגע בחיטוב וממחר אני בשבוע השלישי עד עכשיו בחיטוב הייתי על 150 פחמימה ליום
הבעיה שהיה לי איזה 6 פרוסות לחם קל ביום ועכשיו אין לי כי זה חמץ יש למישהו איזה רעיונות לאוכל אפשר להכניס במקום פשוט לא עולה לי כלום לראש 😵😵

• פותח/ת השרשור
אפשרות אבל ממש פחות עדיפה אני בכלל לא אוהב את הדבר הזה אולי עם שוקולד וזה בלתי אפשרי עכשיו
פריכיות אורז מלא[אותם ערכים בדיוק]
אני אוכל כבר יש לי 8 בתפריט לא קשור ללחם כמה אני כבר יכול לאכול אותם

אגב אני כבר שבועיים בחיטוב וירדתי שבוע ראשון 1.5 קילו שבוע שני קילו מתי צריך להתחיל לקצץ בפחמימות?נגיד ל120 ולהוסיף קצת שומן וקצת חלבון

תוריד בפחמימה ותוסיף שומן הכי טוב .
מה האחוז שומן שלך ?קילו וחצי זה נירא לי יותר מידי בשבוע אתה בגרעון של 500 או יותר ?
אני חושב שאתה יכול לקצץ קצת בפחמימה

• פותח/ת השרשור
500 והקילו והחצי אני חושב זה בגלל שזה תחילת החיטוב אז ירדו הנוזלים
הבעיה שאני לא יודע מה האחוז שומן שלי נראה לי אני יקצץ בפחמימות ל120 אבל אני יסחוב עם ה150 פחמימה עוד שבוע אחד

לפי דעתי אין בעיה לקצץ גם ל100גרם פחמימות

---------- התגובה התווספה ב 16:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:28 ----------

אבל אם האחוז שומן שלך גבוה אתה יכול לרדת יפה באחוזי שומן גם עם יותר פחמימה

נערך לאחרונה:
לפי דעתי אין בעיה לקצץ גם ל100גרם פחמימות

---------- התגובה התווספה ב 16:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:28 ----------

אבל אם האחוז שומן שלך גבוה אתה יכול לרדת יפה באחוזי שומן גם עם יותר פחמימה

גבר זה לא העיקר לקצץ בפחמימות.. צריך קודם כל לעשות את זה בהדרגה, לא במכה אחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית