הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אין התקדמות לאחר חודש.

DENPAZ0R

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
התחלה 05.03
גובה: 176
משקל: 56~55

חודש אחרי 05.04
גובה :177
משקל:57~58

עוד חודש וחצי בן 15.

תוכנית AB
A-
לחיצת חזה במכשיר 3X12
לחיצת כתפיים במכשיר 3X12
פולי עליון 3X12
פשיטת גב במכשיר 3X12
כפיפות בטן 30X3

B-
כפופי מרפק במכשיר 3X12
פשיטת מרפק במכשיר 3X12
לחיצת רגליים במכשיר 6X12
כפופי ברך במכשיר 5X12
תאומים בישיבה במכשיר 5X12
כפיפות בטן 30X3

אני יודע שיש יותר מדי סטים, אבל זאת לא תוכנית שלי ואני מחליף תוכנית אחרי פסח אבל אני צריך עזרה.
אני אוכל בערך 4 פעמים ביום.

אני יכול להוסיף פה גם את התוכנית שאני יעבור אליה אחרי פסח אם זה משנה, אבל בגדול מה שאני צריך זה להבין למה אני לא עולה במשקלים, אני אוכל יחסית הרבה, יותר ממה שהייתי אוכל פעם, עליתי גם במשקלים אבל נתקעתי בשבוע האחרון, אבל זה אולי בגלל שפספתי איזה 3 אימונים בגלל מחלה, אז מה לעשות? להחליף תוכנית אימון ולבנות תפריט? או להמשיך כמו שעכשיו ופשוט לאזן קצת את התזונה?

• פותח/ת השרשור
התוכנית שלך לא טובה וזה גם נראה שאתה לא אוכל מספיק אם ביכלל
מה לשנות בתוכנית?
ואני אוכל דיי הרבה ביחס למה שהייתי אוכל לפני שהתחלתי להתאמן, אני אולי לא אוכל 3000 קל' ביום אבל אני אוכל כמה שאני יכול

• פותח/ת השרשור
אני יקרא את המאמר.
לפני שהתחלתי להתאמן הייתי אוכל ארוחת בוקר, צהריים ולפעמים איזה אורחת ערב קטנה.
וכרגע אין לי תפריט עם ערכים בגלל פסח, אני לא קם בזמנים הרגילים וכו'.

תאכל כמה שאתה יכול ואם אתה לא מצליח תשתה שקיות של חלב ואם גם זה לא אז תקנה ג'יינר או משו כי תזונה זה הדבר הכי חשוב להתקדמות ואם זה קשור גם אז יכול להיות שאתה לא יושן מספיק אבל כנראה התזונה זה הסיבה שלך

אכילה גם אצלי לא הייתה הצד החזק עד שלמזלי נירשמתי לאתר הניפלא הזה ופשוט ישבתי וקראתי כל מה שאני צריך בשביל המטרה שלי והבנתי שאני אידיוט מוחלט
מודה אני למשה על האתר הזה!!!!!!!! 👑

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית