הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שרירי בטן חזקים יותר עוזרים בסקוואט?

• פותח/ת השרשור
אני מסכים איתך אבל השאלה היא
ככל ששרירי הבטן יותר חזק הסקוואט יהיה יותר כבד?
כאילו אם יש אדם שמרים 100 קילו סקוואט והוא מחזק את שרירי הבטן שלו אז יכול להיות שהוא יוכל 110 קילו?

כאילו אם יש אדם שמרים 100 קילו סקוואט והוא מחזק את שרירי הבטן שלו אז יכול להיות שהוא יוכל 110 קילו?

לא ...

רק עם הסיבה שאתה לא יכול להרים משקל כבד בסקואט היתה עקב שרירי בטן חלשים,אבל זה לעולם לא המצב..
בשביל לשתפר בסקואט תעשה סקואט!

• פותח/ת השרשור
נדב אתה צודק המשקלים שלי לא באמת כמו בכל הפורום יש לי 130 קילו סקוואט ל5 אבל כל הקטע שריציתי לחפש כל מיני דרכים לשפר אותו ממש כאילו שההתקדמות תהיה יותר טובה בכל מקרה תודה ^^

נדב אתה צודק המשקלים שלי לא באמת כמו בכל הפורום יש לי 130 קילו סקוואט ל5 אבל כל הקטע שריציתי לחפש כל מיני דרכים לשפר אותו ממש כאילו שההתקדמות תהיה יותר טובה בכל מקרה תודה ^^
יפה שאתה כבר חושב על הדברים הקטנים שישפרו לך את הסקוואט,אבל במשקלים כאלו אין צורך,שרירי הבטן שלך יתחזקו ואם אתה באמת רוצה לעלות את הסקוואט שלך,תעבוד לפי מתכונת אימוני כוח ידועה (המלצה שלי)-כמו ליניארית,או אפילו ב130 סקוואט ניתן לעשות SS לתקופה קצרצרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית