הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי תקופה של 100 קלוריות ליום וצומות

Hadas Nadav

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
-18
34
0
שלום אני חדשה פה הגעתי דרך העמוד בפייסבוק של קילוגרמםLBS כושר ופיתוח הגוף,
אז יש לי שאלה..אני עוד מעט בת 16 הייתי כמעט שנתיים בתקופות של ספורט מתמיד צומות ודיאטת ירקות וקפה כל פעם במשקל הייתי עולה יורדת עולה יורדת ככה כל הזמן , אחרי שהפסיק לי המחזור כמעט לשנתיים וירדתי 9 קילו והיו לי חולשות וכאבי ראש , אמרתי ננסה בדרך טובה מה אני צריכה לאכול אחרי כל זה שאני לא אעלה את הכל ישר כי אני רוצה לחזור לזה כל פעם , ואיזה ספורט לעשות כדי לעצב יריכיים? אבל גם בכללי

נערך לאחרונה:
😣

תודה רבה ואגב אני לא כל כך רוצה שרירים אולי כזה בקטנה..

וארז תאמת הרגשתי בשליטה

http://www.kilogram.co.il/2255/%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%99-%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%A4%D7%92%D7%95%D7%A2-%D7%91/ קודם תקראי את המאמר כדי שתביני מה עשית לעצמך
אח''כ תקראי את המאמר הזה : http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
אם יש עוד שאלות אנחנו כאן .

המטרה שלה זה כנראה להישאר בחיים. על 100 קלוריות גם בשואה לא היו שורדים.

פני לרופא בהקדם, יכול להיות שגרמת נזקים בלתי הפיכים ללא התערבות.

כבר גרמתי.. אבל שיהיה
מה זה שיהיה ? לכי לרופא שיבדוק מה חסר לך ותכנסתי לנטראלי שבועיים ואז אם באלך לחזור לדיאטה כניראה פגעת בהורמונים בחילוף החומרים
ומה זאת אומרת נפסק לך המחזור ? מה את בת 45 ? ?

מה זה שיהיה ? לכי לרופא שיבדוק מה חסר לך ותכנסתי לנטראלי שבועיים ואז אם באלך לחזור לדיאטה כניראה פגעת בהורמונים בחילוף החומרים
ומה זאת אומרת נפסק לך המחזור ? מה את בת 45 ? ?
מי שאוכלת מעט קלוריות, בדגש על שומן, נפסק לה המחזור ומערכת הרבייה בכללי. כשהיא תחזור לאכול כמו שצריך, זה יחזור לה.
הדס, את צריכה לפנות לעזרה מקצועית והמידע שיש בכותלי הפורום לא יספיק לך. קודם כל, צריך לטפל בהפרעות האכילה, שזו בעיה פסיכולוגית, אבל קשה לדעת כמה עמוק את נמצאת בזה. דבר שני, צריך להתחיל מתפריט דל קלוריות (יחסית) בכדי לאזן את חילוף החומרים. נגיד משהו כמו 1200 קלוריות ליום ולעלות בהדרגה 100 קלוריות כל שבוע, עד שתגיעי לאזור ה 2000 קלוריות ותשארי שם למשך 10-14 ימים בכדי לאזן את חילוף החומרים. אם לא תאזני את חילוף החומרים שלך, את לא תמשיכי לרדת במשקל. אם את שוקלת 49 ק"ג על 1.58 אפשר להוריד 2-3 ק"ג באופן נכון, עם המדריכים שפירסמו לך למעלה - אבל שוב, את צריכה קודם לאזן את חילוף החומרים, אחרת לא תרדי במשקל ואולי אפילו תעלי.

למען הסר ספק אני לא קשור להנהלה של האתר אבל אני ממש ממליץ לך לעשות ייעוץ אישי.
למה? נשמע שהרקע שלך הוא לא משהו "רגיל" מה שהיה לך זה אנורקסיה.
אם אני לא טועה פעם הם עזרו פה לבן אדם שהיה גם הוא אנורקסי.

• פותח/ת השרשור
טל לא יודעת ולא באלי לדעת עוד, רק להגיע למטרה וזהו
ונפסק מה יכול להחזיר את המחזור?? ויש לי גם לפעמים כאבים חדים בבטן זה קשור לזה?

נערך לאחרונה:
טל לא יודעת ולא באלי לדעת עוד, רק להגיע למטרה וזהו
ונפסק מה יכול להחזיר את המחזור?? ויש לי גם לפעמים כאבים חדים בבטן זה קשור לזה?

את קוראת את ההודעות שכותבים לך?
משה כתב שאם מישהי "דפקה" את המחזור שלה בגלל תזונה זה יסתדר מתי שהיא תחזור לאכול נורמלי (שומן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית