הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב וארוחה לפני ואחרי אימון

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
מכיוון שהפחמימה נמוכה איך אני אמור לחלק אותה במשך היום ? :
לפני ואחרי אימון אנאירובי אני אומר לקחת את רוב הפחמימה בתפריט?
ולגבי אימון אירובי -הפחמימה חשובה פה לפני ואחרי אימון או שאחרי אימון אני יכול לצרוך חלבון בלבד ?

סורי על כל האשכולות חיטוב שאני פותח אם יהיה עוד שאלות אני ישתדל פעם הבאה אשכול מרוכז פשוט החיטוב מתקרב ואני ממש לא רוצה לאבד יותר מדיי שריר ולהגיע למצב שכל ההשקעה במאסה האחרונה תהיה לחינם .....

מכיוון שהפחמימה נמוכה איך אני אמור לחלק אותה במשך היום ? :
לפני ואחרי אימון אנאירובי אני אומר לקחת את רוב הפחמימה בתפריט?
ולגבי אימון אירובי -הפחמימה חשובה פה לפני ואחרי אימון או שאחרי אימון אני יכול לצרוך חלבון בלבד ?

סורי על כל האשכולות חיטוב שאני פותח אם יהיה עוד שאלות אני ישתדל פעם הבאה אשכול מרוכז פשוט החיטוב מתקרב ואני ממש לא רוצה לאבד יותר מדיי שריר ולהגיע למצב שכל ההשקעה במאסה האחרונה תהיה לחינם .....
זה לא חשוב, העיקר שתאכל אותה באותו היום. יש אנשים שאוהבים לפזר את הפחמימות שלהם מסביב לאימון, כי זה מביא להם ביצועים טובים יותר באימון - כל אחד והשגעונות שלו.

• פותח/ת השרשור
זה לא חשוב, העיקר שתאכל אותה באותו היום. יש אנשים שאוהבים לפזר את הפחמימות שלהם מסביב לאימון, כי זה מביא להם ביצועים טובים יותר באימון - כל אחד והשגעונות שלו.

אוקיי תודה הבנתי ועוד משו קטן בקשה - הBMR שלי זה 2050 והRMR שלי זה 2500 אז הגרעון הקלורי צריך להיות BMR פחות 500 או RMR פחות 500 ??? ואם נניח שאני עושה אירובי כל יום קבוע ושורף בערך 500-700 קלוריות מה המאזן הקלורי שלי צריך להיות ???

אתה מחשב את ה-RMR, מוסיף את הקלוריות שאתה מעריך שאתה שורף באירובי ומוריד מזה 500 (אם המטרה שלך לרדת כחצי קילו בשבוע).

• פותח/ת השרשור
אתה מחשב את ה-RMR, מוסיף את הקלוריות שאתה מעריך שאתה שורף באירובי ומוריד מזה 500 (אם המטרה שלך לרדת כחצי קילו בשבוע).

תודה 😃
דרך אגב במשקל זה יהיה יותר מחצי קילו ?
חצי קילו של שומן ברור שלא אפשרי כלכך לעבור את זה אבל גם הנוזלים זה משקל שיירד אז זה יהיה איזה 2 קילו בשבוע לא ?

לא יורדים שומן, יורדים במשקל. אתה לא יכול לכוון מה ירד. באחוזים הגבוהים יותר (נגיד עד 13-14) אפשר לרדת בשקט גם יותר מחצי קילו בשבוע בלי לדאוג שתקום בבוקר ופתאום לא יהיה לך חזה.

• פותח/ת השרשור
כן אז אני על האחוזים האלה כרגע אני חושב שאני בערך בין 14-16 אני יעלה תמונה בקרוב כדי לדעת בערך כמה שיותר קרוב
עשיתי את כל השינויים שהייתי צריך אני מתחיל שבוע הבא- תודה רבה על כל העזרה נקווה שיהיה טוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית