הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' פרס

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
עשיתי בנץ' פרס 2X25 והרגשתי בסוף בעיקר את הידיים ואת החזה פחות הרגשתי רק את החזה העליון של ה-Clavicular זה בסדר?
ואיך אני יכול לשפר את הכוח באגרוף בשביל מכות כי אני דיי חזק אבל במכות אני לא כל כך טוב (לא שאני מרבה בללכת מכות)

נערך לאחרונה:
ואיך אני יכול לשפר את הכוח באגרוף בשביל מכות כי אני דיי חזק אבל במכות אני לא כל כך טוב (לא שאני מרבה בללכת מכות)

מהידע שלי,רוב הכוח של האגרוף זו טכניקה.
אני מתכוון שאם אתה לומד אומנות לחימה שמשתמשים באגרופים אז מלמדים אותך לאיפה לתת ואיך.
ובשביל להיות טוב ב"מכות" צריך לדעת איך לתת והכוח הוא דבר יחסית שולי.

עשיתי בנץ' פרס 2X25 והרגשתי בסוף בעיקר את הידיים ואת החזה פחות הרגשתי רק את החזה העליון של ה-Clavicular זה בסדר?
ממה שאתה אומר זה נשמע שהטכניקה שלך לא טובה, ולמה אתה עושה 25 חזרות?

אגרופים חזקים זה לא מה שקובע במכות ברוב המקרים, אבל בכל מקרה אם תגדל ותתחזק אז גם האגרופים שלך יהיו חזקים.

• פותח/ת השרשור
מה קשור תחת??
בכל מקרה הטכניקה נראית טובה יכול להיות שקצת היה קשה בגלל שעשיתי את זה על כדור פילאטיס..
ועוד שאלה שלא קשורה האם מאימוני כוח של שרירי ליבה CORE ניתן להתחזק משמעותית והאם גם ניתן להתנפח מהם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית