הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשך דיאטת כסאח.

DanielC

משתמש פעיל
312
1
נק' מוניטין:
2
312
1
קאנטרי מעלה אדומים
היי,
אני דניאל כהן ולפניי כ3 חודשים התחלתי את דיאטת הכאסח שמוצגת בפורטל קילוגרם....(דיאטת החלבונים של מקדונלד).
כאשר התחלתי את הדיאטה הייתי שייך לקטגוריה 3 (30% שומן ויותר),נתונים מאז:
משקל-100 ק"ג
גובה-170 ס"מ
אחוז שומן-32%
נתונים מהיום:
משקל-79 כן כן....🎉🎊🎈
גובה-170 ס"מ
אחוז שומן-16.8%
אי אפשר לתאר את ההרגשה הזו הירידה במשקל,הקלילות העלייה בבטחון העצמי...
ביום רביעי הקרוב אני יסיים 12 שבועות של הדיאטה אך ברצוני להמשיך אותה ולסיים את הסיפור....אני רוצה לשאול על סיכונים שיכולים לנבוע מצעד זה....
התכנון הוא להמשיך עוד כ-6 שבועות.

הדאגת אותי קצת עם השיבוץ הלא ראוי של המילה "כסאח", אבל סחטיין בנאדם.
תדאג לבצע העמסות ואולי אפילו לצאת לנייטרלי כדי למתן ירידה במסת שריר ולהמשיך את הירידה בשומן, אבל בשורה תחתונה - כל עוד אתה ממשיך לרדת, מה טוב.

• פותח/ת השרשור
קצת לא נוח לי המחשבה לצאת לנייטרלי,לכן אעדיף העמסות....
העיקרון שלי הוא שבמהלך השבוע אני נשען בעיקר על חלבונים וירקות(דלי פחמימות),ובקידוש של שישי-שבת אני אוכל פחמימות.(300 גרם פחמימות בשתיי הארוחות)
האם זו העמסה שבועית מספקת בשביל להמשיך בתהליך ההרזיה ומיזעור נזקים לגוף?
אני רוצה להתחיל להתאמן,לא התאמנתי עד עכשיו מכיוון שעברתי ניתוח שהגביל אותי כמעט לכל אורך הדיאטה,הבנתי שמאמץ גופני גבוה לא מומלץ בעת הדיאטה.
אני מתאמן בביית,אני לא זמין לאימון בחדר כושר כרגע,יש למישהו רעיונות לאימון ביתי במסגרת הגבלות הדיאטה?

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאני חייל,כרגע אני בשיקום שלאחר ניתוח,בכל רגע נתון יכולים להחזיר אותי לשירות בבסיס סגור,ולכן אין שום היגיון שאני יתחייב לשנה/חצי שנה לחדר כושר.
עריכה: מישהו לגביי הפחמימות והאימונים?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית