הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זריקת המוט בדדליפט

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
התחלתי מסה לפניי חודש בערך בבגלל שהמאמנים במכון שלי זיינו לי את השכל הם התחלתי להוריד את המוט עד הסוף אם שליטה
לפניי שבועים היה לי 115 ל3 חזרות
השבוע ניסיתי 110 והרגשתי כאב חזק בגב התחתון ושמתי לב שזה קורה לי בירידה שהגב שלי מיתעקל ליקראת הסוף
השאלה שלי האם כדיי פשוט לתת ליפול או להוריד מישקל ולנסות שוב ?

אתה ניסית עם משקל פי 2 ממשקל גוף שאתה אומר שטויות כאלה? אפשר להוריד בצורה מבוקרת ולא לזרוק גם במשקלים גבוהים מאוד אם הנסיבות דורשות את זה:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=29332

את האמת שכן,כמעט למעשה. אני מושך 157 ק"ג עם משקל גוף של 80 ק"ג . מחר אני אולי אגיע לכמעט פי 2.
לא אמרתי שזה לא אפשרי אחי , פשוט קשה מאוד לשמור על עצמך מבוקר במהלך סט עבודה עוצמתי כזה, אני בכל אופן לא מצליח לשלוט על זה,אני שמח לראות אחרים שמסוגלים. ואצלי זה גם די עניין של הרגל , במשקלים יותר נמוכים אני עדיין זורק. אני פשוט גם ,כמו פותח הפוסט חשתי בעברי כאבים משמירה הדוקה מאוד על הירידה בדדליפט.

זה לא קשה בכלל. אם אתה מצליח להרים משקל אז לא אמורה להיות לך בעיה בכלל להוריד את זה בצורה מבוקרת. אם היו לך כאבים, זה היה בגלל סיבות אחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית