הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב של כ-3 וחצי חודשים . (17)

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני אישית הייתי עושה חיטוב שמבוסס על 200-300 קלוריות מתחת לניטרלי , לכל קילו משקל גוף 2 גרם חלבון ליום להתאים תפריט , לעבוד בפיצוליים 6-8 חזרות כל סט לשלב ריצה פעמיים בשבוע/ספינינג..זה מה שאני הייתי עושה וזה גם מה שאחרים שאני מכיר עשו

אני חושב שלמרות שהיה לי עיכובים באמצע , עשיתי אותו על הצד הטוב ביותר . אם אתה מאמין שאפשר להגיע לתוצאות " יותר רצחניות בהרבה" מזה ב 11 וחצי שבועות . (ממש לא בא להתנשא ולהגיד שהתוצאות שלי ממש טובות , כי הן לא ) אבל אם אתה מסוגל אני אשמח לראות . כמובן בלי שימוש בחומרים. אבל בכל זאת תודה

יפה מאוד נווה. הבאת ירידה באמת מעולה, באמת שאפו!!
תעשה אולי משהו דומה לשלי- אני במסה כבר חודש +/- עם AB של 4 אימונים , נפח נמוך ,טווח נמוך תרגילים מורכבים וקצת בידוד למען הפרופורציות שנאבדו במסה האחרונה. בניתי לעצמי משהו נוח וטוב ויש עלייה טובה. כאשר בתכנית הזאת הדגש העיקרי הוא על הבנץ' והדדליפט.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד נווה. הבאת ירידה באמת מעולה, באמת שאפו!!
תעשה אולי משהו דומה לשלי- אני במסה כבר חודש +/- עם AB של 4 אימונים , נפח נמוך ,טווח נמוך תרגילים מורכבים וקצת בידוד למען הפרופורציות שנאבדו במסה האחרונה. בניתי לעצמי משהו נוח וטוב ויש עלייה טובה. כאשר בתכנית הזאת הדגש העיקרי הוא על הבנץ' והדדליפט.

תודה רבה אחי שלח לי בהודעה פרטית את הפייסבוק שלך תסביר לי שם אם אתה יכול

לא אמרתי שאין לך תוצאות טובות..פירגנתיי אבל הצעתי לך דרך חלופית שלפי דעתיי אני הייתי עובד בה כדי לא לרדת רק בשומן כי צריך גם עלייה בשריר מתחת..כמובן שזה יהיה קשה בלי חומרים חומצות אמינו וכ'ו ..בכל מקרה אני פירגנתי וסחטיין על התוצאות שלך

• פותח/ת השרשור
לא באתי לתקוף .. זה לא אפשרי לעלות במסת שריר תוך ירדי באחוז שומן , אלא אם כן אתה שמן בצורה מטורפת , מזריק , או בעל גנטיקת על .. ותודה רבה על הפירגון אחי

אני חושב שלמרות שהיה לי עיכובים באמצע , עשיתי אותו על הצד הטוב ביותר . אם אתה מאמין שאפשר להגיע לתוצאות " יותר רצחניות בהרבה" מזה ב 11 וחצי שבועות . (ממש לא בא להתנשא ולהגיד שהתוצאות שלי ממש טובות , כי הן לא ) אבל אם אתה מסוגל אני אשמח לראות . כמובן בלי שימוש בחומרים. אבל בכל זאת תודה
על הצד הטוב ביותר?
בטח היה לך מאמן תותח אחי הוא אגדי ובטוח יש לו עתיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית