הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שווארמה פעם בשבוע - אפשרי להעלאת מסה נקייה ?

• פותח/ת השרשור rookie
  • פורסם בתאריך

rookie

משתמש מתחיל
52
2
נק' מוניטין:
8
52
2
שלום לכולם ,

לא מזמן התחלתי להתאמן בחדר הכושר ותפריט התזונה מותאם בהתאם .
מאוד הייתי רוצה לעלות במאסת השרירים , היעד הראשוני הוא עוד כ3-5 ק"ג של מסת שריר נקייה ,
אחרי תהליך חיטוב לאחר תקופת מסה .
מה שכן , הייתי רוצה לעבוד בהתאם לשיטה של עלייה מתונה , איטית ונקייה יותר ,
ופחות "אכול כפי יכולתך" .

רציתי לשאול אם בגט שווארמה (חומוס , סלט ולא מעט עמבה) פעם בשבוע זה משהו בעל
פוטנציאל לפגוע בעלייה נקייה או שאפשר להתעלם ולאכול בלי דאגה ?

בעיקר כי כל שבוע יש פעם אחת חלון בין פעילות אחת לאחרת של סביב השעה ויש מקום
ליד שמוכר שווארמה לא רעה בכלל .

המון תודה חבר'ה ,

שיהיה לילה נהדר .

לא יקרה לך כלום משווארמה פעם בשבוע.
ועלייה נקייה זה משהו שבילדרים המציאו כדי להכריח את עצמם לאכול חזה עוף עם אורז ולהביא קופסאות טונה למסעדות.

לא יקרה לך כלום משווארמה פעם בשבוע.
ועלייה נקייה זה משהו שבילדרים המציאו כדי להכריח את עצמם לאכול חזה עוף עם אורז ולהביא קופסאות טונה למסעדות.
:193ek:גדול אתה,מוניטין

בכל אופן
כמו שמר לטיסימוס אמר לא יקרה כלום...
קלוריה זו קלוריה (יש מאמר על זה בפורטל,קרא) ככה שאם תכניס 2000 קל' ממאכלי בילדרים או 2000 קלוריות מ"זבל"אלו עדיין אותן מספר קלוריות.ואתה תגדל\תתחטב באותה מידה משניהם (כמובן שזה גם תלוי בערכים)..ככה שאין מה להילחץ
אם כוונת המאסה שלך הייתה ללכת לכיוון של +300 ביום זה ניתן גם אם תאכל שווארמה,פשוט תחשב את הקל' של השווארמה ותנסה להגיע שבסוף היום יהיה לך +300 בתפריט.

חכה, תיכף יגיע הבילדר השכונתי עם האינדקס הגליקמי וזה שאם אתה שותה מיץ תפוזים זה גורם לכל המזון שלך להיאגר כשומן בגוף.

חכה, תיכף יגיע הבילדר השכונתי עם האינדקס הגליקמי וזה שאם אתה שותה מיץ תפוזים זה גורם לכל המזון שלך להיאגר כשומן בגוף.
חיים אתה מטריל ואם רק היית מבין דבר או שניים בפיתוח גוף ובהקרבה שזה כולל היה שווה להקשיב לך..עוד מעט גם אתה בטח תגיד שאין דבר כזה בטן תחתונה וחזה תחתון

• פותח/ת השרשור
הקפצה קטנה אגב , סתם עניין אותי כי לא מצאתי מידע מדוייק ברשת ,
משהו יודע להאריך מה הערכים התזונתיים של מנה של שווארמה (או לפחות היחס בין החלבון לשומן) ?

אישית , אוכל מנה בבאגט (לא חובב לאפות) הודו עם חומוס , הרבה עמבה , סלט ירוק וחמוצים בצד .
לא נוגע בצ'יפס , מים מינראליים לשתייה .

סתם לידע כללי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית