הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מרגיש תקוע

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
בן 17 וחצי מתאמן 4 וחצי שנים. כרגע AB חודש ולפני זה ABC 4 חודשים.
בכל הגוף אני מתקדם ומוסיף משקלים לעט לעט אבל דווקא ביד קידמית אין התקדמות גם בנפח וגם בכוח כבר חודש. ב AB אני מצבע 7 סטים על יד קידמית כאשר את התרגילים אני מחליף כל חודש\חודש וחצי.
עכשיו ראיתי לא מזמן הרצאה של בחור אחד שממליץ על שיטת הפריודיזציה, כלומר להוריד משקל 50% ולעלות אותו בהדרגה עד שאני לא מגיע שוב למשקל שעשיתי אותו ואז אני אוכל להתגבר על המשקל ההוא ולהוסיף עוד אחר כך. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לעשות את זה רק ביד קידמית (להוריד עומס) כי בכל הגוף אני מתקם לעט לעט. האם שיטה כזאת תהיה אפקטיבית בשבילי, האם זה יעזור?
ועוד שאלה האם עצם זה שנתקעתי כבר חודש אומר שאיבדתי את היכולת להתקדם מי אימון לאימין או שב4 שנים ניסיון זה עוד מוקדם לדבר על המצב הזה?

*במאזן קלורי חיובי מתאושש טוב מי אימון לאימון

ממה שאני מצליח להבין אתה שואל למה היד קידמית לא גדלה ? תקן אותי אם אני טועה.. אם יש התקדמות בשאר הגוף ובמשקלים בשאר התרגילים זה כבר טוב .. מה הרקע שלך ? מבצע סקואטים דד ליפט בנץ פרס ? והאמת שבסופו של דבר אם ניסית כל וריאציה (העמסת משקלים , דרופים , סופר סטים ) תמיד אתה יכול להעלות את הפלוס הקלורי לראות אם זה עוזר, אבל מה שיכריע בסוף זה הגנטיקה. אני לא מכיר את מה שהבחור שהזכרת אמר , אבל גם לי יש בעיה בנושא של גדילה של הזרועות ולכן אני לא יודע מה לייעץ לך חוץ מלהגדיל את הפלוס הקלורי ולהעמיס משקלים בתרגילים מורכבים ואולי לעזוב את הדגש שאתה נותן ליד קידמית (4 סטים פעם בשבוע נשמע מספיק)

• פותח/ת השרשור
ממה שאני מצליח להבין אתה שואל למה היד קידמית לא גדלה ? תקן אותי אם אני טועה.. אם יש התקדמות בשאר הגוף ובמשקלים בשאר התרגילים זה כבר טוב .. מה הרקע שלך ? מבצע סקואטים דד ליפט בנץ פרס ? והאמת שבסופו של דבר אם ניסית כל וריאציה (העמסת משקלים , דרופים , סופר סטים ) תמיד אתה יכול להעלות את הפלוס הקלורי לראות אם זה עוזר, אבל מה שיכריע בסוף זה הגנטיקה. אני לא מכיר את מה שהבחור שהזכרת אמר , אבל גם לי יש בעיה בנושא של גדילה של הזרועות ולכן אני לא יודע מה לייעץ לך חוץ מלהגדיל את הפלוס הקלורי ולהעמיס משקלים בתרגילים מורכבים ואולי לעזוב את הדגש שאתה נותן ליד קידמית (4 סטים פעם בשבוע נשמע מספיק)

מבצע סקוואוט ודדליפט באימון B (סקוואוט מלא 6*3, סטיפפ דדליפט 6*3) אבל איך זה קשור ליד קידמית?
דרופ סטים ניסיתי לא נירא לי שזה מתאים לי ולפי משהבנתי זה בולשיט...לא כל כך מתאים להיפרטרופיה.
מה זה העמסת משקלים?
את הפלוס הקלורי אני לא רוצה לעלות כי אני גם ככה צורך 3000 קלוריות על משקל גוף 64 שזה דיי הרבה. חושש לעלות א.ש בתקופה חמה שכזו 😃
4 סטים פעם בשבוע נשמע ממש קצת....עכשיו אני עושה יד קידמית באימון A 7 סטים פעמיים בשבוע בכלל.
הרקע שלי משאמרתי 4 שנים אימונים בחד"כ, בגדול גם איגרוף MMA אבל בשנה האחרונה נטו חד"כ

כמה אתה שוקל ? וכמה אתה אוכל ?
ומה זה 7 סטים יד קדמית מה אתה בלהלה לנד

שוקל 64. אוכל 3000 קלוריות ביום, חלבון 180-200(כולל לא מלא).

7 סטים פעמיים בשבוע לא טוב? למה?

מבצע סקוואוט ודדליפט באימון B (סקוואוט מלא 6*3, סטיפפ דדליפט 6*3) אבל איך זה קשור ליד קידמית?
דרופ סטים ניסיתי לא נירא לי שזה מתאים לי ולפי משהבנתי זה בולשיט...לא כל כך מתאים להיפרטרופיה.
מה זה העמסת משקלים?
את הפלוס הקלורי אני לא רוצה לעלות כי אני גם ככה צורך 3000 קלוריות על משקל גוף 64 שזה דיי הרבה. חושש לעלות א.ש בתקופה חמה שכזו 😃
4 סטים פעם בשבוע נשמע ממש קצת....עכשיו אני עושה יד קידמית באימון A 7 סטים פעמיים בשבוע בכלל.
הרקע שלי משאמרתי 4 שנים אימונים בחד"כ, בגדול גם איגרוף MMA אבל בשנה האחרונה נטו חד"כ

שוקל 64. אוכל 3000 קלוריות ביום, חלבון 180-200(כולל לא מלא).

7 סטים פעמיים בשבוע לא טוב? למה?
אין טעם ב14 סטים כוללים ליד קדמית בשבוע
זה שריר נורא קטן ואין צורך בכזה גירוי במיוחד למתאמן מתחיל

• פותח/ת השרשור
אין טעם ב14 סטים כוללים ליד קדמית בשבוע
זה שריר נורא קטן ואין צורך בכזה גירוי במיוחד למתאמן מתחיל

אז אתה אומר שיכול להיות אני תקוע בגלל שאני מעמיס יותר מידי? פשוט מוזר לי כי כשהייתי על ABC לפני חודשיים אז יצא לי אפילו יותר סטים בשבוע והייתי מתקדם דווקא. יש סיכוי שאם אני הוריד עכשיו ל 4 סטים כמו שאתה אומר הגירוי יהיה קטן מידי בגלל ששריר כבר התרגל לעומס עבודה גדול לא?
חוץ מי זה לפי משלמדתי בתוכנית AB זה 6-8 סטים לשריר קטן ו10-12 לשריר גדול במסגרת אימון אחד לא?

אם תוריד ל4 סטים לא יקרה כלום
קח אותי לדוגמא
הייתי מתאמן שנה שלמה ABCDE וראיתי תוצאות,יד גדלה מ37 סנטימטר ל40.5-+
ואז:
שעשיתי שנה שלמה אימוני כוח היא גדלה ל43-42.
ההבדל הוא שבאימוני פיצולים עשיתי 16 סטים בשבוע ליד קדמית
ובאימוני כוח עשיתי 4-3 בשבוע (גם זה לפעמים),לכן אתה יכול ללכת על כיוון ה6 בשבוע ליד קדמי (!),אחורית אין טעם בכלל סתם שתדע,היא עובדת המון
הכל עניין של תזונה נכונה

• פותח/ת השרשור
אם תוריד ל4 סטים לא יקרה כלום
קח אותי לדוגמא
הייתי מתאמן שנה שלמה ABCDE וראיתי תוצאות,יד גדלה מ37 סנטימטר ל40.5-+
ואז:
שעשיתי שנה שלמה אימוני כוח היא גדלה ל43-42.
ההבדל הוא שבאימוני פיצולים עשיתי 16 סטים בשבוע ליד קדמית
ובאימוני כוח עשיתי 4-3 בשבוע (גם זה לפעמים),לכן אתה יכול ללכת על כיוון ה6 בשבוע ליד קדמי (!),אחורית אין טעם בכלל סתם שתדע,היא עובדת המון
הכל עניין של תזונה נכונה

6 סטים כלומר 2 תרגילים של 3 סטים...נגיד:
כפיפת מרפקים עם מוט בעמידה 3*6 וכפיפת מרפקים שישיבה עם משקולות יד בשיפוע 3*8
משהו בסגנון?
והאמת זה עדיין נשמע לי קצת מוזר שאם אני הוריד את כמות הסטים אני יתחיל לגדול...הרי ככה אני מפחית את עומס העבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית