הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלטין דגים מכיל משהו כמו 90- 96 אחוז חלבונים

כי אין בו את כל חומצות האמינו במינון מספק וזמינות החלבון שלו נמוכה מאוד (BV). במילים אחרות, זה מקור גרוע לחלבון.
אין שם לדוגמה חומצות אמינו חיוניות כלל כגון: Tryptophan ו-Cystine (נחוץ במקרים מסויימים)

• פותח/ת השרשור
אממ אוקיי ולא ניתן להוסיף את המרכיבים האלה ע"י ויטמינים או כמוסות? זה יכול להיות תחליף פצצה לעומת אבקות חלבון יקרות

כי אין בו את כל חומצות האמינו במינון מספק וזמינות החלבון שלו נמוכה מאוד (BV). במילים אחרות, זה מקור גרוע לחלבון.
אין שם לדוגמה חומצות אמינו חיוניות כלל כגון: Tryptophan ו-Cystine (נחוץ במקרים מסויימים)

כן, אבל אתה אוכל דברים נוספים במהלך היום, בשר ומוצרי חלב וקטניות אז סיכוי טוב שאת חומצות האמינו החיוניות שלך אתה משיג בכל מקרה - אז מה הבעיה להשתמש בזה להשלמת חלבון? אני מתכוון, חוץ מזה שזה מגעיל רצח.

כן, אבל אתה אוכל דברים נוספים במהלך היום, בשר ומוצרי חלב וקטניות אז סיכוי טוב שאת חומצות האמינו החיוניות שלך אתה משיג בכל מקרה - אז מה הבעיה להשתמש בזה להשלמת חלבון? אני מתכוון, חוץ מזה שזה מגעיל רצח.

אני חושב שזה רעיון גדול אלא אם ישנם מחקרים שטוענים אחרת

ב-100 גרם יש 90 גרם חלבון וזה עולה בסביבות 13 שקל ל-100 גרם

תאכלס אם אפשר למצוא פיתרון לטעם (זה החלק הפחות חשוב) ולספיגה שלו בגוף זה יכול להיות התחליף המושלם לאבקת חלבון או סתם להשלמת חלבון יומי (כמו למשל שהיום חסר לי 100 גרם חזה עוף וכמו מניאק אני צריך ללכת לקנות טונה עם מים בשביל להשלים את הערכים)

סבבה יש חלבונים יותר טובים, אבל אני אמור להבין מזה שלא לבנות על החלבונים האלה בתפריט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית