הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צורת החיטוב

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אני אמנם במסה ,אבל יש לי 3 שאלות:

1. מישהו מכם הולך בחיטוב בלי תפריט ? כלומר , פותח את הבוקר וממשיך את היום כמו שהוא רוצה מבחינה תזונתית ולאורך היום הוא רושם את מה שהוא אכל ובאיזו כמות ובודק במחשבון קלוריות מסויים באינטרנט ואז סוגר את היום לפי הערכים הנדרשים ? (כמובן שלאורך היום לא מגזימים..) הבנתם?

2. אם יש לי טיפה שומן שהצטבר במסה הקודמת בחזה וזה כבר לא אסטטי כמו שהיה וכו'.. כלומר,חזה שומני , באיזה א"ש אפשרי להיפטר ממנו ? חד ספרתי חובה?

3. בחיטוב של חודש אחד בלבד (עוד כמה חודשים אני אצא לחיטוב מהמסה כדי להוריד נפח) ההבדל בין דל פחמימה לחיטוב רגיל במהלך החודש הוא קריטי?
ועוד דבר, נגיד ובתחילת החודש אני על 18% , על כמה אפשר להיות אחרי חודש של דל פחמ' ? (להתעלם מנוזלים,כלומר שומן יירד הרבה יחסית לחודש על דל?)

1.בד"כ החיטובים של אנשים כאלו לא מחזיק הרבה זמן
2.בכלל לא,תלוי בהרבה גורמים כמו מאסת שריר,נוזלים גנטיקה וכ'ו
3.לא,אתה רק תראה ירידה של נוזלים גדולה יותר בדל פחמימה,
ולא יודע,שוב,תלוי בהמון גורמים

1. כן, בחלק גדול מהחיטוב האחרון שלי בחלקו, לא אכלתי לפי תפריט אלא ספרתי קלוריות לפי הערכה של כמות\סוג. (שאותם לא הקפדתי לרשום)
3. לא צריך להיות הבדל משמעותי אם בכלל בא.ש בין שתי הדיאטות.

1.אני אישית חיי ככה כבר 9 חודשים אומנם במסה אבל לדעתי במסה זה עוד יותר מסובך כי יש יותר אוכל לחשב. מניסיון זה הרבה יותר טוב כי אפשר לגוון באוכל כל יום ולא לדחוף כל יום אותן ארוחות. לוקח מקסימום 10 דקות ביום לחשב את הכל...קצת פחות נוח אבל זה שווה את זה.

2.גם מינסיון: הייתי 25% שומן (כמובן על החזה היה לא חסר) עשיתי חיטוב עוד לפני שהייתי יודע מה זה תפריט וגרעון קלורי בכלל, פשוט אכלתי פחות, כמובן הכל ירד יחד עם הבטן 😃 בהרך ב12-14% כבר לא היה שומן מיותר בחזה. כמובן שאכלתי יותר מי 100 גרם פחממה אז...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית