הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לבנץ פרס

מצב
השרשור נעול

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
יש לי כאבים במפרק הכף יד, כבר בערך חודש, כנראה בגלל הוצאה לא טובה של המוט (בבנץ, לא הייתי מתחת למוט אלה ממש בזווית)
עד עכשיו התעקשתי להמשיך לעשות בנץ, לא לחמישיות כי זה בכלל לא אפשרי, אבל עם פחות משקל ל 7-8 זה עוד היה נסבל.
אבל זה מטומטם להמשיך ככה כי זה לא יעבור.
דמבלים, פרפר, מקבילים - אין כאב.
אז מה אני יכול לעשות לחזה (התוכנית היא AB)

היום עשיתי דמבלים ל 3X8
ומקבילים לחזה עם משקל 3X6-7

איך זה ? יש אפשרות יותר טובה ? דרך לעבוד יותר חזק ? (כוח זה לא המטרה)

כשאתה עושה את הבנץ' אתה יכול להשתמש במין רצועה כזאת בצבע אדום-שחור, זה יכול לעזור לך (מלפפים אותו מסביב למפרק כף היד) במהלך הסטי עבודה בבנץ',ממליץ לך להתעניין קצת.
בכל אופן אתה יכול לקחת רגיעה מהבנץ' ואז לחזור על זה.
עם בנץ' דאמבלים 4X4-6 , מקבילים 2X8-12 עם משקל . לדעתי לך על משהו בסגנון כזה אם כבר.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לחבוש את היד, סבבה, זה מוריד מהכאב בזמן הסט, אבל חוץ מזה שזה עדיין כואב, זה גם לא יעבור ככה, ואחרי כל אימון חזה היד בכאבים מטורפים...
מה שסמתי לב עכשיו שאחרי כמה ימים הכאב כבר די נעלם, אז אמרתי יאללה אולי אם נוותר על הבנץ אולי זה אפילו יעבור...

לא ניראה לי שזה יעיל לעבוד דמבלים כבד...

אם אתה אומר שזה זמני אז זה סבבה. בנץ' דאמבלים כבד עושה גם עבודה אפקטיבית, כמובן לא כמו בנץ' עם מוט , כל אחד והיתרונות שלו.

מבחינת ניתוח תנועתי, אין הבדל בין שתי התנועות, ככה שזה לא משנה אם תעשה עם מוט או דאמבלים.

• פותח/ת השרשור
זה לא מה ששאלתי... אני יודע מתי כואב לי... לכן אמרתי שבבנץ רגיל כואב ובדמבלים לא כואב.
גם בפרס (לכתפיים) לא כואב, ובבנץ צר לא כואב.
בבנץ רגיל היד היא לא בקו ישר עם המוט אלה בזווית ואז זה לוחץ את כף היד לצד ושם הכאב.

גם לי זה קרה לתקופה..זה לא צריך להדאיג אותך אני חשוב
הכי הרבה לך לבדוק את זה
לי זה נראה קצת מוזר שבבנצ' צמוד זה לא כואב וברגיל כן....בדקת את הטכניקה שלך בבנצ'? אולי אתה תופס רחב מידי?(זה הדבר היחיד שיכלתי לעלות בראשי)

• פותח/ת השרשור
גם לי זה קרה לתקופה..זה לא צריך להדאיג אותך אני חשוב
הכי הרבה לך לבדוק את זה
לי זה נראה קצת מוזר שבבנצ' צמוד זה לא כואב וברגיל כן....בדקת את הטכניקה שלך בבנצ'? אולי אתה תופס רחב מידי?(זה הדבר היחיד שיכלתי לעלות בראשי)
לא, לא רחב מדי, מאז שהתחיל לכאוב אז תפסתי אפילו יותר צר.
מה מוזר שבבנץ צר זה לא כואב, בבנץ צר האחיזה היא כמו בפרס ,כמו בדמבלים - המשקל בקו ישר על כף היד, לכן זה לא כואב.

עם זה ניסית ?

longer-inzer-z-wrist-wraps-w-001333.jpg

• פותח/ת השרשור
היתה מנוחה של שבוע בלי אימונים בכלל, אבל זה לא עבר.
ולהשתמש ברצועה או מה שזה לא יהיה לא יעביר את הכאב...
אני מקווה שעם תרגילים שמפעילים פחות לחץ זה כן לאט לאט יעבור, אז אני רק שואל מה יהיה השילוב הכי טוב :]

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית