הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון clean 95kg 2reps

• פותח/ת השרשור Mike96
  • פורסם בתאריך

Mike96

משתמש קבוע
1,251
163
נק' מוניטין:
4,678
1,251
163
שלוחה של אס"א ת"א בבת ים
מתחיל להפגיז מחדש 😉

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יש צורך בלחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שניתן לחלק שוב מוניטין ל Mike96.
חחחח תודה 😃

כל הכבוד!
כמה קלין אנד ג'רק?
תודה 😃 קלין אנד ג'רק 100 אני עוד מחכה לסרטון לעלות אותו כי המאמן של מכבי צילם את זה באליפות ישראל והוא אמור לעלות את זה בקרוב.

יפה מאוד. כמה שאלות:
איך אתה מתאמן? תמיד על RM1\2? כל שבוע מעלה משקל?
מה הדגם של הנעליים?

תודה.

• פותח/ת השרשור
תודה 😃
אני מתאמן ארבע אימונים בשבוע האימון מתחיל עם שני תרגילים טכניים אחרי זה שתי תרגילי כח( משיכות הנפה\קלין וסקוואט) ואחר כך 1-2 תרגילי עזר. וכל השאר זה עבודה עצמאית אם אני עושה בנצ' פרס או בטן או תרגיל לחיזוק הגב וכו'. בדר"כ אני עובד על RM1\2 והמאמן רואה אם אני עובד עם התוכנית שהוא הכין טוב ויש התקדמות אז בתוכנית החדשה שזה בדר"כ אחרי חודש הוא מעלה במשקלים אתה גם יכול לבדוק את הלוג אימונים שלי. http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=22793&page=13
לגבי הנעליים אני יודע רק שהם של אדידס...

מוכא, כנראה אתה לא הבנת מה זה RM. RM זה המקסימום וממנו סופרים באחוזים את משקלי העבודה.

יפה מאוד. כמה שאלות:
איך אתה מתאמן? תמיד על RM1\2? כל שבוע מעלה משקל?
מה הדגם של הנעליים?

תודה.

אנחנו מתאמנים מ-87%~ עד 95% אם יש אימון טוב אז 100%. את ימי שבירת השיאים שהמאמן מתכנן הוא לא מספר לנו, לפי מה שהבנתי זה קטע פסיכולוגי, שתבוא כל יום כאילו זה הולך לקרות. גם כשאתה מקבל ניסיון לPR אז זה בא בהפתעה וזה נותן יותר כח מבחינה פסיכולוגית.

שורה תחתונה, זה הרבה ניסיון של המאמן ועוד דברים שלא הוכחו מדעית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית