הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מחקר\ מאמר לגבי הנזקים שגורמת תזונה לקויה "נגיד לאכול 500 קלוריות ביום"

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
אפשר בבקשה מחקר או אפילו מאמר אמין שיסביר בפשטות לגבי הנזקים\ נזקים בלתי הפיכים שיכולה לגרום דיאטה\תזונה שכזאת (לדוגמה: דיאטה שנקראת HCG שלפי דיאטה זאת אוכלים 500 קלוריות ביום או אפילו פחות מזה) לפרק זמן ממושך (לדוגמה חודשיים)?

תודה רבה לעוזרים !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

אני לא חושב שזה בדיוק מה שחיפשתי, אבל זה העלה כמה דברים מעניים, תודה רבה !

-הבנתי מהמאמר שהבאת לי שדיאטה שכזאת יכולה להביא להרעבה שתגרום בסופו של דבר לאובססיה בלתי נשלטת למזון.
-ובכללי על הסט פוינט תחזוקה (הסתגלות\ בהתאם לסביבה) אבל אני לא חושב שזה כל כך קשור.
-עוד חבר אמר לי והביא לי הסבר שלהיות בגירעון כזה, גורם לירידה במשקל, אבל לעלייה בשומן. הוא אמר שיביא לי לקרוא על זה מחר .

השאלה שלי היא יותר בכיוון של האם אנשים שעושים סוג כזה של "דיאטה" לפרק זמן מסויים, נגיד 4 חודשים (זה מצחיק אותי להגיד פה דיאטה כי זה פשוט הרעבה) יכול לגרום להם נזקים שהם מעבר לאובססיה למזון. נזקים חמורים לגוף שלהם שהם בלתי הפיכים או אפילו להקצין ולהגיד שבמקרים מסוימים למוות.

או שזה פשוט מטומטם לעשות דיאטה שכזאת כי התוצאות על הפנים אבל בתכלס זה לא כל כך מסוכן?

• פותח/ת השרשור
אין מענה כי לא הצלחתי להסביר את עצמי כל כך טוב לגבי מה אני מחפש או בגלל סיבה אחרת?

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית