הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גירוי השריר בדרכים שונות..

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך

denous

משתמש מתחיל
215
2
נק' מוניטין:
342
215
2
עברתי תת-פריקה בכתף לפני כמעט חודש וחזרתי להתאמן אחרי שבועיים, אני מבצע פיזיותרפיה כרגע ושאני בחדר כושר אני עובד עם גומי ולפעמים עושה מין FBW של מכונות על מנת להזיז קצת את השרירים, למרות שהמשקלים שלי נמוכים.. מאוד נמוכים.
אני כרגע בחיטוב כבר חודש וקצת, נדפקתי עם העניין הזה של הפריקה כי אין לי דרך לגרות את השריר ולשמר אותו כמו שצריך מצד האימונים...
רציתי לדעת אם יש דרכים אחרות לתת גירוי לשריר חוץ ממשקל כבד 6 חזרות לדוגמא.. ?
לדוגמא אם אני אעשה משקל נמוך אבל המון חזרות, יש טעם בדבר כזה ? זה יעזור לי לשמר את השריר מבחינת האימונים ?
יקח לי זמן לחזור למשקלים שלי ולא מעט זמן, אז למישהו יש הצעות בבקשה ?

• פותח/ת השרשור
אתה במצב של שיקום מפציעה ואתה מקשקש על גירוי השריר בדרכים שונות?

כן אני במצב של שיקום מפציעה לאחר 7 חודשי מאסה שעבדתי כמו חמור בשביל כל גרם של שרירי שהוספתי לגופי...
ואני מקשקש על גירוי השריר כדי לשמר אותו.. איפה הבעיה ?

• פותח/ת השרשור
שהשיקום זה מה שצריך להדאיג אותך, לא שימור המאסה.

בוודאי שהשיקום מדאיג אותי...
חלק משיקום הכתף זה להתאמן... גומי ותרגילים מסויימים...
אני כל יום עובד עם גומי על מנת לשקם את הכתף, בנוסף לזה אני מנסה לשמר את המאסה בהתאם ליכולת של הכתף ועובד רק על מכונות...
השאלה היא אם השריר יקבל גירוי לדוגמה מלחיצת חזה במכונה 3 סטים של 20 חזרות עם משקל מאוד נמוך? המשקל שהכתף שלי מסוגלת לסחוב..
תבין, אני עבדתי המון זמן על המאסה הזאת ואני מתכוון לשמר אותה, אבל כמובן שלא על חשבון שיקום הכתף..
או שיש דרכים נוספות לגרות את השריר בלי מאמץ כבד, זו הכוונה..

אין לך מה לעבוד עם גומי. תמצא משקל שאתה יכול ללחוץ בעמידה ותתחיל להתקדם משם כמה שהכתף מאפשרת לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית