עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
300 קילו דדליפט עד גיל 17 ?
בן כמה אתה?
אני מסכים עם החברה פה, אתה לא גדול, אתה שמן, יש הבדל בין השניים.
מאוד ממליץ לך לעשות דיאטה ולהוריד איזה 20 קילו.
מה המטרות שלך?
שמע, זה לא נראה מאסיבי במיוחד מבחינת מסת שריר (מבחינת שומן כן), ולא נראה אתלטי או מרשים במיוחד מבחינת המראה.
לדעתי אם תמשיך ככה יהיה לך חיטוב מאוד ארוך ומאוד מייאש.
לדעתי אין סיבה להגיע לאחוזי שומן כאלה גם בתוכניות כוח.
גבר חבל זה כבר מתחיל להיות לא בריא כל העודף משקל הזה, זה לא משנה כמה אתה מרים יותר חשוב איך אתה נראה בסופו של יום אם זה בים או אם זה בתחרות (מבחינת מסה, חיטובים, פרופוציות וכו') .
אני ממליץ לחטב כי אתה 30% לפחות ..
סלח לי,אבל מהתמונת פרונט שהעלאת, זה נראה כאילו אתה כלל לא מתאמן. נראה כמו אדם בעל עודף משקל שצריך דיאטה דחופה.
חבל על הבריאות שלך, קח הכל בפרופורציה אחשלי רואים שאתה משקיע אבל להיות טנק של שומן זה ממש לא מרשים.
יש לך המון משקל להשיל מעצמך.
וסתם לעניין, שמתי לב שהמשקלים חשובים לך, אז
גם אם ויהיה לך דדליפט 300קילו,
אתה שוקל המון והרטיו לא כזה גבוה לאיך שהמשקל נשמע. אני לא בא להקטין את ההישג, הלוואי עליי רטיו של X2 בכלל.
סה"כ יש לך עוד זמן אני לא מבין לאן אתה ממהר, אתה יכול להתגייס בגיל 18וחצי, אתה יכול להתקדם המון, אבל לא בצורה שאתה עובד איתה כרגע.
כל מילה בסלע:193ek:שמע כפרה בסופו של יום המוט נשאר בחדר כושר, יש לך חיים שלמים אחרים שהם לא קשורים למכון. להגיע למצב כזה בשביל תחביב, לא לטעמי ולא לטעם אף אחד.
גם אם תתחרה, יש גבול וגם הפווארליפטרים הטובים ביותר עשו חיטובים.
גם אני בטוח שעם המשקל הזה יש לך אחלה מאסת שריר, אז מכל הבחינות יהיה לך עדיף להתחיל בחיטוב.
אולי זה יאט לך את ההתקדמות במספרים על הבר, אבל הרטיון רק ילך ויגדל. שזה בעצם המטרה הכי חשובה.
שמע כפרה בסופו של יום המוט נשאר בחדר כושר, יש לך חיים שלמים אחרים שהם לא קשורים למכון. להגיע למצב כזה בשביל תחביב, לא לטעמי ולא לטעם אף אחד.
גם אם תתחרה, יש גבול וגם הפווארליפטרים הטובים ביותר עשו חיטובים.
גם אני בטוח שעם המשקל הזה יש לך אחלה מאסת שריר, אז מכל הבחינות יהיה לך עדיף להתחיל בחיטוב.
אולי זה יאט לך את ההתקדמות במספרים על הבר, אבל הרטיון רק ילך ויגדל. שזה בעצם המטרה הכי חשובה.
ואו אתה נראה מה זה שחיף בתמונות פה.. אבל אני יודע שאם אתה מושך כמה..? 250 לא..? מהרצפה, אז אתה חזק, אבל זה לא אומר שאתה לא צריך לעבור חיטוב ואתה יודע מה אני חושב על זה, זה קצת חולני חח
או שאני חושב שהידיים שלך די קטנות ביחס לגוף כי אתה רק עובד כוח אז אין עליהם 'פמפום' אני מעריך שההיקף 39?
יהיה לך הרבה יותר קל להתחזק ולעלות במסה אם תחטב קצת, הרמת אסטרוגן גבוהה יותר כשאחוזי השומן גבוהים יותר, וכמו כן הטסטוסטרון מעט נמוך יותר
תחטב לאיזה ב-12-13 אחוז שומן ותדפוק מסה אמיתית, בנתיים בחיטוב יהיה לך זמן ללמוד להחזיק את הגב כמו שצריך בדדליפט, אתה סתם פזיז וחסר סבלנות, אני מבין כמה אתה רוצה כבר את ה-300 דדליפט שלך, אבל אין טעם כרגע לדעתי, אתה תקבל אותו עד גיל 17 אם תעבוד כמו שצריך.
לדעתי תחטב חודשיים-שלושה ואז תתחיל את הטקסס ואתה תראה שזה יהיה לך יותר קל, במיוחד אם תצליח ללמוד את הטכניקה בדדליפט בצורה טובה יותר.
אני דווקא רואה מסת שריר מתחת לשומן ואכן בן אדם מתאמן.
דדליפט 300 ק"ג לחזרה, זה הדדליפט הכי כבד שהיה פה איי פעם בפורום, גם לאנשים שעשו סייקלים במשך שנים ולא הגיעו למשקל כזה עדיין. אני חושב שהמטרה שלך לא ריאלית ואתה סתם מנסה לדחוף אוכל בשביל לעלות עוד משקל על המוט. אתה תגיע בסופו של יום ל 30-40% שומן ואז באמת חיטוב יקח לך כשנה לעשות ומניסיון, להיות מורעב שנה, זה דבר לא כיף בכלל ואתה תצטער על כל דקה.
המלצה חמה, עשה חיטוב, אפילו ל-% שומן לא נמוך במיוחד, כמו 14% ותתחיל לעלות שוב בכוח. אני יכול לומר לך כבר עכשיו, שאתה לא תגיע ל-300 ק"ג עד גיל 17 (ואני לא מזלזל, אני ריאלי).
אני יכול לומר לך כבר עכשיו, שאתה לא תגיע ל-300 ק"ג עד גיל 17 (ואני לא מזלזל, אני ריאלי).
אוקיי, אתה 45 היקף, אבל המון מתוך זה שומן ככה שאם תחטב ישאר לך היקף 41 אני משער.. שבשביל הגובה שלך זה לא הישג גדול, אבל זה מכובד בכל אופן.
עזוב היקפים...
איך אתה מכניס 250-300 גרם חלבון ביום<? אתה אוכל כמו שצריך?
שיהיה בהצלחה עם השאיפות שלך
מסכים לגמרי, ואני עוקב אחרי הלוג שלך.
כי לבנאדם אין בחירה חופשית 🤡אתם רואים מה עשיתם לבן אדם בגלל הSS שלכם?
ודרך אגב שבוע שעבר יום חמישי עשיתי 255DL שזה עלה בקלות.... ויש לי עוד 7 חודשים ו6ימים יום הולדת אז אין לדעת מה יהיה עד אז...