הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מסה אין סופית D:

• פותח/ת השרשור
זה בארץ, צילמתי את זה בתחרות שהתקיימה בחיפה ב-2009. ההרמה אכן נפסלה בגלל ההקפצות אבל 270 ו-280 הוא לא פסל.

לדעתי היה לו קשה מאוד להצליח בגלל המשקלי הרמה הקודמים ההפרש היה קטן מדי והמאמץ היה דומה להרמות הקודמות לדעתי ההרמות היו צריכות להיות
250מקצה ראשון 270מקצה שני 290שלישי לדעת הוא היה סוגר את זה יותר טוב אבל זה לא מטרת האשכול אז בוא לא נמשיך לדבר על זה

יש לך דיבור של ילד (טוב אתה באמת ילד).
אתה נראה רע (זאת עובדה שקשה להתווכח איתה,איכפת לך או לא זה לא משנה).
אני חושב שיש דברים הרבה יותר מעניינים לעשות בגיל 17,אבל...קטונתי

• פותח/ת השרשור
יש לך דיבור של ילד (טוב אתה באמת ילד).
אתה נראה רע (זאת עובדה שקשה להתווכח איתה,איכפת לך או לא זה לא משנה).
אני חושב שיש דברים הרבה יותר מעניינים לעשות בגיל 17,אבל...קטונתי

כמו ? מצטער על המילה אבל כמו "לדפוק" ? אל תדאג החיים שלי טובים איך שהם אם לזה אתה חותר
לא יודע עם משהו יותר מעניין ותחושה יותר טובה שמשקל כזה עולה באוויר,כמעט יורדות לך דמעות שזה קורה. לפחות אני נהנה מזה ככה D:

מדינה דמוקרטית ? בואו נעשה הצבעה להמשך דרכו
1. חיטוב
2. המשך מסה

אתה מודה לזה שאני שם "זין" על הקיץ הישראלי ועל איך שאני נראה? כי אם לא עכשיו אתה יודע D:
ואם אתה כלכך דואג לי שאנשים יצחקו עלי בקיץ או מה שזה לא יהיה אין לך מה לדאוג יש לי חברה וידידות.
ולעניין: אני לא בטוח כלכך שהם ירדו כי עדיין לא עשיתי חיטוב רציני ועדיין לא בדקתי אם אני מסוגל לעשות חיטוב ולהישאר על המשקלים שלי ואולי אני כן מסוגל אין לדעת. וברור שחיטוב כמו שאני יעשה יהיה קשה ומתיש, ולגבי המשקל על המוט אמרתה במילים מטומטמות מדי אולי אני בן 16 אבל אין לי חשיבה של ילד בן 10.
לא הגבתי לך בכלל, הגבתי לרמסלו. אתה עדיין לא שווה תגובה מבחינתי, ברור מההודעות שלך שעוד לא למדת לחשוב.

זה אמור להפחיד אותי XD ? גם עם אני לא יגיע ל300קילו עד גיל 17 אני יגיע ל300 קילו שאני יהיה בן 17.

חלילה לא נועד להפחיד, אני פשוט לא מאמין בתוכנית שאתה עובד כרגע ואני לא חושב שאתה מקשיב לאנשים הנכונים (ובהחלט יש לך פוטנציאל).

כמו ? מצטער על המילה אבל כמו "לדפוק" ? אל תדאג החיים שלי טובים איך שהם אם לזה אתה חותר
לא יודע עם משהו יותר מעניין ותחושה יותר טובה שמשקל כזה עולה באוויר,כמעט יורדות לך דמעות שזה קורה. לפחות אני נהנה מזה ככה D:

אני חושב שכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו.
אבל עוד פעם אתה בן 16-17,זה לא מדבק וזה יעבור.
בהצלחה לך.

בעזהי"ת

כמו שרשמתי יותר מעניין אותי כוח מבחינת איך אני נראה ואני לא הולך לתחרויות bodybuliding או לים.
ואני יודע שאני צריך לחטב הבעיה שזה יקח מלא זמן

חיטוב מלא, בוודאי יקח הרבה זמן. אבל כמו שאתה כותב כאן: זו לא המטרה שלך כרגע. מנגד, אם אתה מדבר על לא להתפרע לחלוטין עם משקל הגוף בתקופה שבה אתה חותר לקראת שיא חדש, תוכל להקדים אותה בחיטוב קל וקצר, חודשיים נניח בגירעון קלורי מקסימלי של 500 ליממה, וכמובן: בתוכנית אימונים ממוקדת לחלוטין על שמירת לפחות 95% של RM1, אירובי זה משהו תימהוני שרואים בטלוויזיה בלבד.

נכון שזה לוקח יותר זמן מעבודה ישירה על התקדמות, ואחרי המבול, אבל מאידך גיסא: דרך התנהלות שכזו ביצעתי בסוף הקיץ שעבר, סקוואט/דדליפט על 230X1, בנץ' 130X3, ובסוף החורף ביצעתי סקוואט/דדליפט 250X1, בנץ' 135X3 - על משקל גוף זהה.

כל האנורקסים יצאו מחוריהם? לא בריא עאלק.
אם הוא ירצה להוריד במשקל זה קל פי אלף מלהעלות כח. רק בפורום הזה כל סופרי הקלוריות חולי הOCD איך שהוא לא מצליחים. יודעים למה הוא יצליח להוריד? כי יש לו מה שישרוף קלוריות.

גבר אם אתה טוען במילים אחרות שחיטוב יותר קל ממאסה אז סלח לי אבל אתה מדבר כמו ילד ..
ואם הוא יסבול חיטוב של שנה אני סוגד לו, כי לבחור יש מה להוריד לא משנה כמה הוא שורף עדיין יש לו הרבה מסת שומן בגוף .

בדרך כלל מי שאומר שהמראה לא משנה לו והכוח כן, זה מישהו שמחפש תירוצים לאכול שטויות בכמויות מתורפות. תהיה כנה עם עצמך ותחשוב אם אתה לא שייך לקטגוריה הזאת.

אתה מדבר מנסיון ? מה אתה חושב שלדחוף אוכל כל היום זה קל ?
ומי אמר שהוא צריך לעשות חיטוב שנה החלטת בשבילו מה המטרה שלו ?

בדרך כלל מי שאומר שהמראה לא משנה לו והכוח כן, זה מישהו שמחפש תירוצים לאכול שטויות בכמויות מתורפות. תהיה כנה עם עצמך ותחשוב אם אתה לא שייך לקטגוריה הזאת.
כמעט כל מתאמן כוח פה דוגל על זה שמראה פחות מעניין אותו ומה שחשוב זה הכוח
אבל לוא ברמה קיצונית כמו הילד הזה,הרוב אני מאמין בשבילם ש12 -14 אחוז שומן הם מבחינתם הם נראים טוב בשביל לצאת לים ולא צריכים זמן לבזבז על חיטוב 10 -8 אחוז אלה מעדפים לנצל את בזמן הזה כדי להתחזק.

• פותח/ת השרשור
לא הגבתי לך בכלל, הגבתי לרמסלו. אתה עדיין לא שווה תגובה מבחינתי, ברור מההודעות שלך שעוד לא למדת לחשוב.

אתה מאלה שפשוט יתנו באן מהר בלי לחשוב אז אני פשוט יגיד לך שאתה טועה וזהו

זה גוף של עוגיות, שוקולד ובורקסים

זה גוף של אחד שמרים יותר מימך

כמעט כל מתאמן כוח פה דוגל על זה שמראה פחות מעניין אותו ומה שחשוב זה הכוח
אבל לוא ברמה קיצונית כמו הילד הזה,הרוב אני מאמין בשבילם ש12 -14 אחוז שומן הם מבחינתם הם נראים טוב בשביל לצאת לים ולא צריכים זמן לבזבז על חיטוב 10 -8 אחוז אלה מעדפים לנצל את בזמן הזה כדי להתחזק.

עם אני ירצה לעשות חיטוב אני יעשה

דרך אגב אם מישהו אומר כל הזמן "תעשה חיטוב" ורק זורק הערות באוויר במקום לעזור, אתם לא יכולים לתת תפריט של גירעון קלורי מקסימלי של 500 ליממה? ותכנית אימונים ממוקדת לחלוטין על שמירת לפחות 95% של RM1. במקום לזרוק הערות אפשר גם לתת את התפריט שאני צריך ואת התכנית שאני צריך בשביל לעשות חיטוב לחודשיים מהיר בלי להיפגע

שמע, אף אחד לא יאכיל אותך בכפית פה
וזה לא בעיה, אתה בונה לעצמך את התפריט שלך, אתה מחשב BMR וומוסיף לזה את מה שאתה שורף באימונים
מוריד 500, נכנס למחשבון קלוריות ובונה לעצמך תפריט שמורכב מגירעון קלורי של 500.
אתה בכלל לא צריך לחשוב על דל פחמימה כרגע

• פותח/ת השרשור
שמע, אף אחד לא יאכיל אותך בכפית פה
וזה לא בעיה, אתה בונה לעצמך את התפריט שלך, אתה מחשב BMR וומוסיף לזה את מה שאתה שורף באימונים
מוריד 500, נכנס למחשבון קלוריות ובונה לעצמך תפריט שמורכב מגירעון קלורי של 500.
אתה בכלל לא צריך לחשוב על דל פחמימה כרגע

אם הייתי מבין במחשבונים האלה נראה לך הייתי מבקש עזרה :| ?

אנשים ממלצים לך לעשות חיטוב אבל אתה בראש להשמין עוד יותר ולהרים כבד שאין בעיה עם זה אבל אתה מצפה שיתנו לך תפריט תזונה ?
בדיוק כמו שלמדה להתאמן באימוני כוח בקריא באינטרנט ככה גם תלמד על חיטוב.
למה יהיה לך יותר נוח שתבנה לעצמך תפריט תזונה מאוכל שאתה אוהב וזמין בבית שתאוכל לסדר אותו לפי יום הסדורים שלך ועם אתה צריך עזרה פתח אשכול פרסם את התפריט ויעזרו לך, אבל אף אחד לא מבטיח לך שלא תאבד כוח.

• פותח/ת השרשור
אנשים ממלצים לך לעשות חיטוב אבל אתה בראש להשמין עוד יותר ולהרים כבד שאין בעיה עם זה אבל אתה מצפה שיתנו לך תפריט תזונה ?
בדיוק כמו שלמדה להתאמן באימוני כוח בקריא באינטרנט ככה גם תלמד על חיטוב.
למה יהיה לך יותר נוח שתבנה לעצמך תפריט תזונה מאוכל שאתה אוהב וזמין בבית שתאוכל לסדר אותו לפי יום הסדורים שלך ועם אתה צריך עזרה פתח אשכול פרסם את התפריט ויעזרו לך, אבל אף אחד לא מבטיח לך שלא תאבד כוח.

אין לי בעיה לאכול גם אוכל שאני לא אוהב העיקר שיצא חיטוב טוב,אני לא יודע אם אני יאבד כוח כי עדיין לא ניסיתי חיטוב רציני
יש לך כמה מקורות טובים ללמוד מהם על חיטוב למשקלים כמו שלי ?

אין לי בעיה לאכול גם אוכל שאני לא אוהב העיקר שיצא חיטוב טוב,אני לא יודע אם אני יאבד כוח כי עדיין לא ניסיתי חיטוב רציני
יש לך כמה מקורות טובים ללמוד מהם על חיטוב למשקלים כמו שלי ?
חיטוב זה חיטוב כל עוד אתה לא על אחוז שומן חד ספרתי הדיאטה היא אותו דבר.
גרעון של 400-500
חלבון X2.-2.5 משקל גוף
פחמימות 200 וכל השאר שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית