הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מסה אין סופית D:

אני לא מבין, מה אתם רוצים ממנו? הוא רוצה להיות הכי טוב וזה יפה שיש לו שאיפה כזאת וברור שצריך לעשות הקרבות אבל אם לא יעשו הקרבות אז לא יהיו שיאים מדהימים אם כל ספורטאי על היה פורש בגלל ההשלכות של מה שהוא עושה לא היו ספורטאים ברמה גבוהה, דוגמא:
מתאגרף שסוחב פציעות לכל החיים (מייק טייסון למשל)
כדורגלן בעיות ברכיים וגב (כריסטיאנו רונאלדו למשל)
אם הם היו מקשיבים לאנשים שהיו מדכאים אותם מלהיות הכי טובים אז לא הייתם זוכים לראות את שניהם וזה חבל.

ולפותח האשכול, אם תתחיל חיטוב שתגיע ל 300 דדליפט תדע שהוא יהיה ארוך ומייגע אם אתה חושב שתוכל לעמוד בזה לך על זה
בהצלחה בנאדם!

אני לא מבין, מה אתם רוצים ממנו? הוא רוצה להיות הכי טוב וזה יפה שיש לו שאיפה כזאת וברור שצריך לעשות הקרבות אבל אם לא יעשו הקרבות אז לא יהיו שיאים מדהימים אם כל ספורטאי על היה פורש בגלל ההשלכות של מה שהוא עושה לא היו ספורטאים ברמה גבוהה, דוגמא:

איזו פציעה טייסון סוחב לכל החיים?

אם הם היו מקשיבים לאנשים שהיו מדכאים אותם מלהיות הכי טובים אז לא הייתם זוכים לראות את שניהם וזה חבל.

ולפותח האשכול, אם תתחיל חיטוב שתגיע ל 300 דדליפט תדע שהוא יהיה ארוך ומייגע אם אתה חושב שתוכל לעמוד בזה לך על זה
בהצלחה בנאדם!
חחחחחחח עם כולה מלים היפות המשפט הסופי היה המשפט המבאס

לסיכום אתה צריך חיטוב לחטב עד 12 אחוז שומן זה לא בעייה וזה בדיוק מה שכל פאוורליפטר עם שכל יעשה כי אחרי זה אפשר להרביץ עוד מסה ארוכה בגלל החוסר ידע שלך באיך לעשות חיטוב אני ממליץ לך להרשם פה ליעוץ למשך כל החיטוב ואז בחיטוב הבא כבר יהיה לך יותר ניסיון ואתה תדע מה לעשות בעצמך...

אין לך סיבה למשוך עוד זמן אתה חזק ועם אתה רוצה להיות יותר חזק בעתיד ולהגיע למטרה שלך הכי מהר אז אתה צריך להכנס עכשיו לאיזה שבוע נייטרלי בזמן השבוע הזה תרשם ליעוץ תביא את האישורי רופא והכל ואז תתחיל חיטוב כמו שצריך אחרי החיטוב עד 12% שומן אתה תוכל להתחיל מסה ארוכה וטובה שבמסה הזאת אולי תגיע ל 300 קילו דדליפט

התכוונתי לפותח האשכול, אני לא יודע מי אתה, ובכל מקרה לא קראתי את התגובות פה

• פותח/ת השרשור

בהצלחה בנאדם!

תודה 😃

וואלה מה שאתה אוהב גבר:) העיקר שאתה קם עם חיוך

בטח שאני קם בבוקר עם חיוך לא משנה איך אני נראה העיקר המשקל שאני מרים אני יודע שזה נשמע דפוק ועוד יותר דפוק שאני אומר את זה בגיל שלי אבל
זה הראש שלי וככה הוא עובד ואני יודע שאני זקוק לחיטוב בגלל זה אני צריך לדעת איך מחטבים קודם ולעשות את זה כמו בן אדם לא ככה ?

לסיכום אתה צריך חיטוב לחטב עד 12 אחוז שומן זה לא בעייה וזה בדיוק מה שכל פאוורליפטר עם שכל יעשה כי אחרי זה אפשר להרביץ עוד מסה ארוכה בגלל החוסר ידע שלך באיך לעשות חיטוב אני ממליץ לך להרשם פה ליעוץ למשך כל החיטוב ואז בחיטוב הבא כבר יהיה לך יותר ניסיון ואתה תדע מה לעשות בעצמך...

אין לך סיבה למשוך עוד זמן אתה חזק ועם אתה רוצה להיות יותר חזק בעתיד ולהגיע למטרה שלך הכי מהר אז אתה צריך להכנס עכשיו לאיזה שבוע נייטרלי בזמן השבוע הזה תרשם ליעוץ תביא את האישורי רופא והכל ואז תתחיל חיטוב כמו שצריך אחרי החיטוב עד 12% שומן אתה תוכל להתחיל מסה ארוכה וטובה שבמסה הזאת אולי תגיע ל 300 קילו דדליפט

בדיוק... ובגלל זה אני צריך עזרה בחיטוב וזה מה שאני עושה

זה לא רק אתה, גם אני לא מבין למי הוא מגיב.
וגם חשוב לו לציין שהוא לא יודע מי אני ושהוא לא קרא את התגובות פה... ואני חשבתי שמגיבים רק אחרי שקוראים תגובות של אחרים או באופן ישיר לנושא הפוסט.
כנראה שעולם הפורומים מסובך לי מדי ולעולם לא אבין כיצד מתנהלים בו . ;maeq

אני חושב שזה אפשרי ואתה יכול להגיע ל300
השאלה באיזה טכניקה,וההשלכות של א.ש שלך ומשקל גוף..

אני חושב שזה אפשרי ואתה יכול להגיע ל300
השאלה באיזה טכניקה,וההשלכות של א.ש שלך ומשקל גוף..

בריאות הוא ידפוק לעצמו זה בטוח, הוא רוצה להקריב משו בשביל הנאה רגעית... באיזשהו שלב הוא יאבד את הדחף הזה אבל מה לעשות לך תסביר לו

אל תעלב אבל אתה פשוט נראה זוועה,והידים שלך לא יותר מהיקף 40(לא שזה משנה כל כך)...
בסופו של דבר לא משנה כמה משקל אתה מרים אלה איך הגוף שלך נראה,ובשביל גוף יפה לא צריך להרים את כל המכון תאמין לי...
ושיהיה לך בהצלחה בכל מקרה עם היעד למטרה....תשמור על הבריאות הכי חשוב...!!

תראה אני בדרך כלל לא מגיב בפורום...אבל אני בא מהמקום שלך.
קודם כל מגיע לך כבוד..תמיד כייף לראות ילד בן 16 שמעיף למעלה מרבע טון בקלות.
דבר שני אל תתייחס לאנשים, תעשה בחיים תמיד מה שטוב לך ומה שאתה רואה לנכון--אם נחיה לפי אנשים והדיעות שלהם המצב יהיה בתחתון.
דבר שלישי, אם אתה לא רוצה להכנס לויכוחי סרק עם אנשים שבאים מסגנונות שונים פשוט אל תעלה תמונות ותמשיך להעלות סרטונים נפלאים במקומות נכונים בפורום.
עצה שלי מניסיון, קודם כל תשיג ת'מטרה שלך שאם הבנתי נכון זה למשוך 300, תעשה את זה בסבלנות והרבה, אל תיתן להתלהבות של רגע לגרום לך לפציעות.
אחרי שהשגת את המטרה תעשה דיאטה קצת לא בשביל אסתטיקה אחי אלא אך ורק בשביל הבריאות והנוחות, אתה תראה שאתה תהיה יותר קליל וגמיש בתנועות וזה יעזור לך.אל תילחץ אם ירדת בכח במהלך הדיאטה לכולנו זה קורה וזה לגיטימי--אני ביום הראשון שחזרתי ל"עלייה במסה" שברתי כבר שיאים....אז אל תדאג..
שיהיה בהצלחה- תאמין בעצמך הכי חשוב !

גם אני ממליץ על חיטוב, בלי להתפרע עם הגירעון הקלורי. עם חיטוב כזה + תכנית אימונים "נכונה" אפשר גם להתחזק. אני לא מרים משקלים מרשימים כמוך, אבל הוספתי לדדליפט שלי 15 ק"ג בחיטוב הנוכחי שלי.

גם אני ממליץ על חיטוב, בלי להתפרע עם הגירעון הקלורי. עם חיטוב כזה + תכנית אימונים "נכונה" אפשר גם להתחזק. אני לא מרים משקלים מרשימים כמוך, אבל הוספתי לדדליפט שלי 15 ק"ג בחיטוב הנוכחי שלי.
+1
במיוחד באחוז שומן שלו בתחילת החיטוב הוא יוכל להתחזק די טוב
רק שישפר את הטכניקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית