נתונים שלי: 1.77 מטר גובה, 62.5 ק"ג משקל.
אני שחיף, כל החיים שלי הייתי כך, ממש בצורות מפחידות! המטרה הראשונית היא עליה במשקל, כשכמובן אני מעדיף לעשות את זה בצורה מושכלת תוך שילוב אימוני משקולות (SS) בחדר כושר. התפריט הוא די דינאמי, ואני מתאים את צריכת הקלוריות היומית והמאכלים השונים לפי העומס באותו היום, אבל גם כך אין יותר מדי גיוון, כי אסור לי גלוטן או לקטוז. חלק מהערכים שונים ממוצרים רגילים, כי מדובר במוצרים ללא גלוטן!
דוגמא לתפריט יומי.
סה"כ 3588 קלוריות, 142.8ג' חלבון, 409ג' פחמימות, 166ג' שומנים.
יש הערות, הארות או כל דבר בנוגע למה שרשמתי?
אני רק מזכיר, התפריט בא להראות את המאכלים שנמצאים בו בדרך קבע פחות או יותר. על הכמויות אני אעבוד השבוע ואוריד לערכים שציינתי, בתקווה שהם נכונים בכלל לנתונים והמטרה שלי?
תודה 😃
אני שחיף, כל החיים שלי הייתי כך, ממש בצורות מפחידות! המטרה הראשונית היא עליה במשקל, כשכמובן אני מעדיף לעשות את זה בצורה מושכלת תוך שילוב אימוני משקולות (SS) בחדר כושר. התפריט הוא די דינאמי, ואני מתאים את צריכת הקלוריות היומית והמאכלים השונים לפי העומס באותו היום, אבל גם כך אין יותר מדי גיוון, כי אסור לי גלוטן או לקטוז. חלק מהערכים שונים ממוצרים רגילים, כי מדובר במוצרים ללא גלוטן!
דוגמא לתפריט יומי.
- 04:15- חצי כוס חלב סויה + 30ג' קורנפלקס ללא גלוטן תלמה + בננה
- 06:30- 6 ביצים קשות + תפו"א מבושל 130ג' + 3 מלפפונים
- 11:30- ספגטי 100ג' מתירס ללא גלוטן + תפו"א מבושל 185ג'
- 20:00- 270ג' כבד עוף מטוגן בשמן זית + 120ג' לחם ללא גלוטן + 2 עגבניות + 3 מלפפונים + כף חומוס
- 00:45- 200ג' לחם ללא גלוטן + 80ג' חמאת בוטנים + 100ג' קרקרים ללא גלוטן.
סה"כ 3588 קלוריות, 142.8ג' חלבון, 409ג' פחמימות, 166ג' שומנים.
- אני מודע לעובדה שהערכים גבוהים בהרבה מהנורמה, זה היה יום יוצא דופן והמקסימום שאני יכול להגיע אליו.
- אני שואף לערכים כאלה: 2700 קלוריות, 140ג' חלבון, 350ג' פחמימה, 82ג' שומן.
- אני מתכנן לרכוש אבקת חלבון של דיימטייז ISO 100 ולקחת אחד או שני סקופים ביום. אפשר רק אותה כי היא היחידה בלי לקטוז או גלוטן, אבל הבנתי שמדובר בחברה איכותית.
- חסר פירות בתפריט, אני אתחיל להוסיף.
יש הערות, הארות או כל דבר בנוגע למה שרשמתי?
אני רק מזכיר, התפריט בא להראות את המאכלים שנמצאים בו בדרך קבע פחות או יותר. על הכמויות אני אעבוד השבוע ואוריד לערכים שציינתי, בתקווה שהם נכונים בכלל לנתונים והמטרה שלי?
תודה 😃
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: