הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין וקפאין

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
באיחור "קטן" של שלוש חודש קבלתי את הקריאטין, עכשיו נשאר רק חודש למסה, אז לכחת עכשיו כנראה אין טעם.
אז מה עדיף לשמור למסה הבאה או לכחת בחיטוב ?
עד כמה זה באמת עוזר לשמור על שריר, אפשר להגיד שאם לוקחים קריאטין בחיטוב אז לא מעמדים גרם שריר, או שזה לא עד כדי כך ?

ועוד שאלה עד הדרך, קבלתי גם את הקפאין אז לכחתי ולא הרגשתי כלום :/
כמה זמן לפני האימון צריך לכחת והאם צריך לכחת על בטן ריקה ?
ומשהו שקראתי איפשהו שסביבות ה 200 מ"ג יכול לתת אנגריה אבל כמות באמת גדולה (לא זוכר בידיוק כמה היה כתוב 500 או יותר) יכול באמת לשפר ביצועים באימון ?

1.קח את הקריאטין גם בחיטוב (בהנחה שהנוזלים לא מפריעים) זה יכול לעזור בשמירת הכוח בחיטוב.
2.לגבי הקפאין תלוי כמה קפה אתה שותה ביום יום,תנסה לקחת כדור וחצי,חצי שעה לפני אימון.

לגבי הקריאטין תתחיל לקחת אותו כפית ביום ופשוט תמשיך גם בחיטוב לקחת אותו זה יעזור לך מאוד לשמור על הכוח , זה שתיקח אותו בחיטוב אתה עדיין תאבד קצת מהשריר שלך אין מה לעשות הקריאטין זה לא קסם ולגבי הנוזלים שהוא סופח זה נוזלים בשריר והם תת עוריים כך שאם אתה באחוז שומן דו ספרתי הנוזלים של הקריאטין לא ישנו משהו משמעותי בחיטוב

לא הייתי מסתמך על כ"כ הרבה קפאין על ההתחלה
תראה את זה ככה.
המינון המומלץ הוא מ"ג10*משקל גוף...כלומר=אם אתה שוקל 80..אז מומלץ לא לעבור את ה800 מ"ג..
לכן אם תתחיל בכיוון ה500 והגוף שלך יתרגל לזה.תוכל לעלות ל600..ואז 700 ואז כבר תגיע למינון המומלץ.מה שאני לא חושב שרצוי.
תתחיל עם כדור אחד\אחד וחצי כמו שאמרו..נסה אותו אולי על בטן ריקה,אני מכיר כאלו שזה עזר להם.
ואם הקריאטין הגיע רק אחרי 3 חודשים...תזמין עוד אחד כבר עכשיו שיהיה לך (מניסיון)

• פותח/ת השרשור
מסה יש לי עוד חודש וחיטוב אני מעריך שיכח 2-3 חודש, ויש לי 300 גרם קריאטין. 5 גרם ביום בלי העמסה זה אומר שזה מספיק ל 60 יום. אז להתחיל לכחת כבר עכשיו ניראה לי לא רעיון טוב.

לגבי הקפאין - אם אתה אומר שהמינון המומלץ הוא 10מ"ג שזה 750 מ"ג בשבילי אז די ברור למה לא הרגשתי כלום מ 200...
היום לכחתי שתי כדורים (400מג) שוב לא הרגשתי שום דבר מבחינת ערנות או משהו כזה אבל האימון הלך טוב מבחינת עבודה (משקל וחזרות) קשור לקפאין ?
ובכללי חשבתי להתחיל לשתות איזה כמה כוסות קפה במהלך היום, + הכדורים לפני האימון.. אולי יהיה טוב.
ולמה אומרים שמשקאות אנרגיה זה זבל..? פעם הייתי בעבודה (עבודה שיושבים בא ולא עושים כלום) ופשוט התחלתי להירדם בישיבה, שתיתי שתי BLU (או משהו בסגנון) וזה מאוד עזר... אז מה אולי איזה שתי משקאות כאלה + 2 כדורים לפני אימון... יתן בראש 🤪 ?

קפאין עדיף לקחת 2-3 שעות לאחר ארוחה או על בטן ריקה. אם תקח את זה עם אוכל, יקח לזה יותר זמן להספג ולכן חלק מהאנשים לא ירגישו דבר.
אם אתה צורך בד"כ משקאות קפאין, סביר להניח שכדור אחד לא יעשה לך שום דבר מיוחד, אך זה מאוד תלוי. לא הייתי ממליץ לעבור את ה 2 כדורי קפאין ביום לאנשים ששותים ואוכלים מוצרים המכילים קפאין.
לגבי הקריאטין, לעלייה במסת השריר זה מיותר. בחיטוב זה תלוי בך, זה אכן ישמור לך על המשקלים מה שישמור בעקיפין על מסת השריר, אך אתה תהיה נוזלי יותר וזה יכול "להעלים" חיטובים. אני אישית לא אוהב קריאטין בחיטוב, כי זה יכול להשפיע על משקל הגוף והירידה השבועית, מה שיכול להוריד את המוטיבציה להמשיך בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
קפאין אני לא צורך במהלך היום, אפילו לא שותה קפה בבוקר... לכן מוזר שלא הרגשתי כלום אפילו משתי כדורים...

הנוזלים של הקריאטין הבנתי שהם בשריר ולא רואים אותם מבחינת מראה...? ומבחינת תוצאות של חיטוב פשוט שבועיים לפני סוף החיטוב מפסיקים לכחת קריאטין והנוזלים יורדים.. לא ?

אין לך מה לקחת קריאטין כרגע ולהפסיק עוד שבועיים, זה ביזבוז של קריאטין ולא יתן לך שום דבר מבחינה ממשית. לגבי הקפאין, מה השם של החברה של הקפאין שקנית?

מסה יש לי עוד חודש וחיטוב אני מעריך שיכח 2-3 חודש, ויש לי 300 גרם קריאטין. 5 גרם ביום בלי העמסה זה אומר שזה מספיק ל 60 יום. אז להתחיל לכחת כבר עכשיו ניראה לי לא רעיון טוב.

לגבי הקפאין - אם אתה אומר שהמינון המומלץ הוא 10מ"ג שזה 750 מ"ג בשבילי אז די ברור למה לא הרגשתי כלום מ 200...
היום לכחתי שתי כדורים (400מג) שוב לא הרגשתי שום דבר מבחינת ערנות או משהו כזה אבל האימון הלך טוב מבחינת עבודה (משקל וחזרות) קשור לקפאין ?
ובכללי חשבתי להתחיל לשתות איזה כמה כוסות קפה במהלך היום, + הכדורים לפני האימון.. אולי יהיה טוב.
ולמה אומרים שמשקאות אנרגיה זה זבל..? פעם הייתי בעבודה (עבודה שיושבים בא ולא עושים כלום) ופשוט התחלתי להירדם בישיבה, שתיתי שתי BLU (או משהו בסגנון) וזה מאוד עזר... אז מה אולי איזה שתי משקאות כאלה + 2 כדורים לפני אימון... יתן בראש 🤪 ?

אני רואה שמשה כבר ענה לך.אני מציע לך שפעם הבאה תצטט אותי כדי שאני אראה שהגבת..מבטיח לחזור

זה לא שיש לי מחסן בבית של כל סוגי התוספים...
פעם הבאה אני אקנה פרולאב אם אתה אומר שזה עדיף
אבל לבינתיים ה
AllMax Nutrition בסדר ?
מבחינת אמינות אין לך ממה לחשוש מחינת אפקטיביות זה משהו אחר
אני הייתי עם ה4EVERFIT עם אלמקס ועם הפרולאב .
מבחינתי הדירוג הוא ככה
1. פרולאב
2.4EVERFIT
3. אלמקס
עליי הוא השפיע הכי פחות האלמקס , למרות שעל כל אחד זה אינדוידואלי

אם אתה קרוב לאיזור נתניה אין לי בעיה להביא לך כמה כדורים של PROLAB או של 4EVERFIT כדי שתנסה ותראה מה משפיע עליך יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית