הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקות בדיאטה קצרה במיוחד

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
אני כרגע ביום רביעי של החיטוב. הזמן של החיטוב שלי הוא 5 שבועות. אני על 105-125 גרם פחממה ביום עם גרעון של 500 קלוריות.
מה עדיף לי לעשות:

1) לעשות כל שבוע (סך הכל 4 פעמים) יום אחד שבו אני יהיה במצב התחזוקה עם דגש על פחממות. כאילו סוג של העמסה אבל במצב תחזוקה.
2) לעשות העמסה כמו שצריך עם מאזן קלורי חיובי של 500 קלוריות. לעשות את העמסה רק פעם אחת באמצע חיטוב(כי עושים כל 15 יום).

תודה לכל העוזרים ולאלו שבאמת יעזרו תודה ענקית!

אני לא רואה סיבה לעשות העמסה אם אתה לא נתקע בחיטוב/בדל פחמימה. אם אתה עוד רואה ירידה במשקל אין טעם.
מהבחינה הפסיכולוגית זה יכול לעזור לך לעשות איזה העמסה, בחירה שלך רק ממליץ לא להישקל ביומיים שאחרי ההעמסה סתם תקבל כאפה למוטיבציה.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה סיבה לעשות העמסה אם אתה לא נתקע בחיטוב/בדל פחמימה. אם אתה עוד רואה ירידה במשקל אין טעם.
מהבחינה הפסיכולוגית זה יכול לעזור לך לעשות איזה העמסה, בחירה שלך רק ממליץ לא להישקל ביומיים שאחרי ההעמסה סתם תקבל כאפה למוטיבציה.

אז לעשות פשוט 4-3 פעמים ימים שבהם אני יהיה במצב תחזוקה או שזה גם לא אכרחי?

אם אתה חושב שאתה צריך את זה אז כן, פסיכולוגית או פיזית.
תעבוד לפי המראה והיקפים, המדדים הכי מדויקים שיש.
אמרתי לך אם אתה רואה שזורם לך החיטוב ואתה עוד יורד אין סיבה לזה לדעתי. ד״א אתה יכול להגדיר לעצמך ארוחת ציט אחת לשבוע לא פוגע בחיטוב ועוזר למוטיבציה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה חושב שאתה צריך את זה אז כן, פסיכולוגית או פיזית.
תעבוד לפי המראה והיקפים, המדדים הכי מדויקים שיש.
אמרתי לך אם אתה רואה שזורם לך החיטוב ואתה עוד יורד אין סיבה לזה לדעתי. ד״א אתה יכול להגדיר לעצמך ארוחת ציט אחת לשבוע לא פוגע בחיטוב ועוזר למוטיבציה.

אחלה תודה רבה!
פשוט חשבתי שיש לזה יותר חשיבות מפחינה פיזיאולוגית מי סתם להקל על עצמי בחיטוב. ככה אני מסתדר מעולה גם בלי ארוחת צ'יט ברוך השם יש לי תפריט מעולה שמאפשר לי גם להתפנק פה ושם. אז אני באמת ימשיך ככה ואולי לקראת הסוף יעשה יום יומיים של ניטרלי לפני פוש אחרון.

אני חושב שכדאי לך לעשות כל 10-14 ימים העמסת פחמימות רגילה,עם מאזן קל' חיובי. ייצא לך 2-3 ימי העמסה בחיטוב הזה, לדעתי אין צורך ליותר מזה. אני גם הייתי בחיטוב,אבל של 3 חודש והסתדרתי כל החיטוב על 10-14 ימים עם העמסה רגילה. וזה הלך מעולה,לא יצא לי להתפתות כל כך מהר ל"מתוקים" וכו'..ולדעתי 5 שבועות זה ממש חיטוב של "FUN" חח. אז בהצלחה אחי. מחר אני מתחיל ד"א,4 חודש חיטוב!!

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכדאי לך לעשות כל 10-14 ימים העמסת פחמימות רגילה,עם מאזן קל' חיובי. ייצא לך 2-3 ימי העמסה בחיטוב הזה, לדעתי אין צורך ליותר מזה. אני גם הייתי בחיטוב,אבל של 3 חודש והסתדרתי כל החיטוב על 10-14 ימים עם העמסה רגילה. וזה הלך מעולה,לא יצא לי להתפתות כל כך מהר ל"מתוקים" וכו'..ולדעתי 5 שבועות זה ממש חיטוב של "FUN" חח. אז בהצלחה אחי. מחר אני מתחיל ד"א,4 חודש חיטוב!!

אני יגיד לך תאמת אני נגד חיטובים ממושכים בהנחה שאתה טבעי. הרי כשאתה 4 חודש בחיטוב אתה מפסיד זמן שבו הייתה יכול להעלות מסת שריר/כוח/לפשר שאר מרכיבי כושר גופני שלך. אני יודע ש4-5 שבועות זה חיטוב מאוד קצר ואני הייתי קורא לזה אפילו הפסקה מי מסה יותר מאשר חיטוב (וגם להוריד 3-4% שומן על הדרך) אבל לדעתי לא צריך למשוך חיטוב יותר מי 3 חודש ועדיף לא להגיע לאחוזי שומן גבוהים במסה. אז גם לא תבזבז יותר מידי זמן על החיטוב (ועוד פעם לדעתי חיטוב זה ביזבוז זמן מפחינת ההתקדמות הרי זה נטו לצורך אסטתיקה) וגם לשמור על מראה חטוב ויבש יחסית במהלך המסה שזה גם חשוב.

ולגבי התשובה שלך, אני כבר ירא לפי התוצאות. אם בעוד שבועיים אני יחלום בלילה על עוגיות וספגטי אני יעשה העמסה אבל אם אני ירא תוצאות במראה וגם ירגיש שאני יכול לסבול עד הסוף אז אני נירא לי יוותר על רעיון של העמסות והפסקות לגמרי כי ב4 שבועות הנזק ההורמונלי ואיבוד כוח גם ככה לא יהיה כל כך משמעותי אפילו אם אני יעשה את זה "רצוף".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית