ייעוץ תרגילי בטן מתקדמים

רק כדי להבין אין פה קטע של ציניות, אם סקוואט ודדליפט זה מספיק לבטן אז למה כל המתאגרפים למיניהם עושים המון כפיפות בטן??
אני חושב שמי שרוצה בטן חזקה יצטרך גם לעבוד ישירות על הבטן.

הבטן שלי התחזקה בעיקר מפרס,ומדדליפט והסקוואט. אבל בחיטוב אני בד"כ כשעושה אירובי אז אני מוסיף בסוף האימון 1-2 סטים של סיבולת לבטן. במסה לא עובד , והבטן שלי ממש מתחזקת במסה למרות שאני לא עובד ישירות עליה. תבינו,בתרגילים המרכזיים שמערבים כל שריר בגוף כמו הדדליפט,לבטן למשל יש תפקיד מאוד חשוב ובטכניקה הנכונה אתה תפעיל אותה כמו שצריך במהלך התרגיל והיא תתחזק.

רק כדי להבין אין פה קטע של ציניות, אם סקוואט ודדליפט זה מספיק לבטן אז למה כל המתאגרפים למיניהם עושים המון כפיפות בטן??
אני חושב שמי שרוצה בטן חזקה יצטרך גם לעבוד ישירות על הבטן.

כי הם לא מתחילים? אנחנו מדברים כאן על שיטות לאנשים בשנתיים שלוש הראשונות לאימונים. חוץ מזה שלמתאגרפים יש בטן הרבה יותר חלשה מאנשים שעושים בקביעות סקוואט ודדליפט כמו פאוורליפטרים.

אני בספק אם למייק טייסון הייתה בטן חלשה יותר מאנשים שעושים סקוואט בקביעות, למרות שיש סיכוי מאוד טוב שהוא גם היה עושה.

אני גם חושב שה"אב וויל" עושה את העבודה, אני עושה אותו עם מוטW ופלטות של 5 בכל צד. שם פלטה של 20ק"ג על הגב. אם הייתי גמיש יותר גם הייתי עושה את זה מעמידה.
תרגיל מעולה שעובד על בטן בצורה שבה היא אמורה לעבוד.

אני בספק אם למייק טייסון הייתה בטן חלשה יותר מאנשים שעושים סקוואט בקביעות, למרות שיש סיכוי מאוד טוב שהוא גם היה עושה.
נכון,וגם יכול להיות שהייתה לו בטן חלשה מסקוואטרים מבחינת משקל..אבל בטוח הייתה חזקה יותר מבחינת יכולת ספיגת מכות.

לדעתי 4 סטים של בטן לאימון זה מספיק, בהנחה שאתה עושה את התרגילים החשובים(לדוג' בפרס הבטן מתחזקת מאוד אם הוא מבוצע נכון, אפילו לרמה של דומס כאילו עשית כפיפות בטן כשמתחילים)

אני אישית עושה בטן פעם בשבוע(בטקסס) כתרגיל עזר, 3 סטים של 15 חזרות, או הרמות ברכיים בתליה או כפיפות בטן בשיפוע שלילי(ראש למטה) עם גומיית מיני מונסטר.

לא צריך להמציא את הגלגל, הכפיפות הרגילות והטובות בטווח תנועה מלא יספיקו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית