הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע רטבים דלי קלוריות וטעמים

מצב
השרשור נעול

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
נתקלתי באתר הזה שמוכר את הרטבים הללו , אומנם יקר קצת אבל שווה בעיקר לאלו שבחיטוב זה יכול להוסיף המון טעם
http://www.waldenfarms.co.il/
אני חייב לציין שזה לא פרסומת , ואני עושה בתום לב

שים לב שיש שם 3.2 גרם סיבים תזונתיים, אז יוצא שב 100 גרם יש פחות מ 1 גרם פחמימה נטו. בקבוק זה 350 מ״ל, אז יוצא 3 גרם פחמימה לבקבוק לערך.
בארצות הברית רושמים 0 על הכל, כי במנה (2 כפות), יש פחות מחצי גרם ולפי החוק לא חייב בדיווח.

זה ל-100 גרם .
כמה כבר תשתמש בארוחה 30- 40 גג
אתה לא תהרוס את הדיאטה מבטיח לך

רטבים מצוינים בטוח יועילו לי בחיטוב.
מה הטעמים הכי מומלצים אם כך לדעתכם???

רטבים מצוינים בטוח יועילו לי בחיטוב.
מה הטעמים הכי מומלצים אם כך לדעתכם???
אני שמעתי ביקורות מצויינות על האלף פיים , ברביקיו, קיסר, ואם אתה אוכל דברים שהולכים עם מייפל אז גם מייפל מעולה

שים לב שיש שם 3.2 גרם סיבים תזונתיים, אז יוצא שב 100 גרם יש פחות מ 1 גרם פחמימה נטו. בקבוק זה 350 מ״ל, אז יוצא 3 גרם פחמימה לבקבוק לערך.
בארצות הברית רושמים 0 על הכל, כי במנה (2 כפות), יש פחות מחצי גרם ולפי החוק לא חייב בדיווח.
שמתי לב לקטעים המסריחים האלה שעושים בארה"ב. הייתי שם לפני שבועיים וזה פשוט מתסכל לבדוק שמה ערכים.
כל חברה עושה לעצמה SERVING לפי מה שבזין שלה, העיקר שהיא תצא בפירסומים מפציצים "30 cal per serving!" כשבפועל זה קורנפלקס שמנת הגשה בו היא 20 גרם, ואתה צריך אשכרה מחשבון ליד הארוחה כדי לראות כמה זה באמת ל-100 גרם מוצר.

• פותח/ת השרשור
טוב תשמעו קניתי היום רוטב אלף האיים זה בן ז*** ,
לוקחים בטטות או תפוחי אדמה חותכים דק דק שמים בתנור [בלי שמן בלי כלום] עד שזה נהיה קריספי כזה ,
לוקחים קערה קטנה שופכים מלא מהרוטב ומנגבים גן עדן !!! פשו מעדן !!
וגם בלי הרבה קלוריות יחסית

לוקחים בטטות או תפוחי אדמה חותכים דק דק שמים בתנור [בלי שמן בלי כלום] עד שזה נהיה קריספי כזה ,

איפה הספקת לקנות כבר היום היה חג

אם היו לי בטטות לא הייתי צריך את הרוטב :(

שמתי לב לקטעים המסריחים האלה שעושים בארה"ב. הייתי שם לפני שבועיים וזה פשוט מתסכל לבדוק שמה ערכים.
כל חברה עושה לעצמה SERVING לפי מה שבזין שלה, העיקר שהיא תצא בפירסומים מפציצים "30 cal per serving!" כשבפועל זה קורנפלקס שמנת הגשה בו היא 20 גרם, ואתה צריך אשכרה מחשבון ליד הארוחה כדי לראות כמה זה באמת ל-100 גרם מוצר.
בד"כ רושמים בכוסות, כפות, כמות ליחידים וכו'. מעט המוצרים שיצא לי לבדוק ורשמו משהו הזוי על הקופסה, זה בד"כ קורה לבשר שנמכר בחבילות ואי אפשר באמת למדוד אותו.

טוב חברים קניתי 3 טעמים של הרטבים האלה : קיסר, אלף איים, חרדל דיז׳ון בטעם דבש ( לא היה להם במלאי את הרוטב ברביקיו ;azban)
ואני רוצה להגיד לכם שכולם אבל פשוט כולם מעוליםםםםםםם לדעתי אכלתי את הקיסר עם סלט וגם את האלף פיים וזה פשוט מעולה איתם ! את הרוטב חרדל בטעם דבש אכלתי עם החזה עוף והוא פשוט אלוהי ביחד איתו . כל כך שמח שמצאתי אותם בהחלט נותן פוש להמשך החיטוב ומכניס עוד קצת טעם .

טוב חברים קניתי 3 טעמים של הרטבים האלה : קיסר, אלף איים, חרדל דיז׳ון בטעם דבש ( לא היה להם במלאי את הרוטב ברביקיו ;azban)
ואני רוצה להגיד לכם שכולם אבל פשוט כולם מעוליםםםםםםם לדעתי אכלתי את הקיסר עם סלט וגם את האלף פיים וזה פשוט מעולה איתם ! את הרוטב חרדל בטעם דבש אכלתי עם החזה עוף והוא פשוט אלוהי ביחד איתו . כל כך שמח שמצאתי אותם בהחלט נותן פוש להמשך החיטוב ומכניס עוד קצת טעם .
זה לא עולה משו כמו 25 שקל לבקבוק?

ד"א אם מישהו ניסה מייפל/מרשמלו/שוקולד שיספר איך זה

• פותח/ת השרשור
אני ניסיתי את המייפל פצצתי !!! וגם אלף האיים ממש טעים !!
עשיתי גם עוגת חלבון בשילוב עם הרוטב אני יעלה לפה את המתכון עם הסירופ מייפל בקרוב !

טוב צריך לרצוח את מי שהמליץ פה על הרטבים. אחרי 4 חנויות שעברתי בהם בסוף מצאתי בטבע מרקט וקניתי את האלף איים.
זה לא אכיל. הטעם לוואי שלו גורם לך לרצות לתלוש לעצמך את הלשון.

טוב צריך לרצוח את מי שהמליץ פה על הרטבים. אחרי 4 חנויות שעברתי בהם בסוף מצאתי בטבע מרקט וקניתי את האלף איים.
מה שתית את זה מהבקבוק או מה ? אחי זה אחד הדברים עם סלט בכל מקרה על טעם וריח אין מה להתווכח

• פותח/ת השרשור

לי היה טעים ...
אל תרצח אותי טוב ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית