הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבועיים נטרלי על AD ?

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
אם אני אצא לשבועיים נטרלי בחיטוב ואשאר על AD הגוף יתאזן מבחינת כל ההורמונים ומטאבוליזם וכל השיט הזה? אם כן, איך ומתי (אם בכלל) צריך להעמיס פחמימות בAD נטרלי?

אם אני אצא לשבועיים נטרלי בחיטוב ואשאר על AD הגוף יתאזן מבחינת כל ההורמונים ומטאבוליזם וכל השיט הזה? אם כן, איך ומתי (אם בכלל) צריך להעמיס פחמימות בAD נטרלי?

אני יודע שהסיבות ליציאה לניטראלי הם,בגלל
1)גירעון קלורי
2)צריכת שומן (שאחראית על תיפקוד ויצירת הורמונים)
אז אם אתה בניטראלי ומכניס מספיק כמויות שומן וחלבון,אני מאמין שכן,למרות שזה לא קורץ לי בתור"איזון הורמונלי אופטימלי"
בוא נחכה לתשובה של המנהלים

העמסת פחמימות עושים לפי כמות הפחמימה שיש לך בתפריט. כמה פחמימות אתה אוכל ביום ?

בתחילת הדיאטה (AD) אתה צרי להיות שבועיים ללא העמסה.
ואז אתה מתחיל להעמיס כל שבוע יומיים.
ולא הבנתי כ"כ את השאלה...אתה כבר בחיטוב עם AD? ואתה רוצה פתאום לעשות שבועיים נייטרלי?...או שאתה במאסה עכשיו ורוצה את זה כ"מעבר" לחיטוב?...תפרט קצת יותר

• פותח/ת השרשור
בתחילת הדיאטה (AD) אתה צרי להיות שבועיים ללא העמסה.
ואז אתה מתחיל להעמיס כל שבוע יומיים.
ולא הבנתי כ"כ את השאלה...אתה כבר בחיטוב עם AD? ואתה רוצה פתאום לעשות שבועיים נייטרלי?...או שאתה במאסה עכשיו ורוצה את זה כ"מעבר" לחיטוב?...תפרט קצת יותר
עד עכשיו הייתי בחיטוב בAD אני רוצה לצאת לשבועיים נטרלי ולהישאר על AD מסיבות שונות. אפשרי לעשות דבר כזה.?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית