עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבהאתה באמת אוכל יותר חלבון ממה שממליצים ,
אני הייתי מוריד את החלבון ל144גרם ומעלה בשומן או בפחמימה
תסביר לי בבקשה מה הקשר?אם אתה מעל 15 אחוז למה יש לך 60 גרם פחמימה בתפריט?
תעלה ל120-130 ותגביר יותר אירובי
תסביר לי בבקשה מה הקשר?
מאיפה ההמלצה הגורפת להעלות את הפחמימות מצד אחד, ולהגביר אירובי מצד שני?בין מה למה
מאיפה ההמלצה הגורפת להעלות את הפחמימות מצד אחד, ולהגביר אירובי מצד שני?
דל פחמימה הוא לא רק בשביל השומן העיקש אתה יודע, הוא מעולה גם מעבר. ואירובי בסך הכל מגדיל את הגרעון.
מאיפה ההמלצה הגורפת להעלות את הפחמימות מצד אחד, ולהגביר אירובי מצד שני?
דל פחמימה הוא לא רק בשביל השומן העיקש אתה יודע, הוא מעולה גם מעבר. ואירובי בסך הכל מגדיל את הגרעון.
לא מסכים איתך. הגוף יספח את הנוזלים באותה צורה אם תתחיל בדיאטה על 19% או על 13%, ו"חלש" זאת מאוד לא ההגדרה - אני בדל פחמימה מרגיש הרבה יותר בפוקוס ועם אנרגיה, ודווקא עם פחמימה מרגיש כבד (בעיקר בגלל הנוזלים וההרגשה הכללית בבטן).אני אומר דברים מנייסיון, וגם מהיגיון איכשהו
עד אחוז שומן קרוב ל13-14 אין סיבה לקצץ בפחמימות יותר מדי, מהניסיון האישי שלי יהיה לך קשה לרדת את האחוזים האחרונים אם תתחיל בדל פחמימה כבר ב18-19 אחוז שומן, הגוף כבר לא יגיב לזה כמו שצריך ועדיף לקצץ לאט לאט עד שתגיע לאחוז המתאים, אחר כך גם הגוף סופח נוזלים מהר במידה ולא תעלה את הפחמימות בצורה מדורגת.
מעבר לכל זה - דל פחמימה גורם לגוף להיות חלש יותר אז אין סיבה להכנס לסבל המנטלי והפיזי הזה בשלב כל כך מוקדם, אני מתחטב על 140 גרם פחמימה ואני כבר ב15 אחוז, שנה שעברה ירדתי מהר מאוד ל60-70 ומצאתי את עצמי תקוע ב13 אחוז שומןץ.
בנוגע לאירובי - אם הוא מעלה פחמימות ומשאיר את החלבון באותה כמות, הוא מעלה את כמות הקלוריות היומית וכך הגרעון שלו מצטמצם , מה שאומר שבשביל להגדיל את הגרעון המלצתי לו לעשות אירובי.
אתה לא מתייחס לדבר העיקרי שאמרתי וזה שהגוף לא יגיב כמו שצריך באחוזים נמוכים יותר.לא מסכים איתך. הגוף יספח את הנוזלים באותה צורה אם תתחיל בדיאטה על 19% או על 13%, ו"חלש" זאת מאוד לא ההגדרה - אני בדל פחמימה מרגיש הרבה יותר בפוקוס ועם אנרגיה, ודווקא עם פחמימה מרגיש כבד (בעיקר בגלל הנוזלים וההרגשה הכללית בבטן).
חוץ מזה, בדיאטות אחרות לא תוכל להעמיס פעם בשבוע, וזה יתרון שצריך להעריך. העמסת פחמימות כל שבוע נותנת מוטיבציה ו"אור בקצה המנהרה" הרבה יותר מדיאטה קצת יותר מאוזנת אבל עם העמסה פעם בשבועיים וחצי.