הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סכונים בתפריט

DanielC

משתמש פעיל
312
1
נק' מוניטין:
2
312
1
קאנטרי מעלה אדומים
היי...
לפניי 4 חודשים התחלתי psmf של ליל מקדונלד (בערך)....ירדתי יפה מאוד מ100 ל71 קילוגרם.
שיניתי קצת את הדיאטה בעצם בימות השבוע הרגילים אכלתי רק מקורות חלבון וירקות ובימי שישי שבת ארוחה אחת שמשולבת עם פחמימות....בערך 300 גרם פחמימות אם מחברים את 2 הארוחות.
אני רוצה לדעת אם יש סיכון בתפריט כזה...ואם יש המלצה להפסיק תפריט כזה בשלב מסויים...
ועוד שאלה קטנה...כמה המשקל האידאלי שלי אם הגובה שלי הוא 170 ס"מ...

אם הבנתי נכון אתה כמעט ולא צורך שומן וזה כשלעצמו לא בריא, אז אם זה המצב כדי שלא תלך לפי התפריט הזה לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
אני מקפיד לתבל את הסלט עם שמן זיין,מכניב בערך 5-6 פירות בשבוע ובארוחות של שישי-שבת הם גדושות בשומן...(טחינה,שמן וכד')

אין דבר כזה "משקל אידיאלי"
משקל אידיאלי מת מזמן..
מהסיבה הפשוטה שאי אפשר לדעת..זה תלוי בכמה שריר יש לך,על כמה א.ש אתה עומד עכשיו,או כמה אתה רוצה..בקיצור זאת שאלה כללית מידי שמי שיענה לך עליה סביר להניח שיהיה ליצן (במידה ולא ידע את הנתונים הנ"ל)

• פותח/ת השרשור
אוקיי האמת שאני נהנה בדיאטה הזו אבל הסביבה כבר לא תומכת ומפחדים מאנורקסיה,והאמת כל הימים אמרתי הם מדברים שטויות....היום חשבתי והבנתי שאני באמת מפחד מאוכל...מה שחשבתי לעשות הוא לשנות תפריט לזה: (מוצג באתר תפריט חיטוב לכ-70 קילוגרם....)
ארוחה 1
• 2 פרוסות לחם מלא/ 4 פרוסות לחם קל / 5-6 פירכיות אורז / 80 גרם פיבר 1 (דגנים)
חצי קוטג' 3% / 1 כוסות חלב
עגבניות שרי

ארוחה 2
• 2 פרוסות לחם מלא/ 4 פרוסות לחם קל/ 1 כוס אורז מבושל
חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
• 1 כפיות טחינה
• 3 ירקות

ארוחה 3
חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
• 1 כפיות טחינה
• 3 ירקות
חצי אבוקדו

ארוחה 4
• 2 דנונה 0 % + 6-7 חצאי אגוזי מלך

ארוחה לאחר אימון

• 1 סקופ חלבון/טונה במים/2 דנונה 0%
• 4 תמרים/ 300 מ"ל חלב 1% + 2 תמרים

ארוחה 6
• 150 גר' חזה עוף/הודו/ דג סלמון אפוי או צלוי
סלט 5 ירקות
כף שמן זית

סה"כ:
חלבון: 125~גרם
פחמימה: 150 ~גרם
שומן: 60~גרם
קלוריות: 1650~
לא חושבו הירקות בתפריט

אני ישלב את זה עם אימונים....

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית