הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לSS

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
שלום אני בן 17.5 גובה 1.72 משקל 69 התאמנתי ב4 חודשים האחרונים בתוכנית AB העלתי 7 ק"ג בעיקר שריר.
אני מרגיש שהתוכנית כבר לא ממצאת את עצמה ושמעתי מלא המלצות על SS אבל לפי מה שהבנתי זאתי תוכנית למתחילים.
האם היא מתאימה גם לי?
תודה לעונים.

הנה המשקלי RM5 שלי אם עוזר
דדליפט- 100 ק"ג
סקאווט ובנצ - 75 ק"ג

• פותח/ת השרשור
אז אפשר שאלה על איזה משקלים לפי מה שרשמתי להתחיל את התוכנית כי לפי מה שהבנתי צריך על משקלים נמוכים יחסית ואז לעלות כמו בקצב של התוכנית. תקן אותי אם אני טועה.
ולעשות בכל תרגיל בכל שלושת הסטים אותו משקל? כאילו למשל לעשות בנצ 70 ק"ג כל השלוש פעמים בלי לשנות את המשקל? או נגיד להעלות סט ראשון 60 שני 70 ושלישי 75?
ועוד משהו את התוכנית לעשות שבוע אחד AXBXAXX ושני BXAXBXX והלאה או רק AXBXAXX??
וסליחה על החפירה ותודה!

נערך לאחרונה:
יש לך מאמר שאלות ותשובות שעונה על כל השאלות ששאלת עכשיו. תקרא.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי התוכנית היא רק כדי להגיע למשקלים מכובדים שיהיה אפשר להתפתח איתם ויש אנשים שאמרו לי שיש לי משקלים טובים מה אתם אומרים?

ועוד משהו המאמנים במכון שבו אני מתאמן מתנגדים בתוקף לLB סקוואט זה כזה משנה אם אני אעשה HB??

נערך לאחרונה:
1. המשקלים שלך בלי להעליב הם לא כאלה מכובדים במיוחד הסקוואט והדדליפט ! הבנ'ץ עוד בסדר אבל הסקוואט והדדליפט ממש נמוכים והSS תעזור לך מאוד להרים אותם לשמיים מבחינת המשקלי עבודה
2. אל תקשיב למאמנים במכון שלך !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית