הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בשביל להחשב חזק יחסית למשקל הגוף, פי כמה ממשקל הגוף צריך להרים בכל תרגיל?

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
אני זוכר שדנו על זה בעבר בפורום ולא מצאתי בחיפוש.
בשביל להחשב חזק יחסית למשקל הגוף, פי כמה ממשקל הגוף צריך להרים בכל תרגיל? (בנץ', פרס, סקוואט, דדליפט)

תודה מראש =]

בשביל להחשב חזק צריך להרים יותר מאנשים אחרים. משקל הגוף שלך זו בעיה שלך בלבד.

• פותח/ת השרשור
בשביל להחשב חזק צריך להרים יותר מאנשים אחרים. משקל הגוף שלך זו בעיה שלך בלבד.

לא הבנת את השאלה שלי ויכול להיות שלא ניסחתי אותה נכון

נגיד בסקוואט, ממה שאני זוכר בשביל להחשב חזק יחסית למשקל הגוף שלך הסקוואט אמור להיות פי 2 ממשקל הגוף שלך..

נערך לאחרונה:
לא הבנת את השאלה שלי ויכול להיות שלא ניסחתי אותה נכון

נגיד בסקוואט, ממה שאני זוכר בשביל להחשב חזק יחסית למשקל הגוף שלך הסקוואט אמור להיות פי 2 ממשקל הגוף שלך..

נחשב על ידי מי?

רגע, אז בחור ששוקל 60 קילו ויש לו סקוואט של 130 חזק כמו אותו בחור ששוקל 90 ויש לו סקוואט 200?
אין קשר למשקל הגוף שלך, יש מן סוג של טווח שאם אתה מרים מעליו אתה נחשב "חזק".

ולמה רק משקל גוף נחשב? מה עם גובה? צבע עיניים? גזע?

כי אתה לא יכול להגיד שסקוואט אתה צריך לעשות גובה-20 ודדליפט גובה-50. לעומת זאת אתה יכול לייחס את המשקלי עבודה שלך למשקל גוף כדי לתת לעצמך אינדיקציה אם אתה עובד עם משקלים מכובדים או לא. סביר להניח שאם מישהו ישקול 40 קילו זה יהיה מכובד בשבילו לעשות סקוואט עם 80. הרי לא סתם יש קטגוריות משקל בפוורליפטינג.

לעומת זאת אתה יכול לייחס את המשקלי עבודה שלך למשקל גוף כדי לתת לעצמך אינדיקציה אם אתה עובד עם משקלים מכובדים או לא. סביר להניח שאם מישהו ישקול 40 קילו זה יהיה מכובד בשבילו לעשות סקוואט עם 80. הרי לא סתם יש קטגוריות משקל בפוורליפטינג.

ולא סביר שמישהו שנמוך ממך ב 50 ס"מ יש לו טווח תנועה יותר קטן והוא יוכל להזיז יותר משקל?

יש קטגוריות בפאורליפטינג כדי שגם האנשים הקטנים יוכלו להתחרות, לא כי זה הופך אותם ליותר חזקים.

וזה:
כי אתה לא יכול להגיד שסקוואט אתה צריך לעשות גובה-20 ודדליפט גובה-50.

זהב.

יש קטגוריות בפאורליפטינג כדי שגם האנשים הקטנים יוכלו להתחרות, לא כי זה הופך אותם ליותר חזקים.

זה הופך אותם לחזקים יחסית למשקל שלהם כי אנשים אחרים ששוקלים כמוהם לא יכולו להתמודד עם אותם משקלים וזה לא קשור לא צבע עניים צבע עור או לגודל האוזניים.

זה הופך אותם לחזקים יחסית למשקל שלהם כי אנשים אחרים ששוקלים כמוהם לא יכולו להתמודד עם אותם משקלים וזה לא קשור לא צבע עניים צבע עור או לגודל האוזניים.
לא זה לא.

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה זה היה ככה:
סקוואט כפול 2
דדליפט כפול 2.5
בנ׳ץ כפול 1.5
ופרס כפול 1

תודה זה מה שחיפשתי

כי אתה לא יכול להגיד שסקוואט אתה צריך לעשות גובה-20 ודדליפט גובה-50. לעומת זאת אתה יכול לייחס את המשקלי עבודה שלך למשקל גוף כדי לתת לעצמך אינדיקציה אם אתה עובד עם משקלים מכובדים או לא. סביר להניח שאם מישהו ישקול 40 קילו זה יהיה מכובד בשבילו לעשות סקוואט עם 80. הרי לא סתם יש קטגוריות משקל בפוורליפטינג.

+1

תודה גם את הטבלאות האלה חיפשתי 😃

למה?

אם תראה בחור שהוא שוקל 70 קילו והוא דוחק 140 קילו סקוואט לחמישיה דדליפט 175 קילו לחמישיה בנץ' 105 קילו לחמישיה, אתה לא תגיד שהבחור הזה חזק מאוד יחסית למשקל הגוף שלו בתרגילים הספציפים האלה?

אנשים פה לא מבינים לאן אתה חותר

נערך לאחרונה:
הסבירו לך למעלה כבר למה לא. לפעמים נשבר בקטגוריה מסוימת שיא יותר גבוה מהקטגוריה שמעליו (נגיד 320 בעד 70 קילו מול 300 בעד 80), אז מי מהם יהיה החזק יותר, זה שחזק יותר ביחס למשקל הגוף שלו? קטגוריות נועדו כדי שגם לציפלוחים יהיה על מה להתחרות והם לא ירגישו שאין טעם להתחרות עם ההוא ששוקל 120 קילו. הם לא חזקים למשקל גופם, הם או חזקים או חלשים לעומת המשקל שיש על המוט. ratio זו עבודה בעיניים של אנשים שרוצים להרגיש סבבה עם עצמם.

אנשים פה לא מבינים לאן אתה חותר

מי שחזק יותר זה מי שמזיז יותר משקל. משקל הגוף שלך לא קשור לנושא. אם אתה רוצה לדעת שאתה יותר חזק מאחרים אתה צריך להרים יותר מהם. אם אתה רוצה לעבוד על עצמך ולהגביל את זה למשקל גוף שלך, תהנה.

מי שחזק יותר זה מי שמזיז יותר משקל. משקל הגוף שלך לא קשור לנושא. אם אתה רוצה לדעת שאתה יותר חזק מאחרים אתה צריך להרים יותר מהם. אם אתה רוצה לעבוד על עצמך ולהגביל את זה למשקל גוף שלך, תהנה.
+11111

• פותח/ת השרשור

תשמע אתה לא קשור בכלל לנושא ואתה סתם מכניס לי מילים לפה.
מי מדבר על להיות חזק יותר מאחרים?! עזוב את זה זה לא קשור, אתה מכניס לדיון דברים שלא קשורים בכלל למה ששאלתי.
מה קשה פה להבין את השאלה שלי? לנסח לך את זה בערבית/רוסית/אנגלית?
לא מחפש להגביל את הכוח שלי למשקל גוף שלי ולא נעליים, בסך הכל שאלתי שאלה, אתה סתם מוסיף וגורע.
ברוך השם יש פה גם אנשים שלא באים להתחכם ועזרו לי למצוא את מה שחיפשתי, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית