עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשביל להחשב חזק צריך להרים יותר מאנשים אחרים. משקל הגוף שלך זו בעיה שלך בלבד.
לא הבנת את השאלה שלי ויכול להיות שלא ניסחתי אותה נכון
נגיד בסקוואט, ממה שאני זוכר בשביל להחשב חזק יחסית למשקל הגוף שלך הסקוואט אמור להיות פי 2 ממשקל הגוף שלך..
הוא מתכוון חזק יחסית למשקל גוף שלו...ולא של אחרים.
ולמה רק משקל גוף נחשב? מה עם גובה? צבע עיניים? גזע?
לעומת זאת אתה יכול לייחס את המשקלי עבודה שלך למשקל גוף כדי לתת לעצמך אינדיקציה אם אתה עובד עם משקלים מכובדים או לא. סביר להניח שאם מישהו ישקול 40 קילו זה יהיה מכובד בשבילו לעשות סקוואט עם 80. הרי לא סתם יש קטגוריות משקל בפוורליפטינג.
כי אתה לא יכול להגיד שסקוואט אתה צריך לעשות גובה-20 ודדליפט גובה-50.
יש קטגוריות בפאורליפטינג כדי שגם האנשים הקטנים יוכלו להתחרות, לא כי זה הופך אותם ליותר חזקים.
לא זה לא.זה הופך אותם לחזקים יחסית למשקל שלהם כי אנשים אחרים ששוקלים כמוהם לא יכולו להתמודד עם אותם משקלים וזה לא קשור לא צבע עניים צבע עור או לגודל האוזניים.
אם אני לא טועה זה היה ככה:
סקוואט כפול 2
דדליפט כפול 2.5
בנ׳ץ כפול 1.5
ופרס כפול 1
כי אתה לא יכול להגיד שסקוואט אתה צריך לעשות גובה-20 ודדליפט גובה-50. לעומת זאת אתה יכול לייחס את המשקלי עבודה שלך למשקל גוף כדי לתת לעצמך אינדיקציה אם אתה עובד עם משקלים מכובדים או לא. סביר להניח שאם מישהו ישקול 40 קילו זה יהיה מכובד בשבילו לעשות סקוואט עם 80. הרי לא סתם יש קטגוריות משקל בפוורליפטינג.
זה הכי קרוב למה שאתה מחפש שתמצא:
http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.html
לא זה לא.
לא זה לא.
אנשים פה לא מבינים לאן אתה חותר
+11111מי שחזק יותר זה מי שמזיז יותר משקל. משקל הגוף שלך לא קשור לנושא. אם אתה רוצה לדעת שאתה יותר חזק מאחרים אתה צריך להרים יותר מהם. אם אתה רוצה לעבוד על עצמך ולהגביל את זה למשקל גוף שלך, תהנה.
מי שחזק יותר זה מי שמזיז יותר משקל. משקל הגוף שלך לא קשור לנושא. אם אתה רוצה לדעת שאתה יותר חזק מאחרים אתה צריך להרים יותר מהם. אם אתה רוצה לעבוד על עצמך ולהגביל את זה למשקל גוף שלך, תהנה.