דיון בשביל להחשב חזק יחסית למשקל הגוף, פי כמה ממשקל הגוף צריך להרים בכל תרגיל?

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
אני זוכר שדנו על זה בעבר בפורום ולא מצאתי בחיפוש.
בשביל להחשב חזק יחסית למשקל הגוף, פי כמה ממשקל הגוף צריך להרים בכל תרגיל? (בנץ', פרס, סקוואט, דדליפט)

תודה מראש =]

תשמע אתה לא קשור בכלל לנושא ואתה סתם מכניס לי מילים לפה.
מי מדבר על להיות חזק יותר מאחרים?! עזוב את זה זה לא קשור, אתה מכניס לדיון דברים שלא קשורים בכלל למה ששאלתי.
מה קשה פה להבין את השאלה שלי? לנסח לך את זה בערבית/רוסית/אנגלית?
לא מחפש להגביל את הכוח שלי למשקל גוף שלי ולא נעליים, בסך הכל שאלתי שאלה, אתה סתם מוסיף וגורע.
ברוך השם יש פה גם אנשים שלא באים להתחכם ועזרו לי למצוא את מה שחיפשתי, תודה.

אולי תיקח קורס בהבנת הנקרא? שאלת פי כמה צריך להרים ממשקל גוף כדי להיחשב חזק, וענו לך 70 פעם שזה לא קשור למשקל גוף אלא למה שאנשים אחרים מרימים. כנראה שכל ריבוע אדום ליד השם שלך מציין תא מוח שנשאר לך.

• פותח/ת השרשור
אולי תיקח קורס בהבנת הנקרא? שאלת פי כמה צריך להרים ממשקל גוף כדי להיחשב חזק, וענו לך 70 פעם שזה לא קשור למשקל גוף אלא למה שאנשים אחרים מרימים. כנראה שכל ריבוע אדום ליד השם שלך מציין תא מוח שנשאר לך.

פשש רואים לפי התגובה שלך כמה אתה חכם ובוגר כל הכבוד 😃
ואם קצת היית מנסה להבין ולא להתחכם זה היה עוזר, תודה בכל מקרה

נערך לאחרונה:
פשש רואים לפי התגובה שלך כמה אתה חכם ובוגר כל הכבוד 😃
ואם קצת היית מנסה להבין ולא להתחכם זה היה עוזר, תודה בכל מקרה

לא חביבי, אם היית מנסה להבין לא היית מתרעם על זה שעונים לך לעניין, רק לא מה שרצית לשמוע. אתה לא מצליח אפילו להבין מה אתה שואל, ונמאס כבר מהרמה הזאת בפורום.

• פותח/ת השרשור
לא חביבי, אם היית מנסה להבין לא היית מתרעם על זה שעונים לך לעניין, רק לא מה שרצית לשמוע. אתה לא מצליח אפילו להבין מה אתה שואל, ונמאס כבר מהרמה הזאת בפורום.

מצטער שאני לא לרמה שלך.. :(

ולעניין, יכול להיות שלא ניסחתי נכון את השאלה ואני לא כזה מומחה בתחום כמו אנשים רבים שגולשים בפורום הזה.
זו לא סיבה להתיפיף ולבוא אליי מלמעלה, אפשר להסביר כמו בן אדם רציני ובוגר שרוצה שתהיה פה רמה גבוהה, ששאלתי את השאלה שלי בצורה לא נכונה וכנראה שהתכוונתי למשהו אחר ולהסביר לי גם למה ואולי גם לבוא לקראתי ולעזור לי להבין מה שרציתי לשאול.. כמו האנשים הנחמדים שכן הצליחו להבין אותי וכן עזרו לי עם השאלה שלי =]

בכל מקרה עזוב אותך שטויות, קיבלתי תשובה למה שרציתי לדעת, שבוע טוב 😃

נערך לאחרונה:
אף אחד לא בא אליך מלמעלה, הסבירו לך 70 פעם בצורה הברורה ביותר. אם היית חושב עוד קצת היית מגיע למסקנה שגם אף אחד לא נתן לך את התשובה שציפית לה. ה"שיטה" הרוסית של 1.5/2/2.5 היא חרטה כי היא לא משקפת את המצב הריאלי (ואגב, היא לא אומרת שאתה חזק כשאתה מגיע ליחסים האלה, היא אומרת שמהנקודה הזאת מותר לך "לפתוח את הפה"), והטבלה של exrx לא קובעת כמה אתה חזק אלא איזה "רמה" אתה. אז בפעם ה-71, בשביל להיות חזק אתה צריך להרים יותר מאנשים אחרים, וזה שאתה שוקל 70 קילו ומרים 140 אבל ההוא ששוקל 120 קילו מרים 300 לא מעניין, אתה חלש ביחס אליו (ולא חזק ביחס לאחרים, אלא אחרים גם חלשים ביחס אליו) ואף אחד לא אמר לך להישאר על 70 קילו.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא בא אליך מלמעלה, הסבירו לך 70 פעם בצורה הברורה ביותר. אם היית חושב עוד קצת היית מגיע למסקנה שגם אף אחד לא נתן לך את התשובה שציפית לה. ה"שיטה" הרוסית של 1.5/2/2.5 היא חרטה כי היא לא משקפת את המצב הריאלי (ואגב, היא לא אומרת שאתה חזק כשאתה מגיע ליחסים האלה, היא אומרת שמהנקודה הזאת מותר לך "לפתוח את הפה"), והטבלה של exrx לא קובעת כמה אתה חזק אלא איזה "רמה" אתה. אז בפעם ה-71, בשביל להיות חזק אתה צריך להרים יותר מאנשים אחרים, וזה שאתה שוקל 70 קילו ומרים 140 אבל ההוא ששוקל 120 קילו מרים 300 לא מעניין, אתה חלש ביחס אליו (ולא חזק ביחס לאחרים, אלא אחרים גם חלשים ביחס אליו) ואף אחד לא אמר לך להישאר על 70 קילו.

דבר ראשון אני שוקל 90 קילו
דבר שני, עכשיו הסברת כמו שצריך ועדיין אתה מתחשבן על זה שלא ידעתי איך לשאול נכון את השאלה (ראש קטן, התחכמות)
וכן באת מלמעלה אם תשים לב למה שאתה אומר, יום טוב.

נערך לאחרונה:
כל מילה בסלע ! תודה לטיסימוס ענית לי גם על כמה דברים 😃

אתה יכול לייחס את המשקלי עבודה שלך למשקל גוף כדי לתת לעצמך אינדיקציה אם אתה עובד עם משקלים מכובדים או לא.

. ה"שיטה" הרוסית של 1.5/2/2.5 היא חרטה כי היא לא משקפת את המצב הריאלי (ואגב, היא לא אומרת שאתה חזק כשאתה מגיע ליחסים האלה, היא אומרת שמהנקודה הזאת מותר לך "לפתוח את הפה")

בסך הכל זה משהבחור רצה לבדוק: אם להתבטא בצורה שכתבתה הוא רצה לבדוק האם מותר לו כבר "לפתוח את הפה". ואתם באתם עליו ביציאה של: משמרים 200ק"ג יותר חזק מזה שמרים 100ק"ג, אני חושב שלא צריך להיות גאון גדול כדי להסכים עם זה אבל לא לזה התכוון המשורר.

סתם מסקרן אותי - מישהו ערך את כותרת הנושא ואת תוכן ההודעה הראשונה אולי?

כי אני לא מבין מה זו כל ההתלהמות הזו, הוא בבירור רשם "חזק יחסית למשקל הגוף" ולא רק "חזק".

סתם מסקרן אותי - גם אתה לא עשית בגרות בלשון והבעה? כי "כל ההתלהמות הזאת" הייתה כדי להסביר שאין דבר כזה "חזק יחסית למשקל גוף", יש "חזק", נקודה.

סתם מסקרן אותי - גם אתה לא עשית בגרות בלשון והבעה? כי "כל ההתלהמות הזאת" הייתה כדי להסביר שאין דבר כזה "חזק יחסית למשקל גוף", יש "חזק", נקודה.

מעניין, כי דווקא כן יש דבר כזה. אחרי הכל גם "חזק" זה יחסית למשהו - יחסית לאנשים אחרים. למה זה לגיטימי מבחינתכם להיות חזק יחסית ל"בני אדם" אבל לא יחסית ל"בני אדם במשקל 80 קילו"?

מעניין, כי דווקא כן יש דבר כזה. אחרי הכל גם "חזק" זה יחסית למשהו - יחסית לאנשים אחרים. למה זה לגיטימי מבחינתכם להיות חזק יחסית ל"בני אדם" אבל לא יחסית ל"בני אדם במשקל 80 קילו"?

אמרתי, אם אתה רוצה לחשוב שאתה חזק ע"י דילול האוכלוסייה שאתה משווה אליה, תהנה. אני חושב שאני הכי חזק מבין כל האנשים שמתאמנים אצלי במכון. איזה סוס אני.

אני לא מבין למה אתה לא קורא את ההודעות באשכול, מה שלא מפריע לך לקרוא להן "מתלהמות". הזמן שלנו לא חשוב? צריך להסביר הכל מחדש שוב?

אמרתי, אם אתה רוצה לחשוב שאתה חזק ע"י דילול האוכלוסייה שאתה משווה אליה, תהנה. אני חושב שאני הכי חזק מבין כל האנשים שמתאמנים אצלי במכון. איזה סוס אני.

האם פותח האשכול טען שהוא חזק שלא ביחס לאוכלוסיה מצומצמת? האם מישהו אחר באשכול הזה טען כך?

אם אתה באמת הכי חזק מבין האנשים שמתאמנים אצלך במכון ואתה לא רק "חושב", אז וואלה כן, יחסית למתאמנים במכון שלך, אתה הכי חזק. מה בדיוק הבעיה כאן?

לגביי למה מסתכלים על ההרמה ביחס למשקל הגוף דווקא ולא על גובה \ צבע עיניים וכו' - מכיוון שמשקל הגוף מהווה מדד לכמות החומר (במקרה הזה, בן אדם). וכמה אתה מרים ביחס ל"כמה יש ממך" מעיד על הרמה שלך וההישג שלך (באופן כללי). למשל, הישג כמו דדליפט של 200 קילו על משקל גוף של 60 קילו הוא הישג גדול יותר מדדליפט של 200 קילו על משקל גוף 100 קילו. הם חזקים באותה מידה (בדדליפט), אבל ההישג של הקטנצ'יק נחשב טוב יותר.

אם כבר מדברים, מי ששוקל 50 קילו כן יהיה מכובד בשבילו לעשות 100 קילו סקוואט, אבל מי ששוקל 100 קילו 200 קילו כבר לא ניראה לי שכזה מכובד...
יענו כמה שגודלים יותר הנוסחה הזאת ניהיית פחות רלוונטית... לא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית