ייעוץ סיום AD, חוזר לחיטוב רגיל.

• פותח/ת השרשור Fox
  • פורסם בתאריך

Fox

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
88
104
0
מרכז קנדה
השבוע אני אסיים חודש של דל פחמימה, אבל עדיין ממשיך בחיטוב, האם להעלות את כמות הפחמימות בהדרגתיות? אם כן, מה הסיבה לכך?

• פותח/ת השרשור
סלילה לא הייתי ברור.
אני מבחירה מפסיק את הדל פחמימה, אני פשוט שואל כאשר אני חוזר לאכול פחמימות האם כל יום להעלות אותם מעט בתפריט, ואם כן מה הסיבה לעלייה הדרגתית?

אה. עדיפה עלייה הדרגתית כדי לא לספוח נוזלים מהר. חוצמזה שאם חוזרים לרמה גבוהה של פחמימות במכה יכולות לקרות תופעות לא כיפיות (כאבי בטן, שלשולים, גזים).

אה. עדיפה עלייה הדרגתית כדי לא לספוח נוזלים מהר. חוצמזה שאם חוזרים לרמה גבוהה של פחמימות במכה יכולות לקרות תופעות לא כיפיות (כאבי בטן, שלשולים, גזים).
זאת אומרת שבהעמסה יכולות להגרם אחת התופעות שציינת?

כן כמובן. הכלל הראשון בהעמסת פחמימות כשאתה על דל פחמימה הוא להזהיר את כל הסובבים אותך מריחות זוועתיים ליומיים הקרובים.

• פותח/ת השרשור
הנזיפות מחבריי הלא מפרגנים על החיטוב, מתחזקות בעת השתחררות הגזים הרעילים..

כן כמובן. הכלל הראשון בהעמסת פחמימות כשאתה על דל פחמימה הוא להזהיר את כל הסובבים אותך מריחות זוועתיים ליומיים הקרובים.
לגמרי !!!
אבל למה זה קורה. הרי ברגיל כשאוכלים פחמימות אפילו בכמות גדולה אין כמות כזאת של גזים, אבל בזמן העמסה זה כל 5 דקות נוד P:

אצלי אחרי העמסה בבוקר אחרי יש הרגשה של הבטן שעומדת להתפוצץ, רק כאבים ואז אני מוריד כבדה ודי מסתדר (לפי מה שאני זוכר)
אה בהעמסה אחרונה הורדתי חצי בן אנד ג'רי ופתאום היה התקף פסיכי של גזים כזה בחזה ממש כאב לי;azban

כנראה שמשלמים מחיר על כל הכמויות של האוכל אחרי שמתרגלים לאכול כמו כוסיות:D

חחחחחחחחחח יש אני לא לבד חשבתי שזה בעיה רק אצלי !
דרך אגב את הלקח החשוב שלי למדתי:
לאחר ההעמסה ממש לא מומלץ לעשות כפיפות בטן !!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית