הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה לאחר אימון כח ואירובי

Oshrat Afriat

משתמש מתחיל
157
0
נק' מוניטין:
0
157
0
הולמספלייס
אני מנסה דיאטה שלאבד אחוזי שומן ולשמור על מסה
אחרי אימון כח בעצימות גבוהה מאוד (מקסימום משקל מעט חזרות) במשך כשעה ועוד 20 דקות ששל אירובי אינטרוולי ,שתיתי שייק פירות כ300 מ"ל ללא תוספי סוכר וחלב ואכלתי ביצה קשה אחת , "דפקתי" את האימון ? facepalm

אני מנסה דיאטה שלאבד אחוזי שומן ולשמור על מסה
אחרי אימון כח בעצימות גבוהה מאוד (מקסימום משקל מעט חזרות) במשך כשעה ועוד 20 דקות ששל אירובי אינטרוולי ,שתיתי שייק פירות כ300 מ"ל ללא תוספי סוכר וחלב ואכלתי ביצה קשה אחת , "דפקתי" את האימון ? facepalm
דפקת את האימון מבחינת מה ? שהכנסת כביכול קלוריות ששרפת ? כאדי לאבד אחוזי שומן צריך להיות במאזן קלורי שלילי ולכן צריך להיות לך תפריט מסודר ומדוייק
וזה לא משנה כמה את אוכלת לפני או אחרי האימון כל עוד את מכניסה קלוריות פחות ממה שאת מוציאה קלוריות את תרדי באחוזי השומן לי היום ימים שהייתי אוכל בחיטוב אחרי אימון כמעט את הארוחות של כל היום כי הייתי צריך להגיע לערכים הסופיים של התפריט ועדיין ירדתי באחוזי השומן ...

זה הרבה יותר מורכב מזה. אי אפשר לענות על שאלה כזאת כי אין באמת על מה. תקראי מאמרים מהפורטל כדי להבין קצת יותר לעומק.

אכלת אחרי האימון, אז? זה הכל תלוי בערכים היומיים שלך - אם היית בצום כל היום וזו הארוחה היחידה שלך סביר להניח שזה גם יהיה מצב רע. את צריכה להגיע למצב שהסך הקלורי היומי שלך יהיה נחות יותר מזה שאת שורפת, בדגש על רמת חלבון גבוהה.

וסתם לידע כללי, "ללא תוספת סוכר" בשייק פירות לא אומר הרבה. הסוכר בפירות הוא משמעותי גם בלי תוספת של סוכר לבן.

• פותח/ת השרשור
כלומר אם הערכים שלי הם 1200 קק שכוללים פחממה חלבון ושומן
אני חייבת להגיע אליהם כדי לא ליצור גרעון שלילי גדול מדי וכן לאבד אחוזי שומן ?

האם הערכים הנ"ל צרכים להיות גם בימים שאני מתאמנת או שצריך על זה להוסיף עוד קלוריות ?
בת 42
167 ס"מ
57 ק"ג
27 % שומן

תודה רבה :hoel

• פותח/ת השרשור
קראתי את המאמרים האלה ואני אכן פועלת לפיהם . אני נמצאת בתפריט 1200 קק (שמופיע פה בפורטל) כבר חודש כלל 4 אימונים בשבוע ולצערי אין שינוי משמעותי. ירדתי 400 גרם בשומן . לפי המשקל במכון. כנראה שהחילוף חומרים אצלי נדפק או נהרס עקב כל הדיאטות שעשיתי בחיים. למרות שאני במשקל הזה כבר 12 שנה.
אבל אני לא מתייאשת ואני אמשיך ונקווה לטוב. אשמח לקבל עוד טיפים לאימון אפקטיבי במיוחד .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית