הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט דל-פחמימה לסיום חיטוב לביקורת .

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
ביצה קשה3 ביצים מספר 2 (M-L)256 קלוריותהסר
חזה עוף מבושל200 גרם288 קלוריותהסר
גבינה צהובה 28%70 גרם242 קלוריותהסר
מלפפון2 מלפפונים בינוניים53 קלוריותהסר
עגבניות2 עגבניות בינוניות62 קלוריותהסר
בצל יבשבצל יבש בינוני58 קלוריותהסר
לחם קל60 גרם122 קלוריותהסר
טחינה40 גרם246 קלוריותהסר
טונה בשמן (משומר)100 גרם190 קלוריותהסר

סה"כ קלוריות:1517 קלוריות
סה"כ חלבון:146.1 גרם
סה"כ שומן:75.1 גרם
סה"כ פחמימות:63.9 גרם
סה"כ כולסטרול:940.2 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים:14.4 גרם
אשמח לביקורת על התפריט הצעות לשיפור וכדומה, זה די דחוף ! תודה רבה לעונים !👑
נ.ב RMR 2050~
ואני מתסף גם באומגה שלוש ככה שגם עם השומן של האומגה שלוש זה יוצא כ1550 קלוריות

תפריט נראה בסדר..במקום היוגורט 0% שבדרך ככך שאני יורד בשומן הפחמימות עולות במוצרים.
אתה יכול לקנות חלב סויה דיאט(אני יודע זה נשמע מגעיל ובלה בלה בלה) זה אחלה אני שותה את זה עם הנס כל בוקר
יש לך בכוס של 200 מ''ל 75 קל 7 גר חלבון 3.5שומן ו3.5פחמימות זה יושב טוב בדל פחמימה!
תאמת תאמת רוב הפעם יחלוק על דעתי אבל עלי זה עובד ואני הייתי מוריד קלוריות שבאות מהשומן (אני חוזר ואומר אני שזה לא הדרך והגרעון
יכול גבוע מידי , בשבילי זה עובד מצויין)

איפה אמרתי את זה?

אמרתי שאם הוא יוסיף עוד שומן לא יקרה כלום כמו שההוא למעלה רשם

תפסיק להתחכם. מה זה לא יקרא כלום? אם הוא לוקח קבב במקום חזה עוף הוא מוסיף בהרך 210 קלוריות לתפריט, לא משמומלץ לעשות בעיקר כשאתה בשבועות האחרונים לחיטוב...

• פותח/ת השרשור
איפה אמרתי את זה?

אמרתי שאם הוא יוסיף עוד שומן לא יקרה כלום כמו שההוא למעלה רשם

תפסיק להתחכם. מה זה לא יקרא כלום? אם הוא לוקח קבב במקום חזה עוף הוא מוסיף בהרך 210 קלוריות לתפריט, לא משמומלץ לעשות בעיקר כשאתה בשבועות האחרונים לחיטוב...
חחחח אחי פשוט צריך לדעת לפרוש בשיא ולא להתייחס

תפריט נראה בסדר..במקום היוגורט 0% שבדרך ככך שאני יורד בשומן הפחמימות עולות במוצרים.
אתה יכול לקנות חלב סויה דיאט(אני יודע זה נשמע מגעיל ובלה בלה בלה) זה אחלה אני שותה את זה עם הנס כל בוקר
יש לך בכוס של 200 מ''ל 75 קל 7 גר חלבון 3.5שומן ו3.5פחמימות זה יושב טוב בדל פחמימה!
תאמת תאמת רוב הפעם יחלוק על דעתי אבל עלי זה עובד ואני הייתי מוריד קלוריות שבאות מהשומן (אני חוזר ואומר אני שזה לא הדרך והגרעון
יכול גבוע מידי , בשבילי זה עובד מצויין)
תודה אני ישקול זאת .. אגב לכפית נס עצמה אין ערך קלורי נכון ?

תוריד פחממות ותוסיף קצת קלוריות תוריד את הירקות תחליף אותם באיזה מקור לחלבון או שומן עוד גבינה צהובה יכול להיות טוב במקום ירקות כך מולטי ויטמין בהצלחה לסיים את החיטוב

• פותח/ת השרשור
תוריד פחממות ותוסיף קצת קלוריות תוריד את הירקות תחליף אותם באיזה מקור לחלבון או שומן עוד גבינה צהובה יכול להיות טוב במקום ירקות כך מולטי ויטמין בהצלחה לסיים את החיטוב
אם אני יהיה על 40 פחמימה או 64 זה יהיה אותו אפקט אז ככה שזה לא משנה .. חלבון ישלח מספיק , אני לוקח מולטי אבל חשב להוסיף גם ירקות כי זה מקור לפחמימה שמשביעה מאוד

חחחח אחי פשוט צריך לדעת לפרוש בשיא ולא להתייחס

תודה אני ישקול זאת .. אגב לכפית נס עצמה אין ערך קלורי נכון ?

לגבי החלב לא ממליץ...
ערכים מצויינים אבל אין לו טעם על גבול הטעם הרע...
במיוחד לא בקפה כי זה משנה את כל הטעם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית