נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
נ.ב RMR 2050~
ואני מתסף גם באומגה שלוש ככה שגם עם השומן של האומגה שלוש זה יוצא כ1550 קלוריות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
איפה אמרתי את זה?
אמרתי שאם הוא יוסיף עוד שומן לא יקרה כלום כמו שההוא למעלה רשם
איפה אמרתי את זה?
אמרתי שאם הוא יוסיף עוד שומן לא יקרה כלום כמו שההוא למעלה רשם
חחחח אחי פשוט צריך לדעת לפרוש בשיא ולא להתייחסתפסיק להתחכם. מה זה לא יקרא כלום? אם הוא לוקח קבב במקום חזה עוף הוא מוסיף בהרך 210 קלוריות לתפריט, לא משמומלץ לעשות בעיקר כשאתה בשבועות האחרונים לחיטוב...
תודה אני ישקול זאת .. אגב לכפית נס עצמה אין ערך קלורי נכון ?תפריט נראה בסדר..במקום היוגורט 0% שבדרך ככך שאני יורד בשומן הפחמימות עולות במוצרים.
אתה יכול לקנות חלב סויה דיאט(אני יודע זה נשמע מגעיל ובלה בלה בלה) זה אחלה אני שותה את זה עם הנס כל בוקר
יש לך בכוס של 200 מ''ל 75 קל 7 גר חלבון 3.5שומן ו3.5פחמימות זה יושב טוב בדל פחמימה!
תאמת תאמת רוב הפעם יחלוק על דעתי אבל עלי זה עובד ואני הייתי מוריד קלוריות שבאות מהשומן (אני חוזר ואומר אני שזה לא הדרך והגרעון
יכול גבוע מידי , בשבילי זה עובד מצויין)
אם אני יהיה על 40 פחמימה או 64 זה יהיה אותו אפקט אז ככה שזה לא משנה .. חלבון ישלח מספיק , אני לוקח מולטי אבל חשב להוסיף גם ירקות כי זה מקור לפחמימה שמשביעה מאודתוריד פחממות ותוסיף קצת קלוריות תוריד את הירקות תחליף אותם באיזה מקור לחלבון או שומן עוד גבינה צהובה יכול להיות טוב במקום ירקות כך מולטי ויטמין בהצלחה לסיים את החיטוב
חחחח אחי פשוט צריך לדעת לפרוש בשיא ולא להתייחס
תודה אני ישקול זאת .. אגב לכפית נס עצמה אין ערך קלורי נכון ?