הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ייעוץ ועזרה בנושא תזונה בעיקר, והורדת אחוז שומן .

Gil Moshe

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
[h=2][/h]
שלום
אני בן 18 , מטר 70 בערך , שוקל 71 .
אני מתאמן באיגרוף תאילנדי פעמיים שלוש בשבוע , ומבחינת כושר של כוח גוף אני במצב טוב ...(כפיפות בטן, מרפקים, מתח, סקווטים ) ...
אבל יש לי שומן עיקש, אני בטח יודעים, האחוזים האחרונים של השומן , שמפריעים לחיטוב יפה, שיראו לי קוביות, ויש שומן בצדדים וכאלה ..

קיצר איך מאפשר לשפר את המצב ??
אבקת חלבון במקרה כזה תועיל להעלאת מסה של שריר למרות שאני מתאמן עם משקל גוף ?? ,
איך מורידים אחוז שומן ?

http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

ככה מורידים שומן
אבל לדעתי אם אתה עושה כמות כזאת של כושר אין לך בעיה בשומן
יש לך בעיה בשריר.אין לך מספיק שריר שיראו בא.ש נמוך..
לעשות חיטוב עם כמות כזו של ספורט זה מתכון לפציעה..
תתחיל לאכול כמו בן אדם..אולי לעשות מאסה או 2.ואתה תראה שאחרי החיטוב השומן ה "עיקש" נעלם לך

• פותח/ת השרשור
ככה מורידים שומן
אבל לדעתי אם אתה עושה כמות כזאת של כושר אין לך בעיה בשומן
יש לך בעיה בשריר.אין לך מספיק שריר שיראו בא.ש נמוך..
תתחיל לאכול כמו בן אדם..אולי לעשות מאסה או 2.ואתה תראה שאחרי החיטוב השומן ה "עיקש" נעלם לך

קודם כל תודה על התשובה 😃
אני מוסיף תמונות כדי שאתה והחברים פה יוכלו להעריך את אחוז השומן שלי , וככה לעזור לי ,
תאמת התמונות יצאו לו משהו חח , אבל פלוס מינוס זה המצב .
20120616_163600.jpg 20120616_163640.jpg

אני לא מהמעריכים הטובים
אבל אני חושב שזה 14-15
פה אתה כבר בוחר בעצמך מה לעשות האם להכנס למאסה או לעשות חיטוב קטן

• פותח/ת השרשור
האם להיכנס למסה זה אומר לוותר על האיגרוף ? כמה אימונים זה בשבוע ?
כמה ישאר ממני (מבחינת שריר) אחרי חיטוב ? אני יראה כמו עור ועצמות או שאני יראה יפה ?

האם להיכנס למסה זה אומר לוותר על האיגרוף ? כמה אימונים זה בשבוע ?
כמה ישאר ממני (מבחינת שריר) אחרי חיטוב ? אני יראה כמו עור ועצמות או שאני יראה יפה ?

במקומך הייתי מנצל את המצב שלך דווקא בכך שהייתי ממשיך עם האגרוף והייתי עושה חיטוב קטן בהרך עד 12%. לדעתי עכשיו אתה בסביבות ה16%.
זה לא שווה לך להתחיל מסה עכשיו כי זה לא יתן לך את המראה הרצוי ובמהלך המסה אתה לא תראה טוב, לעומת זאת אם תעשה חיטוב אז בזמן המסה אתה תוכל לראות את השינוי יותר טוב ותראה יותר טוב להורך כל התהליך.
במקביל לחיטוב ממליץ לך בחום להמשיך עם אגרוף זה אחלה דבר, אימונים לרוב מאוד אינטנסיביים ושורפים אמון קלוריות. משפר כושר אנארובי והיי אתה לומד מיומנות חדשה שיכולה לעזור לך בחיים.

• פותח/ת השרשור

במקומך הייתי מנצל את המצב שלך דווקא בכך שהייתי ממשיך עם האגרוף והייתי עושה חיטוב קטן בהרך עד 12%. לדעתי עכשיו אתה בסביבות ה16%.
זה לא שווה לך להתחיל מסה עכשיו כי זה לא יתן לך את המראה הרצוי ובמהלך המסה אתה לא תראה טוב, לעומת זאת אם תעשה חיטוב אז בזמן המסה אתה תוכל לראות את השינוי יותר טוב ותראה יותר טוב להורך כל התהליך.
במקביל לחיטוב ממליץ לך בחום להמשיך עם אגרוף זה אחלה דבר, אימונים לרוב מאוד אינטנסיביים ושורפים אמון קלוריות. משפר כושר אנארובי והיי אתה לומד מיומנות חדשה שיכולה לעזור לך בחיים.

1) הבחור מקודם אמר שלעשות חיטוב עם כמות כזו של ספורט זה מתכון לפציעה, אפשר להבין למה ?
2)אני מפחד שאחרי חיטוב אני יראה כמו עור ועצמות , איך אני יגרום לשריפת שריר מינימלית בחיטוב ?
3) כמה חלבונים צריך במקרה של חיטוב ? אבקות חלבון מתאימות במקרה הזה ?

תודה מראש 😃

1) הבחור מקודם אמר שלעשות חיטוב עם כמות כזו של ספורט זה מתכון לפציעה, אפשר להבין למה ?
2)אני מפחד שאחרי חיטוב אני יראה כמו עור ועצמות , איך אני יגרום לשריפת שריר מינימלית בחיטוב ?
3) כמה חלבונים צריך במקרה של חיטוב ? אבקות חלבון מתאימות במקרה הזה ?

תודה מראש 😃

לדעתי 3 פעמים בשבוע אגרוף זה לא יותר מידי...
אני מאמין שאם התעסקתה בספורט לפני זה יש אלך לפחות קצת בשר ואם אתה שואל אותי עדיף להתחיל מסה במצב שאתה שכיף עם ריבועים מאשר להתחיל מסה במצב שאתה עכשיו. אבל זו דעתי האישית אתה יכול לא להסכים עם זה בסופו של דבר זה הגוף שלך אתה מחליט מה לעשות איתו.

לגבי חלבונים שומנים כמה ואיך יש לך את הלינק שSweet Bamba נתן לך תעבור אליו בכללי ממליץ בחום לעבור על המאמרים בפורטל מידע שמרוכז שם קשה למצוא בשום ספר ובעיקר שזה בחינם...

• פותח/ת השרשור
חישבתי את הRMR והEMR שלי
יצא לי שRMR שלי הוא 2400 וEMR הוא 1000 ,
כך שיוצא שאני צריך לאכול ביום אימון 375 גרם פחמימה , וביום ללא אימון 150 גרם פחמימה ,
נשמע לכם הגיוני הפרש כל כך גדול ? והאם הגיוני שעבור שעה וחצי יהיה לי שריפה של 1000 קלוריות ?

חישבתי את הRMR והEMR שלי
יצא לי שRMR שלי הוא 2400 וEMR הוא 1000 ,
כך שיוצא שאני צריך לאכול ביום אימון 375 גרם פחמימה , וביום ללא אימון 150 גרם פחמימה ,
נשמע לכם הגיוני הפרש כל כך גדול ? והאם הגיוני שעבור שעה וחצי יהיה לי שריפה של 1000 קלוריות ?

כן גם אני שמתי לב שהם נותנים נתונים מטורפים לגבי אימוני אגרוף. לדעתי צריך לחלק את הנתון ב2 כי אתה לא באמת מתאגרף שעה וחצי אתה עושה כמה סיבובים במהלך האימון + אימון כושר רגיל. אין מצב שזה שורף 1000 קלוריות לדעתי לפחות.
אם ככה אז אם לחשב את הכמות האוכל שהייתי אוכל כשהייתי באגרוף הייתי יוצא משם 40 קילו אנורקס.

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי תודה ,
עוד שאלה, ראיתי שיש משתמשים שעושים איזה שבועיים של תפריט דל פחמימה , אני אצטרך לעשות משהו דומה באיזה שהוא שלב ?

אני עושה את השבועיים דל פחמימה + אימוני ריקון בעיקר להורדת נוזלים והאימוני ריקון הם למקסם שריפת שומן בתקופה הזו
אם המטרות שלך לא כאלה אז אין לך מה לחפש בשבועיים דל פחמימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית