נק' מוניטין:
9,634
- 2,421
- 7
כמה זמן אתה נותן לה ד"א?
הקצבת או עד שתתקע?
הקצבת או עד שתתקע?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
14-16 שבועות, זה יוצא 3 דילואדים ו6-8 שבועות של שבירת שיאים, אחרי שאני אסיים איתה אני חושב לעשות באמת סוג של 5*5 כדי לעלות במשקלי עבודה בצורה ניכרתכמה זמן אתה נותן לה ד"א?
הקצבת או עד שתתקע?
מרגיש שאני נופל אחורה כשאני מנסה להתיישב יותר נמוך, מה שמוזר שבבוקס הקופסא הייתה נמוכה ממקביל...
אני אנסה בשבוע של הדילואד לרדת נמוך יותר ממקביל, אבל יכול להיות שקיימת גם האופציה שאני פשוט לא גמיש מספיק?
כנראה התרגלת לבוקס ואתה מתיישב יותר מדי אחורה בלי לאזן את עצמך ולהביא את פלג הגוף העליון קדימה.
מרגיש שאני נופל אחורה כשאני מנסה להתיישב יותר נמוך, מה שמוזר שבבוקס הקופסא הייתה נמוכה ממקביל...
אני אנסה בשבוע של הדילואד לרדת נמוך יותר ממקביל, אבל יכול להיות שקיימת גם האופציה שאני פשוט לא גמיש מספיק?
תחזור לבוקס סקוואט , אין סיבה לעבוד חופשי .
לקופסא נמוכה ממקביל? אבל אז אני שוב אתרגל "להתיישב" במקום לעבוד נגד ההתנגדות ...
רישוס123 - מה אתה אומר על לרדת חזרה לקופסא?
אפשר לעבוד על קופסא בשתי דרכים . אחד הדרך הרגילה ( ישיבה ועצירה מלאה ) .
דרך אחרת שאני אוהב להשתמש בעיקר בקופסאות מאוד נמוכות זה שהקופסא מזכירה לי לקחת את התחת אחורה ולבצע טכניקה נכונה וכן דואגת שאני ארד תמיד לאותו גובה , בעצם אני לא מתיישב אלא רק נוגע בה .
אז זהו, שהייתי יורד לקופסא נמוכה ממקביל ומתיישב לעצירה מלאה ומשם עולה (פאקינג מאוד קשה, מוריד מאוד את המשקלי עבודה מאשר חופשי), מה אתה מייעץ לי לעשות עם העניין? לרדת לקופסא מאוד נמוך (כמה נמוך? לשים מדרגה 1 של אירובי או 2?), לגעת ולעלות?
אבל הדרך לטפל בזה זה לחזור לעשות בוקס נמוך, לפי עידן לפחות 🤫אני אוהב את כל הוריאציות של הסקוואט, ולבוקס סקוואט יש הרבה יתרונות
אבל אל תעבור לעשות בוקס סקוואט כי אתה לא מצליח לעשות בחופשי
ועצם זה שאתה לא מצליח זה גם מראה לך בדיוק איזה איזורים חלשים שאתה צריך לטפל
מוזר אבל שנתקלת בבעיה הזאת אם עשית בוקס סקוואט כמושצריך
אני אוהב את כל הוריאציות של הסקוואט, ולבוקס סקוואט יש הרבה יתרונות
אבל אל תעבור לעשות בוקס סקוואט כי אתה לא מצליח לעשות בחופשי
ועצם זה שאתה לא מצליח זה גם מראה לך בדיוק איזה איזורים חלשים שאתה צריך לטפל
מוזר אבל שנתקלת בבעיה הזאת אם עשית בוקס סקוואט כמושצריך
אבל הדרך לטפל בזה זה לחזור לעשות בוקס נמוך, לפי עידן לפחות 🤫
אפשר לעבוד על קופסא בשתי דרכים . אחד הדרך הרגילה ( ישיבה ועצירה מלאה ) .
דרך אחרת שאני אוהב להשתמש בעיקר בקופסאות מאוד נמוכות זה שהקופסא מזכירה לי לקחת את התחת אחורה ולבצע טכניקה נכונה וכן דואגת שאני ארד תמיד לאותו גובה , בעצם אני לא מתיישב אלא רק נוגע בה .
אין שום יתרון לחופשי , אחת הסיבות המרכזיות לעשות בוקס סקוואט היא ללמוד את התנועה לשפר את ROM ולחזק את ההאמסטרינג
נכון אבל זאת לא סיבה לביטול